Σάββατο, Νοεμβρίου 10

Ο "καθρέφτης" των επαναληπτικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου..... Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 10/11



Συνέχεια σήμερα Σάββατο 10/11/2018 πρωί - απόγευμα, με την  διεξαγωγή των επαναληπτικών αγώνων της 1ης Σειράς του τοπικού κυπέλλου Ερασιτεχνών και τη διεξαγωγή των τεσσάρων, από τους εφτά αγώνων του προγράμματος σε Φαρακλάτα, Ληξούρι, Κεραμειές και Καραβόμυλο!
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
1 – 1
2.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς  - Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2 – 0
3.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Πρόννοι
0 – 8
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός
0 – 6
        
Βρήκαν κάτοχο 4 από τα 7 εισιτήρια....... Εύγερος - Εθνικός - Πρόννοι - Πυλαριακός είναι οι ομάδες που έκλεισαν θέση στον επόμενο γύρο
Στον πρώτο χρονικά παιχνίδι του προγράμματος, το πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, η Εύγερος αναδείχθηκε ισόπαλη της Προόδου Ιθάκης με σκορ 1-1, όμως πήρε την πρόκριση για τον επόμενο γύρο, αφού είχε επικρατήσει στο Βαθύ με 4-1.
        
Λίγο αργότερα ο Εθνικός Κεφαλονιάς στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι,"ζευγάρωσε" τις νίκες του επί του Οδυσσέα Ιθάκης, με σκορ 2-0 και συνεχίζει στην επτάδα των ομάδων που προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο.
        
Το 1-0 της Ευγέρου με σκόρερ τον Ν. Ψάλτη
Συνεχίζουν στον θεσμό και τον επόμενο γύρο και οι περυσινοί φιναλίστ του Α.Ο. Πρόννων, αφού επιβλήθηκαν άνετα αυτή την φορά, σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 8-0!!!
        
Τέλος, στο τελευταίο παιχνίδι του σημερινού προγράμματος στον Καραβόμυλο, όπως αναμενόταν, ο Πυλαριακός επικράτησε άνετα για δεύτερη συνεχόμενη φορά του Ηρακλή Πρόννων με σκορ 6-0 και είναι ακόμη μια από τις ομάδες που συνεχίζει στον θεσμό.
        
Η συνέχεια της αγωνιστικής
(Αύριο Κυριακή 11/11/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. Διλινάτα – Α.Ο. Σάμης
2.
Α.Ο. Παλληξουριακός – Α.Ο. Ερύσσου
Αργότερα αναλυτικά ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από
τα σημερινά παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου