Δευτέρα, Απριλίου 25

Σε καλό δρόμο ο πρωταθλητής ιδρύει Ακαδημία


Το πόσο σοβαρά και υπεύθυνα βλέπουν την ασχολία τους με το τοπικό ποδόσφαιρο αποδεικνύουν ακόμη μια φορά, οι υπεύθυνοι της ομάδας του πρωταθλητή και νεοσύστατου Αθλητικού Ομίλου Εθνικού Κεφαλονιάς.
Με τη λήξη του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεων τους σε αυτό, ρίχνουν πλέον όλο το βάρος στις υποδομές με την ίδρυση της ποδοσφαιρικής τους Ακαδημίας. 
Ο βασικός στόχος της ομάδας, ήταν και είναι, η ενασχόληση όλο και περισσοτέρων παιδιών, με το ποδόσφαιρο όπου μακροπρόθεσμα θα συμβάλλουν στην στελέχωση της ανδρικής ομάδας, με νέα άτομα τα οποία θα αποτελέσουν και τον κορμό της.
Μια σημαντική ενέργεια, που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους αφού θεωρούμε, ότι ομάδα χωρίς υποδομές δεν έχει μέλλον και αυτό φαίνεται στο Ληξούρι και στον Εθνικό να έχει μεγάλο και σπουδαίο!
Η ακαδημία του Εθνικού θα ξεκινήσει την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο και ήδη άρχισαν οι εγγραφές. Για αυτό όσοι γονείς επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους ηλικίας από 7 έως 14 ετών, μπορούν να απευθυνθούν μέχρι 30 Μαΐου στους υπεύθυνους αυτής:
Αντώνη Παρίση στο τηλέφωνο 6982519346
Δημήτρη Αραβαντινό 6974644059

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου