Σάββατο, Φεβρουαρίου 11

Του έσφιξε τη θηλιά στο λαιμό.....Τα Φωκάτα στην Ιθάκη 3-1 τον Οδυσσέα (Φώτο)


Σε ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι σήμερα το πρωί στο Βαθύ, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, τα Φωκάτα πέρασαν νικηφόρα, επικρατώντας του τοπικού Οδυσσέα με σκορ 3-1!
Στο πρώτο 45λεπτο τα Φωκάτα είχαν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά ανούσια, έκαναν κάποιες ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να μπορούν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
Μάλιστα από το 44’ θα έχουν και το αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Δημ. Παπαδάτος θα δει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή κ. Βασιλόπουλου.
Έτσι με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού οι ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη, όλοι περίμεναν την αντίδραση του γηπεδούχου Οδυσσέα, που θα έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα, κάτι που τελικά δεν συνέβη.
Αντίθετα οι «δέκα» των Φωκάτων θα είναι αυτοί που θα συνεχίσουν να έχουν την πρωτοβουλία και θα πετύχουν τρία γκολ, θα έχουν ένα δοκάρι και στο τέλος απλά θα δεχθούν τη μείωση του σκορ για το τελικό 1-3.
Με την νίκη τους αυτοί οι φιλοξενούμενοι βλέπουν πλέον ότι το καλύτερο πλασάρισμα της ιστορίας τους θα είναι γεγονός, αντίθετα οι γηπεδούχοι βλέπουν τη «θηλιά» γύρω από το λαιμό τους να σφίγγει πλέον επικίνδυνα και η παραμονή στην Α’ κατηγορία να είναι υπό αμφισβήτηση!
Φάσεις και γκολ
Με την έναρξη του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι με ένα δυνατό σουτ, εντός περιοχής του Κανάκη θα πάρουν κεφάλι στο σκορ 0-1.
Στο 67’ Κανάκης - Πολυδωράτος, αλλάζουν μπάλα σε εκτέλεση φάουλ και ο τελευταίος με ωραίο σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 της ομάδας του και κάπου εδώ να «κλειδώνει» και τη νίκη της.
Άτυχοι θα σταθούν οι φιλοξενούμενοι, αφού το σουτ στο φάουλ του Κίριου θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Πανταζόπουλου.

Ο Αλεξάτος στο 86’ θα φύγει στην κόντρα από αριστερά, θα πιάσει ένα δυνατό διαγώνιο σουτ και θα στείλει για τρίτη φορά την μπάλα στα δίχτυα και το «Γ» της εστίας του Πανταζόπουλου, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3!
Το τελικό 1-3 και η μείωση του σκορ θα έρθει για τους γηπεδούχους στο 89’, με ένα εντυπωσιακό και πάλι γκολ, με σουτ του Cela στην δεξιά γωνία του Ντουκάι, του αμυντικού των Φωκάτων που είχε πάρει θέση κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας του μετά τον τραυματισμό του Τρίκαρδου και την αποχώρηση του.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς του κ.κ. Δ. Ματιάτος και Απ. Καραίσκος.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Πανταζόπουλος, Mecani E. (68’ Μήτσουρας), Παππάς (46’ Μετσάνι), Φατούρος, Λαμπρόπουλος, Μαρούλης, Μαλιακρίδας (85’ Προσαλέντης), Ρενάτο, Λεκατσάς, Κουτσουβέλης, Cela.
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Τρίκαρδος (80’ Σουρβάνος), Πολυδωράτος, Σελενίτσας, Κόμητας, Κίριο, Ντουκάι, Σαλαπάτας (89’ Κουλουμπής), Αλεξάτος, Κανάκης (60’ Αραβαντινός), Τοζάι, Παπαδάτος.
Φώτο από το παιχνίδι











































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου