Τρίτη, Φεβρουαρίου 21

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου: Μία ακόμα συμμετοχή σε τελικό σημαντικής διοργάνωσης για τη Μέμη Αλυσανδράτου


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου:  Μία ακόμα συμμετοχή σε τελικό σημαντικής διοργάνωσης για τη Μέμη Αλυσανδράτου
Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το 31ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών –Γυναικών. Στους αγώνες που μεταδόθηκαν απευθείας από την ΕΡΤ2, πήραν μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές όπως οι Φιλιππίδης και Καραλής στο άλμα επί κοντώ, η Παπαχρήστου στο τριπλούν, η Πεσιρίδου και ο Δουβαλίδης στα 60μ εμπόδια κ.α. Σημειώθηκαν σπουδαίες επιδόσεις και δώδεκα αθλητές και αθλήτριες έπιασαν τα όρια για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει σε 2 εβδομάδες στο Βελιγράδι.
Στο άλμα σε ύψος γυναικών συμμετείχαν 19 αθλήτριες, ανάμεσά τους και  η Μέμη Αλυσανδράτου  της Γ.Ε Κεφαλληνίας, που αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου. 
Στον προκριματικό της Κυριακής η Μέμη πέρασε το 1.55  με την πρώτη προσπάθεια και  κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.
Στους απογευματινούς τελικούς το στάδιο ήταν γεμάτο και η ατμόσφαιρα φανταστική. Η Μέμη που έχει ρεκόρ από πέρυσι 1.62 έπρεπε να κάνει  την υπέρβαση, καθώς ο τελικός ξεκινούσε από το 1.63. 
Δεν  τα κατάφερε, αν και στη δεύτερη προσπάθεια το έριξε οριακά. Της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι παρόλο που ταλαιπωρήθηκε από μια τενοντίτιδα, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και για άλλη μια φορά ήταν ανάμεσα στις 12 καλύτερες Ελληνίδες. Το αγώνισμα κέρδισε η Ντούνη της Κηφισιάς με 1.76. Στη 2η θέση ισοβάθμησαν οι Ρέτζιου και Δόση, η οποία είναι μόλις 16 ετών με 1.76 επίσης. 
Πλέον το ενδιαφέρον της Αλυσανδράτου και των νεαρότερων αθλητών της ΓΕΚ στρέφεται στις διοργανώσεις ανοιχτού στίβου που ξεκινούν τον Απρίλη, με ακόμα υψηλότερους στόχους για ρεκόρ και διακρίσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου