Τρίτη, Μαρτίου 7

Αύριο Τετάρτη 8/3 ο ημιτελικός του τοπικού κυπέλλου μεταξύ Σάμης-Ομαλών στον Kαραβόμυλο


Συνέχεια αύριο Τετάρτη 8/3, στο τοπικό κύπελλο με τον έναν από τους δύο αγώνες του ημιτελικού του τοπικού κυπέλλου, μεταξύ Σάμης - Ομαλών στον Καραβόμυλο.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη   8-3-2017   ώρα:  15:30
Δημοτικό Καραβομύλου
Α.Ο. Σάμης – Α.Σ. Ομαλά
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Καραίσκος Απ.
Ρηγοπούλου Δ.
    
Συνέχεια με το τοπικό κύπελλο αύριο Τετάρτη 8/3, όπου στον Καραβόμυλο θα διεξαχθεί το ένα από τα δυο παιχνίδια των ημιτελικών και τη Σάμη να φιλοξενεί τα Ομαλά, σε μονό αγώνα και έπαθλο το ένα από τα δυο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι μετά την πιθανή αποτυχία τους να βρεθούν στα playoffs του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, δεν έχουν πλέον άλλον στόχο από την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου και γιατί όχι και την κατάκτηση του. Κάτι που οποιοδήποτε από τα δυο συμβεί, θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, ομάδα μιας κατώτερης κατηγορίας, αφού ανήκει στην Β’ και τυχεροί της κληρωτίδας, μιας και στον προηγούμενο γύρο πέρασαν άνευ αγώνα, βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, πέρασαν στα playoffs του πρωταθλήματος της κατηγορίας τους σαν 2οι και προέρχονται από μια μεγάλη νίκη στα Τζαννάτα επί του Ηρακλή. Νίκη που τους έδωσε την συγκεκριμένη θέση.
Μεγάλο τους όνειρο, όσον και αν φαντάζει δύσκολο, κατ’ αρχήν η συμμετοχή τους στο τελικό και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο, αφού δεν θα είναι φαβορί, όπως άλλωστε και στο αυριανό παιχνίδι.
Έτσι θα πάνε στον Καραβόμυλο με πίστη για την έκπληξη και την πρόκριση, αλλά κυρίως χωρίς άγχος.
Οι γηπεδούχοι είναι σίγουρα ποιοτικότερη ομάδα, μιας ανώτερης κατηγορίας και σίγουρα είναι το φαβορί. Όμως θα χρειαστεί πολύ προσοχή απέναντι στη ομάδα του Αγίου, που στο φινάλε δεν έχει να χάσει τίποτα. Άλλωστε ο θεσμός πάντα κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις!
Όπως προαναφέραμε, ο αγώνας είναι μονός και σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει νικητής στο 90λεπτο, οι ομάδες θα οδηγηθούν σε ημίωρη παράταση, όπου και εκεί αν δεν αλλάξει κάτι, θα αναμετρηθούν στην Ρώσικη «ρουλέτα» με την εκτέλεση πέναλτι.
Αναμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι και ας ελπίζουμε το θέαμα να είναι καλό καθώς και τα τέρματα που θα επιτευχθούν πολλά.
Ας δούμε πως έφθασαν ως εδώ οι ομάδες:
Σάμη: Με μια νίκη 3-1 στο Βαθύ με την τοπική Πρόοδο και μια ήττα στα Φαρακλάτα με σκορ 1-0. Έτσι προκρίθηκε με τα εκτός έδρας γκολ που πέτυχε στην Ιθάκη και συνολικά 3-2 τέρματα!
Στη συνέχεια απέκλεισε τους Πρόννους με δυο νίκες 3-2 στα Τζαννάτα και 2-1 στον Καραβόμυλο.
Ομαλά:Έπαιξαν μόνο έναν αγώνα την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Πυλαριακό, τον οποίον απέκλεισαν με μια νίκη στις Κεραμειές 3-0 και μια ήττα στα Μακρυώτικα με σκορ 3-2, αφού στη συνέχεια ευνοήθηκαν από την κληρωτίδα και έφτασαν ως εδώ άνευ αγώνα.
Ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Παγκεφαλληνιακού – Παλληξουριακού έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις Κεραμειές την επόμενη Τετάρτη 15/3 και ώρα 15:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου