Σάββατο, Νοεμβρίου 10

Δίκαιο «Χ» στα Φαρακλάτα Εύγερος – Πρόοδος Ιθάκης 1-1... Την πρόκριση οι γηπεδούχοι


Σε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα το πρωί στα Φαρακλάτα και στο πλαίσιο των επαναληπτικών του τοπικού κυπέλλου Εύγερος -  Προόδος Ιθάκης αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 με αποτέλεσμα η ομάδα του Χρ. Παπαναστασάτου να είναι αυτή που θα περάσει στον επόμενο γύρο.
Οι γηπεδούχοι, σαφώς εφησυχασμένοι από το 4-1 του πρώτου αγώνα δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, όμως πήραν αυτό που ήθελαν και συνεχίζουν στον θεσμό.
Από την άλλη, η Πρόοδος με πολλές και σημαντικές και πάλι απουσίες, φάνηκε σήμερα αρκετά δυνατή και πήρε μια ισοπαλία που δίνει καλή ψυχολογία για τη συνέχεια.
Έτσι οι «πορτοκαλί» από τα Φαρακλάτα συνεχίζουν στον επόμενο γύρο, ενώ οι «κοκκινόμαυροι» της Ιθάκης θα πρέπει να αναδιοργανωθούν για τη φετινή τους συμμετοχή στην Α’ κατηγορία σε μια δύσκολη αγωνιστικά χρονιά.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 25’, οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 1-0 και ουσιαστικά δίνουν τέλος στα όποια όνειρα των φιλοξενούμενων για ανατροπή.
Ο Ε. Παπαναστασάτος εκτελεί από δεξιά το κόρνερ, δεν μπορούν να απομακρύνουν οι αμυντικοί, η μπάλα στρώνεται στον Ψάλτη, ο οποίος με κοντινό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.
Στο 27’ θα έρθει η απάντηση των φιλοξενούμενων με ένα δυνατό σουτ του Λίλα να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πετεινάτου.
Ο Γ. Τσιντήλας στο 31’ θα σώσει την εστία του από το δεύτερο γκολ, αφού θα απομακρύνει εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Ε. Παπαναστασάτου.
Αυτές ήταν όλες και όλες οι καλές στιγμές του πρώτου μισού του αγώνα.
Στην επανάληψη χωρίς να αλλάξουν και πολύ τα πράγματα, η Πρόοδος θα καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια και να αποχωρήσει από τα Φαρακλάτα με μια ισοπαλία στην ρεβάνς του 1-4 της Ιθάκης.
Πρώτη απειλή από την ομάδα του Χ. Μανωλόπουλου στο 50’ με το σουτ του Γρίβα από τα όρια της περιοχής να αποκρούεται χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα από τον Πετεινάτο.
Απάντηση για τους γηπεδούχους στο 65’ με το δυνατό συρτό σουτ του Πολλάκη να στέλνει την μπάλα άουτ, ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Γ. Τσιντήλα.
Στο 77’ ο Ηλιόπουλος με κοντινό πλασέ μετά την έξυπνη πάσα του Hyka, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση και το τελικό 1-1.
Τέλος στο 90+1’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για το 1-2, όταν στην σέντρα από δεξιά του Λαγκαδά εντελώς αμαρκάριστος απέναντι από τον Πετεινάτο δεν πιάνει καλά την κεφαλιά και αστοχεί.
Διαιτητής ο κ. Βασ. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Αγγ. Βουτσινά και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χρ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Καππάτος (80’ Κράλης), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Νικ., Παπαναστασάτος Κ., Παπαναστασάτος Χ. (63’ Ποιμενίδης),  Βαγγελάτος (84’ Κοκκόσης), Κοσμάς, Papa (56’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Ε., Δρακονταειδής.
Πρόοδος:(Χ. Μανωλόπουλος), Τσιντήλας, Τσίγκος, Πάτερης, Παξινός (46’ Σύτι), Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Hyka, Τσάμης, Λίλα (63’ Ηλιόπουλος), Γρίβας (76’ Κωστόπουλος), Haidari.
Σε λίγο ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου