Τρίτη, Οκτωβρίου 2

Παλληξουριακός – Εικοσιμία θέλουν να γράψουν ιστορία στο 1ο Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Αύριο Τετάρτη, στις 4 και 30 το απόγευμα, για πρώτη φορά στην ιστορία από ιδρύσεως της τοπικής Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, θα διεξαχθεί στα Φαρακλάτα και στο Ενωσιακό ο τελικός του Super Cup.
Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα αγωνιστούν η περυσινή πρωταθλήτρια Α’ κατηγορίας, ομάδα του Α.Ο. Εικοσιμίας και ο επίσης περυσινός κυπελλούχος Α.Ο. Παλληξουριακός.
Ένα.... Super πραγματικά παιχνίδι, ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της περυσινής περιόδου, που αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τους ποδοσφαιρόφιλους των νησιών μας.
Τόσο ο τυπικά γηπεδούχος Παλληξουριακός, όσο και η φιλοξενούμενη Εικοσιμία, θα παλέψουν σκληρά ώστε να γράψουν πρώτοι το όνομα τους στην ιστορία του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, σε ότι έχει να κάνει με τη συγκεκριμένη διοργάνωση.
Αναμένουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και αρκετό κόσμο στα Φαρακλάτα για να χειροκροτήσει τις προσπάθειες και των δυο ομάδων.
Προβλήματα για τον Σπ. Παπαδάτο, ο τραυματίας Σωκ. Μαρκάτος, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Ηλ. Αντωνάτου, κατά τα άλλα θα παρατάξει την ομάδα του με μοναδικό στόχο την κούπα.
Και ο Δημ. Ζησιμάτος, εκτός τους δυο νεομεταγραφέντες Άγγλους ποδοσφαιριστές, που δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα δελτία τους, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και αφήνοντας πίσω την εντός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής την περασμένη Κυριακή, θα παρατάξει την ομάδα του με ότι καλύτερο διαθέτει, ώστε να είναι αυτή που θα γίνει η πρώτη και ιστορική κάτοχος του Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Διαιτητής θα είναι ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Β. Θωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου