Σάββατο, Απριλίου 16

Όσο ζει ελπίζει ο Παλληξουριακός 4-2 τον Παγκέ (Φώτο)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  4-2 
                             
Όλα για όλα νίκη με Α.Ε.Κ. και ήττα της Εικοσιμίας για την ανατροπή
Νίκη μετά από δυο αγωνιστικές, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη για τον Παλληξουριακό, ο οποίος επιβλήθηκε του «ουραγού» Παγκεφαλληνιακού με σκορ 4-2 και συνεχίζει να...... ανασαίνει.
Οι «ερυθρόλευκοι» με τη νίκη τους αυτή διατήρησαν μαθηματικά κάποιες πιθανότητες να διεκδικήσουν τον τίτλο, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν θα εξαρτηθεί από τα δικά τους αποτελέσματα.
Χρειάζεται νίκη την επόμενη αγωνιστική επί της Α.Ε.Κ. στα Φαρακλάτα και παράλληλα ήττα της Εικοσιμίας από τον αδιάφορο Παγκέ στις Κεραμειές.
Ένα δύσκολο σενάριο αλλά στο ποδόσφαιρο, ποτέ δε λες ποτέ και για αυτό, όσο ζουν ελπίζουν.
Στο παιχνίδι που σε γενικές γραμμές ήταν καλό, είχε αρκετές φάσεις αλλά και έξι γκολ,  οι Ληξουριώτες ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να προηγηθούν πολύ νωρίς στο σκορ, μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο του Αγίου Αντωνίου, με αποτέλεσμα να απαλλαγούν από το άγχος και να κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη συνέχεια.

Ο Παγκεφαλληνιακός, ουραγός στο πίνακα της ειδικής βαθμολογίας των playoffs, ούτε και αυτή την αγωνιστική κατάφερε να πάρει κάτι με αποτέλεσμα να έχει μέχρι τώρα ένα αρνητικό σερί 5Χ5 ήττες. Κάτι που φυσικά δεν αξίζει για την συμπαθή ομάδα του Θ. Βουκελάτου. Και σε αυτό το παιχνίδι πάλεψε, αλλά οι πολλές και σημαντικές απουσίες δεν άφηναν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας μέσα στο Ληξούρι από μια ομάδα που ήθελε το τρίποντο για να έχει, έστω και λίγες ελπίδες για ένα μεγάλο θαύμα!
Φάσεις και γκολ
Πολύ νωρίς οι γηπεδούχοι θα πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Κόμητας με ωραία σέντρα από δεξιά, θα βρει στην περιοχή τον Βολνίσκι και αυτός με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Πολύ γρήγορα και συγκεκριμένα στο 8’ θα έρθει και το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους». Ο Χασάι αλλάζει ωραία την μπάλα με τον Μαρινάκη και ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του «υπηρεσιακού» τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Θ. Τούρλα.
Ο Μαυροειδής στο 19’ θα βρει υπέροχα τον Χασάι στον κενό χώρο, όμως ο Τούρλας θα βγει και θα μαζέψει την μπάλα.
Ο Σπ. Μαρκάτος στο 38’ θα δοκιμάσει το πόδι του με ένα μακρινό σουτ, αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι του Τούρλα.
Την ίδια τύχη θα έχει και μια κεφαλιά του Βολνίσκι στο 41’.
Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι, αφού στο 43’, μετά την εκτέλεση κόρνερ, ο Κατσιγιώργης θα πιάσει την κεφαλιά και ο Μαυροειδής πάνω στην γραμμή με την βοήθεια του δοκαριού θα σώσει την ομάδα του, αφού απομακρύνει την μπάλα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κορσιάνος θα σεντράρει στην περιοχή, η μπάλα θα σταματήσει στο χέρι του Βολνίσκι και ο διαιτητής κ. Θανάσης υποδεικνύει το πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Κλειτογιάννης που ευστοχεί μειώνοντας το σκορ για την ομάδα του σε 2-1. Αυτό θα είναι και το σκορ για το πρώτο μισό του αγώνα. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52', ο Κόμητας μετά από ατομική ενέργεια θα κερδίσει τις κόντρες, αλλά το πλασέ του είναι άστοχο και στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 55’ η κεφαλιά του Κατσιγιώργη θα αποκρουστεί από τα σώματα των αμυντικών των γηπεδούχων.
Ο Μαυροειδής στο 57’ εκτελεί το φάουλ η μπάλα σταματάει στο τείχος των αμυνομένων και στην επαναφορά της με νέο σουτ στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Με πέναλτι αυτή την φορά για τους γηπεδούχους στο 70’ θα έχουμε το 3-1. Ο Ζερβός εκτελεί φάουλ από αριστερά, η μπάλα θα σταματήσει στο χέρι του Κατσιγιώργη και ο κ. Θανάσης υποδεικνύει πέναλτι για δεύτερη φορά στον αγώνα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ποδοσφαιριστής που το κέρδισε ευστοχώντας.
Ο νεαρός Μπράτι μετά από εντυπωσιακή ενέργεια θα βρει έξυπνα τον αμαρκάριστο Χασάι με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 4-1 για τους γηπεδούχους.
Οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν σε 4-2, που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον Άγιο Αντώνη, στο 78’ με τον Κλειτογιάννη να εκτελεί ένα μακρινό φάουλ, ο Σέσα δεν κάνει καλή εκτίμηση της φάσης με αποτέλεσμα να του φύγει η μπάλα και να καταλήξει στα δίχτυα του.
Χωρίς κάτι αξιόλογο μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα οι Ληξουριώτες πήραν μια νίκη που τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν μια νέα προσπάθεια την τελευταία αγωνιστική για να πάρουν τον πρώτο ή τους πρώτους τους βαθμούς στη σειρά!
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Μ. Μασταγκά. 
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός: (Γ. Θωμάς), Σέσα, Κόμητας, Βολνίσκι, Μαρκάτος Σωκ., Μαυροειδής, Σιμωτάς, Μαρκάτος Σπ. (81' Καμινάρης), Χασάι, Μαρινάκης (54' Μπράτι), Ρεμούντης (46' Αντωνάτος).
Παγκεφαλληνιακός: (Θ. Βουκελάτος), Τούρλας, Βασιλάκης, Κλειτόγιαννης, Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Ν., Κατσιιώργης, Μοσχόπουλος, Σπανός (73' Δραγούτας), Παν. Κορσιάνος, Κοψίνης, Τριανταφυλλίδης (23' Γιαννάτος).
Φώτο από το παιχνίδι






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου