Παρασκευή, Οκτωβρίου 5

Και επίσημα έδρα του Οδυσσέα το Δημοτικό Β. Ιθάκης


Και επίσημα το Δημοτικό Βόρειας Ιθάκης στο Σταυρό θα αποτελέσει έδρα του ιστορικού Οδυσσέα Ιθάκης από τη φετινή περίοδο, αφού απέκτησε άδεια καταλληλότητας από την επιτροπή αδειοδοτήσεων και πλέον μπορεί να φιλοξενεί επίσημους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Ένα γήπεδο στολίδι για την περιοχή, αλλά και ολόκληρο το νησί του Οδυσσέα, ανακατασκευασμένο και σύγχρονο, μετά από μια μεγάλη προσπάθεια από τον Δήμο του νησιού και ιδιαίτερα του Δημάρχου Διονύση Στανίτσα.
Έτσι λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» του Σταυρού επιστρέφουν, μετά από σχεδόν πέντε χρόνια (περίοδος 2013-2014), στο δικό τους «σπίτι» και τη φυσική τους έδρα, που πλέον θα αποτελεί τη δύναμη τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά και του τοπικού κυπέλλου, μετά την... Οδύσσεια τους στο γειτονικό Βαθύ!.
Εμείς για μια ακόμη φορά θα συγχαρούμε τους συντελεστές αυτής της ευχάριστης εξέλιξης, με την ανακατασκευή του γηπέδου του Σταυρού για τους περυσινούς πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας, ιδιαίτερα όμως θα σταθούμε σε έναν ποδοσφαιράνθρωπο του νησιού, τον Δήμαρχο Διονύση Στανίτσα, ο οποίος και αυτή την φορά αποδεικνύει την αγάπη του για το άθλημα που υπηρετεί, αλλά και τη νεολαία της Ιθάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου