Σάββατο, Απριλίου 23

Την Ε.Π.Σ. Ευβοίας αντιμετωπίζει την Κυριακή στα Ψαχνά η Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για το Rengions' cup


Τον πρώτο της αγώνα, για τον θεσμό της διοργάνωσης του Rengions' Cup, μετά την υπέρ αυτής παραίτηση, της Ε.Π.Σ. Άρτας την 1η αγωνιστική, δίνει η μικτή ομάδα της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στον όμιλο του Νότου.
Χαρακτηριστικό της διοργάνωσης είναι η συνεχής παρουσία της αντιπροσωπευτικής ομάδας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και μάλιστα με καλές παρουσίες.
Έτσι λοιπόν, στο πλαίσιο της επόμενης φάσης ή αν θέλετε, στον έναν εκ των δυο ημιτελικών (νότιος όμιλος), θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το πρωί και ώρα 10:30, στο Δημοτικό στάδιο των Ψαχνών, την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ευβοίας, νικήτρια του αγώνα με αντίπαλο την Ε.Π.Σ. Χανίων με σκορ 3-1 την περασμένη Τετάρτη στο ίδιο γήπεδο.
Η ομάδα που θα προκριθεί από τον παραπάνω αγώνα, θα αντιμετωπίσει στον τελικό της διοργάνωσης τη νικήτρια του βορείου ομίλου, ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης η οποία επικράτησε στον άλλον ημιτελικό, εκτός έδρας, της αντίστοιχης της Ε.Π.Σ. Θράκης με σκορ 4-2!
Η ομάδα μας, με μια πολύ αξιόλογη αποστολή, αλλά και πίστη, ότι θα τα καταφέρει, ταξιδεύει στην Εύβοια και συγκεκριμένα στα Ψαχνά, να κερδίσει ότι έχασε στην προηγούμενη επίσκεψη της, στο ίδιο γήπεδο από τον ίδιο αντίπαλο, ώστε να είναι αυτή που θα βρεθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία της, στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης.
Διαιτητής θα είναι ο κ. Φωτ. Ντάουλας με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γιαννόπουλο και Ευτ. Τσαλίκη από την Αθήνα.
Να ευχηθούμε στη μικτή μας και στο τεχνικό team, καλή επιτυχία και να επιστρέψει στο νησί με το ένα από τα δυο εισιτήρια, που οδηγεί στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος θα διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα.
Να θυμίσουμε ακόμη ότι ο Κυπελλούχος που θα αναδειχθεί από τον τελικό αγώνα, θα εκπροσωπήσει  την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στο Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Κύπελλο της UEFA περιόδου 2016-2017.
Η μικτή μας θα αναχωρήσει σήμερα, Σάββατο μεσημέρι οδικώς για την Εύβοια, όπου θα διανυκτερεύσει και μετά τον αγώνα θα επιστρέψει για το νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου