Τρίτη, Φεβρουαρίου 14

Σε όμορφη ατμόσφαιρα έκοψε την πίτα του ο ΑΣΚ


Με ευχές για μία καλή χρονιά γεμάτη υγεία και μπάσκετ, ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά, έκοψε το Σάββατο το απόγευμα την πίτα του, Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντώνης Τρίτσης»,  παρουσία όλων των αθλητών  των αγωνιστικών τμημάτων και των τμημάτων υποδομής σε αγόρια και κορίτσια, τους προπονητές και τους φίλους του.  
Οι πέντε βασιλόπιτες που κόπηκαν, είχαν και ανάλογα δώρα που προσέφερε στους τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά το κατάστημα Istante (πίσω από τον Αγιο Σπυρίδωνα στο Λιθόστρωτο).
Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο π. Ιωάννης Μεσολωράς, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΣΚ, Θανάση Μουίκη.
Αμφότεροι ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία και... μπασκετικές επιτυχίες. Στην εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Κεκάτος, εκ μέρους της βουλευτή Κεφαλονιάς, ο Γιάννης Βαρούχας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Διονύσης Μινέτος και της ελάσσονος Σπύρος Σαμούρης.
Το παρών έδωσαν επίσης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Νίκος Ανουσάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης, ο δημοτικός σύμβουλος Αντώνης Γεωργόπουλος.
Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σπύρου Πανταζόπουλου
Πριν την κοπή της πίτας, σε μία συγκινητική κίνηση κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Σπύρου Πανταζόπουλου, το πρώτου προπονητή μπάσκετ στην Κεφαλονιά, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από την ζωή.
Τα φλουριά βρήκαν ο παίκτης ανδρικού Δημήτρης Μητρόπουλος, ο παίκτης του Εφηβικού Γεράσιμος Ρουχωτάς, και δύο παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο ΑΣΚ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, παρέδωσε πλακέτα στην ακτοπλοϊκή εταιρία Kefalonian Lines, ενώ απένειμε αναμνηστικό στους αθλητές που βγήκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί, θερμά την ΚΕΔΗΚΕ, την Κefalonian Lines, τα καταστήματα Istante και τους χορηγούς του, για την στήριξή τους  σε αυτή την προσπάθεια που κάνει.
Ο ΑΣΚ ευχαριστεί επίσης τον δημοσιογράφο Σάκη Βούτο, για την άψογη παρουσίαση της εκδήλωσης.
Την όμορφη ατμόσφαιρα, ενίσχυσε και ο... Τίγρης, η μασκότ του ΑΣΚ, ο οποίος έγινε αμέσως ο αγαπημένος των νεαρών αθλητών του ΑΣΚ. 













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου