Πέμπτη, Οκτωβρίου 4

Νέα αμυντική ενίσχυση για τα Διλινάτα


Άλλη μια προσθήκη για τα Διλινάτα σήμερα, με την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας του «μεγάλου χωριού» και του προπονητή της Γ. Τόγια, κυρίως στα άκρα και δεξιά της άμυνας αλλά και του κέντρου.
Πρόκειται για τον Φατιόν Τανουσάι, έναν αρκετά έμπειρο για την ηλικία του ποδοσφαιριστή, μιας και έχει αγωνιστεί με πολλές τοπικές ομάδες με πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στο τοπικό, όσο και στην πρώην Δ’ Εθνική κατηγορία.
Πρόκειται φυσικά για μια νέα επιστροφή, αφού ο Τανουσάι έχει ξαναφορέσει και πάλι την φανέλα των Διλινάτων και μάλιστα είχε κατακτήσει με αυτά, το τοπικό κύπελλο την περίοδο 2014-2015.
Είναι 28 ετών και έχει αγωνιστεί παλαιότερα, εκτός της νέας του ομάδας, και σε αυτές των Ολυμπιακού Κεφαλονιάς, Α.Ο.Κ.Ι., Α.Ε. Κεφαλονιάς, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε για λογαριασμό των Φωκάτων.
Σίγουρα ο Φατιόν θα δώσει λύσεις στην προσπάθεια της ομάδας του Γ. Τόγια, για την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του κυπέλλου που είναι οι βασικοί στόχοι των φετινών Διλινάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου