Δευτέρα, Οκτωβρίου 1

Ο απόηχος της 1ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική και τον 8ο όμιλο....


Ιστορική η χθεσινή συμμετοχή για τον εκπρόσωπο του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Α.Ο. Εικοσιμίας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Δυστυχώς όμως δεν συνδυάστηκε με ένα καλό αποτέλεσμα, αφού γνώρισε μια εντός έδρας ήττα, από τον Α.Ο. Υπάτου με σκορ 0-2, που σαφώς μπορούσε να αποφύγει!

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας ο Ασπρόπυργος εκτός έδρας.
Ημέρα φιλοξενούμενων η 1η αγωνιστική
Τώρα όσον αφορά την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου ξεχωρίζουν τα πέντε μεγάλα διπλά Ερμιονίδας, Καλαμάτας, Υπάτου, Πελλάνας και Παναργειακού.
Μοναδική νίκη γηπεδούχου της Ερμιονίδας επί του Παναρκαδικού 2-0.
Σημαντική η ισοπαλία για το Καταστάρι στην έδρα του Μανδραϊκού.
     
Ας θυμηθούμε όλα τα τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου:
Α.Ο. Εικοσιμίας – Α.Ο. Υπάτου 0-2
Ξεκίνημα με νίκη για τον ΑΟ Υπάτου, στον 8ο όμιλο, που επικράτησε στην Κεφαλονιά, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία στην πρεμιέρα του στη Γ' Εθνική. Τα τέρματα για το σύνολο του Κώστα Παρθενίου, που επέβαλε το ρυθμό του, πέτυχαν οι Δεδές, με πέναλτι, στο 35' και ο Αργυρίου, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης (72').
 Α.Ο. Εικοσιμίας:(Δ. Ζησιμάτος), Τσέτσα, Στεφανάτος (63’ Μπάμπης), Πολλάτος Δημ., Φωκάς, Λυκούδης, Κορσιάνος (63’ Πολλάτος Αλ.), Μπούσι, Ντεντλάλα, Χασάι (81’ Ντουκάι), Κόμητας (83’ Ζαμπαύτης), Πολυδωράτος.
Α.Ο. Υπάτου:(Κ. Παρθενίου), Μπαμπανιώτης, Δέδες, Οικονομόπουλος, Βελέτης, Λάμπρου, Γκούμας (64’ Πέππας), Αργυρίου (75’ Καράι), Καραμέρης, Κωστούλας (80’ Σπανός), Μπερνιδάκης (69’ Σπηλιώτης), Ταυταρίδης.
      
Μανδραϊκός – Α.Ο. Κατασταρίου 0-0
Σε ένα παιχνίδι με καλές ευκαιρίες, οι δύο νεοφώτιστες ομάδες, έμειναν στο «μηδέν». Καλύτερα πατούσαν στο γήπεδο οι Επτανήσιοι, επιβάλλοντας κατά διαστήματα το ρυθμό τους, ενώ είχαν και την κατοχή. Από την άλλη, η ομάδα της Μάνδρας είχε κλείσει καλά τους χώρους, χωρίς, όμως να αισθάνεται άνετα με τη μπάλα στα πόδια. Μεζίνι και Καρβούνης έχασαν δυο καλές στιγμές, στο 17’ και στο 22’, αντίστοιχα, ενώ στο 33’, σουτ του Πέττα, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο δεύτερο μέρος, ο Ιωσήπου έσωσε το Μανδραϊκό, αποκρούοντας εντυπωσιακά, σουτ του Κάρδαρη (67’).
Μανδραϊκός (Σπάθας): Ιωσήπου, Κωνσταντινίδης, Τσακίρης, Στρατάκης, Μαυρίδης, Μπούσης, Χαλκιάς, Πασαλίδης, Κατσίκιας (75΄ Χονδρουδάκης), Μπόρι (70΄ Ριζάι), Μελετίδης (85΄ Κούσας).
ΑΟ Κατασταρίου (Νόλης): Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Παναγόπουλος, Καρβούνης, Σωτηρόπουλος, Δημουλάς, Πέττας, Μιχαηλίδης (80΄ Λίπι), Κουρέλλας 90′ Κορφιάτης), Κάρδαρης (85΄ Μαρίνος), Μεζίνι.
      
 Ένωση Λέρνας – Καλαμάτα 0-1
Ένα τέρμα ήταν αρκετό για τη «Μαύρη Θύελλα», ώστε να ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, με τους Μεσσήνιους να χάνουν πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Δεν αντιστάθηκε η Λέρνα, σε ένα, κατά τα άλλα, βαρύ γήπεδο στο Κιβέρι.
Καθολική η υπεροχή της Καλαμάτας στο πρώτο μέρος, με τους παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου να ανοίγουν το σκορ, μόλις στο 12’, με το Γιόνδη, ο οποίος αξιοποίησε πάσα του Μίνγκα. Οι «μελανόλευκοι» επέβαλλαν το ρυθμό τους και έφτασαν κοντά στο 2-0 με τετ α τετ του Αθανασόπουλου (30’), ενώ ένα λεπτό μετά, ο Πινδώνης απώλεσε μία ακόμα ευκαιρία.
Ίδια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τον Αθανασόπουλο να απειλεί στο 50’. Στο 62’, ο Φουάσης σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ. Πέντε λεπτά μετά, ο Αθανασόπουλος βρήκε και αυτός δοκάρι, με τη «Μαύρη Θύελλα» να συνεχίζει να χάνει ευκαιρίες.
Ένωση Λέρνας (Διάκος): Κατσαούνης, Δούρος (80′ Παπαγεωργόπουλος), Σελλής, Κάπλαζης, Καϊάφας- Φλεβάρης, Μούγιος, Τριανταφύλλου, Παπουτσής (70′ Αντωνόπουλος), Μπιτζής, Κόφι (63′ Ταραντίλης)
Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Βούρας, Τσόπελας, Φουάσης, Βοσκόπουλος (70′ Μπίζος), Αλιατίδης, Αντωνιαδης, Δελέκου (63′ Λαθύρης), Πινδώνης, Αθανασόπουλος, Μίνγκας (88′ Γκελγκέρια), Γιόνδης (83′ Ζαχαρόπουλος)
      
Πάμισος Μεσσήνης – Α.Ε. Πελλάνας 1-2
Νικηφόρα πρεμιέρα για την ομάδα της Λακωνίας, που επικράτησε στην έδρα του Πάμισου.
Ο Πάμισος μπήκε επιθετικά και στο 19’ απείλησε με το Σέγμπια. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Στο 30’, ο Ντιατά άνοιξε το σκορ για την Πελλάνα, με σουτ που βρήκε και στο δοκάρι, ενώ στο 37’, ο Ρασσιάς έκανε και το 0-2. Πριν το ημίχρονο, ο Σαραντόπουλος απέτυχε να μειώσει.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, οι «πράσινοι» μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με σκόρερ το Μωράκη. Μετά το γκολ, ο Ντιατά έγινε δύο φορές επικίνδυνος για την Πελλάνα, χωρίς, όμως αποτέλεσμα. Ο Πάμισος έψαξε το γκολ, όμως οι αστάθειες στην άμυνά του έδωσαν δικαιώματα στους Λάκωνες. Στο 85’, ο Σέγκμπια έφτασε κοντά στην ισοφάριση, ωστόσο το σουτ του πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και έτσι, η Πελλάνα ξεκίνησε με νίκη στον 8ο όμιλο.
Πάμισος: Τσάμης, Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Αριστομενόπουλος (46’ Οδεμισιώτης), Δημητρακόπουλος Οδ. (46’ Πόρης), Βλάχος, Ντεμόλ (46’ Ρήγας), Σέγμπια
Πελλάνα: Κραβαρίτης, Γενιτσαρίδης, Λαμπρόπουλος, Εμέκα (67’ Παναγιωτίδης), Καλογέρης, Αναστασάκος, Ρασσιάς (75’ Κοντογιάννης), Μπιταξής, Ντιατά, Σικαλόπουλος (90’ Γεωργαντάς), Ουόρντεν (93’ Θύμης).
      
Αμβρυσσέας Διστόμου – Παναργειακός 0-1
Με ένα τέρμα του Μπουντόπουλου, οι «λύκοι» ξεκίνησαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Σε ένα γήπεδο στα Άσπρα Σπίτια που θύμιζε βούρκο, ο Αμβρυσσέας είχε την πρώτη μεγάλη φάση, στο 10’, με το Φαρμάκη να σημαδεύει το δοκάρι. Ο Παναργειακός από εκεί και έπειτα ανέβασε στροφές, δημιούργησε ορισμένες ευκαιρίες και πίεσε ψηλά. Το γκολ που έκρινε το αποτέλεσμα, πέτυχε ο Μπουντόπουλος, στο 76’, με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ λίγο νωρίτερα, ο Συρεγγέλας είχε και αυτός δοκάρι.
      
Α.Ε. Ερμιονίδας – Παναρκαδικός 2-0
Χάρη σε τέρματα των Τριμπόνια και Μακρίδη, η ομάδα της Αργολίδας ξεκίνησε με νίκη στον 8ο όμιλο.
H Ένωση ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και άνοιξε το σκορ, στο 23’, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριμπόνια. Ο Παναρκαδικός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου, χωρίς, όμως να έχει ουσία.
Καλή εικόνα για τους γηπεδούχους και στο δεύτερο μέρος, με αρκετές ευκαιρίες, με κύριους εκφραστές τους Καλογιάννη, που έχασε τετ α τετ, Πούτση και Μακρίδη. Το τελικό 2-0 «έγραψε» ο τελευταίος, στο 81’, με διπλή προσπάθεια.
Ερμιονίδα (Στάικος): Αλευράς, Αρβανιτάκης, (88΄ Βασιλέρης), Σαμαράς, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κορνελάτος, (89΄ Ρόμπολας), Τρινπόνιας, (64΄ Βιρβίλης), Πούτσης, Μακρίδης, Καλογιάννης, Tρέσα (70΄ Γεωργακόπουλος)
Παναρκαδικός (Μαυρέας): Ψυχογιός, Καναβέτας (83΄ Δαύρος), Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης, Μουλιάτης, Τσιώπης, Στρέμπας (85 ΄Καπετανάκης), Λυμπερόπουλος, (55΄ Γεωργόπουλος), Σβίγγας
      
Αστέρας Βλαχιώτη – Ασπρόπυργος 0-4
Πραγματοποιώντας μία άριστη εμφάνιση, ο Ασπρόπυργος πέρασε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα του Αστέρα Βλαχιώτη!
Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα φρόντισε από την αρχή της αναμέτρησης να δείξει ποιο είναι το αφεντικό. Αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο δεν δυσκολεύτηκε να φιλοδωρήσει με τέσσερα τέρματα την ομάδα του Βλαχιώτη, παρόλο που αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Η πρώτη απειλή ήρθε στο 8΄ όταν ο Σαμπατάκος σημάδεψε το δοκάρι. Στο 22′ έπειτα από πάσα του Νάκα, ο Κιρτζιαλίδης έκανε το 1-0. Στο 44′ η ομάδα του Ασπροπύργου έμεινε με δέκα παίκτες λόγο της αποβολής του Σταγάκη με απευθείας κόκκινη κάρτα. Στο 45′ ο Μίλιτς κέρδισε πέναλτι μετά από τράβηγμα του Κότσαλη και ο Σταύρου έγραψε το 2-0 από την άσπρη βούλα. Ο Μίλιτς στο 74′ θα βρει τον Μπέλη για να γίνει το 3-0 ενώ το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 79′ με σκόρερ τον Σταύρου έπειτα από νέα ασσίστ του Μίλιτς.
Αστέρας Βλαχιώτη: Μάνος, Καρνιατης(69 Καρακιτσος), Κολλιακος, Ραναζης(40 Χελιωτης), Μπερδουσης, Λεμονιτης, Olakule (85 Μπιαζης), Παναγοπουλος (57 Καλαμποκης), Σαμπατακος, Χρήστου.
Ένωση Ασπρόπυργου: Κατσουλης, Τσουκαλάς(87 Λογοθέτης Φ.), Σταγακης, Νικολάου, Ζωνας, Νάκας (82 Λογοθέτης Α), Δουκάκης (85 Κωσταρας), Σταύρου, Μιλιτς, Μπελης, Κιρτζιαλιδης ( 46 Πρικας).
http://www.liganews.gr
     
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Γκολ
Βαθ
1.
Ασπρόπυργος
1
4 – 0
3
2.
Α.Ε. Ερμιονίδας
1
2 – 0
3
3.
Α.Ο. Υπάτου
1
2 – 0
3
4.
Α.Ε. Πελλάνας Καστορίου
1
2 – 1
3
5.
Παναργειακός
1
1 – 0
3
6.
Καλαμάτα
1
1 – 0
3
7.
Μανδραϊκός
1
0 – 0
1
8.
Α.Ο. Κατασταρίου
1
0 – 0
1
9.
Πάμισος Μεσσήνης
1
1 – 2
0
10.
Αβρυσσέας Διστόμου
1
0 – 1
0
11.
Ένωση Λέρνας
1
0 – 1
0
12.
Α.Ο. Εικοσιμίας
1
0 – 2
0
13.
Παναρκαδικός
1
0 – 2
0
14.
Αστέρας Βλαχιώτη
1
0 – 4
0
    
Η επόμενη 2η αγωνιστική
(7/10/2018
1.
Μανδραϊκός - Α.Ε. Ερμιονίδας
2.
Παναρκαδικός - Α.Ε. Λέρνας
3.
Α.Ο. Κατασταρίου - Πάμισος
4.
Καλαμάτα - Αστέρας Βλαχιώτη
5.
A.Ε. Πελλάνας - Αμβρυσσέας Διστόμου
6.
Ασπρόπυργος - Α.Ο. Εικοσιμίας
7.
Παναργειακός - Α.Ο. Υπάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου