Σάββατο, Απριλίου 16

Πρωτιές για τον Βαγγέλη και την Αναστασία στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Άρσης Βαρών, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Ελλάδος


Πρωτιές για δυο Κεφαλονίτες αθλητές της Άρσης Βαρών στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ Ελλάδος.
Πρόκειται για τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο και την Αναστασία Μεταξά που αναδείχθηκαν νικητές στις κατηγορίες τους εκπροσωπώντας επάξια την Κεφαλονιά, αλλά και ολόκληρο τον εκπαιδευτικό χώρο.
Να πούμε ότι οι δυο αθλητές μας σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος ξεπερνώντας σε όλες τις κατηγορίες τους συναθλητές τους Πανελλαδικά!!
Σίγουρα πρόκειται για δυο σπουδαία ταλέντα που με δουλειά και αγάπη για το άθλημα αναμένεται να αφήσουν εποχή στην άρση βαρών και για αυτό όλοι πρέπει να τα στηρίξουμε, αλλά πολύ περισσότερο οι υπεύθυνοι να τα βοηθήσουν, ώστε να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλει.
Τα δυο παιδιά συνόδευε ο προπονητής τους από τον Α.Π.Ε.Σ.Δ.Α.Σ. «Κέφαλος» κ. Νίκος Γαλιατσάτος, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια βοηθώντας τους αθλητές του για το καλύτερο, αφού τους πιστεύει πολύ και καλά κάνει, μιας και αυτοί σε κάθε τους παρουσία τον δικαιώνουν.
Ο Βαγγέλης στην κατηγορία του σήκωσε:
Απόσπαση:128 Kg, Επώμιση-Εκτίναξη 161 Kg με σύνολο 289 Kg και η Αναστασία, Απόσπαση:67 Kg, Επώμιση-Εκτίναξη 83 Kg με σύνολο 150 Kg.
Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον προπονητή τους, αλλά και σε όσους τα στηρίζουν και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς για ανάλογη συνέχεια και μεγαλύτερες επιτυχίες.
να αναφέρουμε εδώ ότι:
Το επόμενο Σαββατοκύριακο τα δύο αυτά παιδιά θα συμμετέχουν μαζί με των Γεράσιμο Γαλιατσάτο και την Ελευθερία Γαλιατσάτου, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων & εφήβων - νεανίδων στην Πυλαία, Θεσσαλονίκης.
Καλή τους επιτυχία!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου