Κυριακή, Απριλίου 17

Νίκη γοήτρου για τον Ηρακλή Πρόννων 2-1 τα Ομαλά στα Τζανάτα


Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  2-1
                                                             
Πέρασε στην 3η θέση ο Ηρακλής
Σε ένα παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα στα Τζαννάτα, ο Ηρακλής Πρόννων πήρε την πρώτη του νίκη στη σειρά των playoffs απέναντι στα Ομαλά με σκορ 2-1 και πέρασε στην 3η θέση του ειδικού βαθμολογικού πίνακα.
Το σημερινό παιχνίδι ήταν το τελευταίο με τη φανέλα των γηπεδούχων του Λεωνίδα Βανδώρου και όπως καταλαβαίνεται η συγκινησιακή φόρτιση ήταν μεγάλη γιατί ο Λεωνίδας αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και ανθρώπου πέραν των υπολοίπων στην ιδιωτική του ζωή. Μάλιστα φρόντισε να αποζημιώσει όσους θα τον αποθέωναν, με μια εμφάνιση βγαλμένη από τα παλιά!
Φάσεις και γκολ
Η ομάδα του Ηρακλή μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 3’να πάρει "κεφάλι" στο σκορ, ο Λ. Βανδώρος με καταπληκτική ενέργεια αποφεύγει τον προσωπικό του αντίπαλο, πλάγια δεξιά και πασάρει στο ύψος του πέναλτι στον Κ. Στάβερη, με τον τελευταίο να πιάνει το διαγώνιο δυνατό σουτ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Στ. Τσακαρισιάνου για το 1-0.
Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες και τετ α τετ, αφού ο Λ. Βανδώρος πάσαρε και ο Κ. Στάβερης, είτε αστοχούσε, είτε τον νικούσε ο τερματοφύλακας των Ομαλών.
Τα Ομαλά θα απαντήσουν στο 30’, αλλά ο Βαλεντής θα σταθεί άτυχος βλέποντας την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Άννινου.
Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου και τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη είχαμε περισσότερο παιχνίδι στο κέντρο με λίγες φάσεις και όχι σπουδαίο θέαμα.
Οι γηπεδούχοι και πάλι θα είναι αυτοί που θα πετύχουν γκολ, αφού στο 61’ ο Κ. Στάβερης θα φύγει λίγο κάτω από το κέντρο και πιεζόμενος στην περιοχή θα πλασάρει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Στ. Τσακαρισιάνου για το 2-0 της ομάδας του.
Τα Ομαλά θα αντιδράσουν στο 80’, όπου και θα μειώσουν το σκορ σε 2-1 και θα ξαναμπούν στο παιχνίδι.
Ο Π. Τζάκης θα μπει στην περιοχή από δεξιά, θα αποφύγει τον Κρητικό και στην κενή εστία θα πλασάρει και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 2-1.
Στη συνέχεια τα Ομαλά καλύτερα προσπάθησαν για την ισοφάριση, πίεσαν έχασαν δυο τρεις καλές ευκαιρίες αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν γνωρίζοντας την 4η ήττα τους στη σειρά.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου. 
Οι συνθέσεις
Ηρακλής: (Γ. Γιαννάκης), Αννινος Δημητρης (80’ Κρητικός Στ.), Καράλης (85’ Γιαννακης) Στάβερης Νικ., Καμπιτσης Γ., Δημητρατος Βαγ., Τοτολος, Σπαθης, Καμπιτσης Δημ., Ραπάι, Στάβερης Κυρ., Βανδώρος Λεων. (75’ Πουλος Χρ.).
Ομαλά: (Γ. Μεσολωράς), Τσακαρισιάνος Στ., Γαλιατσάτος, Σέρρας, Τζάκης, Μαζαράκης, Τσακαρισιάνος Χρ., Νεόφυτος, Παππάς, Ζέκο, Δανελάτος Ν., Βαλεντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου