Δευτέρα, Μαρτίου 6

Τέλος η χρονιά για Πυλαριακό Έρυσσο


Τελικά το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε για τον Πυλαριακό και την Έρυσσο και το μεταξύ τους παιχνίδι σήμερα το πρωί στα Φαρακλάτα.
Και αν για την Έρυσσο ήταν αναμενόμενο για τον Πυλαριακό σίγουρα δεν αποτελεί καλή είδηση, μένοντας εκτός τελικής 4αδας και στο όνειρο της άμεσης επιστροφής στην Α’ κατηγορία πήρε αναβολή τουλάχιστον για ακόμη μια περίοδο.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μέτριο με τον Πυλαριακό καλύτερο να παίρνει μια νίκη χωρίς ουσιαστικό όφελος, απλά και μόνο για το γόητρο.
Η Έρυσσος τερματίζει την φετινή περίοδο χωρίς βαθμό και 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τα γκολ
Τα γκολ στο παιχνίδι πέτυχαν για τον Πυλαριακό 0-1 ο Ηλ. Κοσμάτος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44’.
Η Έρυσσος ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 με τον Τζωρτζάτο στο 50’. Τελικά ένα γκολ του Ρ. Πάπα στο 70’, θα δώσει τη νίκη γοήτρου στην ομάδα του Κ. Κουγιανού με σκορ 1-2.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Π. Τούρλο και την κα Ρηγοπούλου Δ.
Οι συνθέσεις
Έρυσσος:(Α. Σιμάτος), Σιμάτος, Μολφέτας, Διακάτος, Ταβάνι Γ., Γιαννάτος, Τζωρτζάτος, Stefani, Παπαδημητράτος, Παπαλεξάτος (Καραβέλας), Κύργιο, Πατρίκιος (Ταβάνι ).
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Μιχελής, Γασπαρής Γ., Σταμούλης Ν., Σπαθής, Σολδάτος, Χρυσανθακόπουλος (Πάπα), Ποταμιάνος, Σκιαδαρέσης (Παπαδάτος), Rexha (Γιαννάτος), Κοσμάτος, Γρηγοράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου