Σάββατο, Νοεμβρίου 10

Άνετος ο Πυλαριακός με δυο νίκες την πρόκριση από τον Ηρακλή (Εικόνες)


Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό γήπεδο Καραβόμυλου, πραγματοποιήθηκε ο επαναληπτικός αγώνας κυπέλλου, μεταξύ του τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή Πρόννων και του Πυλαριακού. 
Όπως αναμενόταν και μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα, ο Πυλαριακός, πήρε μια ακόμη νίκη. 
Αυτή την φορά με 6-0 και έτσι προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου με δυο νίκες και συνολικά 10-0 τέρματα!!
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν καλό, με τον Πυλαριακό να έχει την κατοχή της μπάλας σε όλη την διάρκεια του αγώνα και την ομάδα του Ηρακλή να προσπαθεί, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, να χτυπήσει στην αντεπίθεση. 

Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 2’ πρώτη καλή στιγμή με τον Γρηγοράτο για τους γηπεδούχους, και τον Κρητικό να αποκρούει εντυπωσιακά.
Νέα καλή στιγμή για τον Πυλαριακο στο 12’ με τον Γρηγοράτο και πάλι να βγαίνει μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά και πάλι ο Κρητικός θα τον νικήσει.
Γκολ στο 14’ για τον Πυλαριακο.
Ο Γρηγοράτος θα εκτελέσει απευθείας το φάουλ, η μπάλα θα χτυπήσει στο τείχος, θα μείνει στην περιοχή και ο Ν. Σταμούλης από κοντά θα πετύχει το 1-0.
Στο 21’ ο Πυλαριακός θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Γρηγοράτο, μετά από την ωραία κάθετη πάσα του Φάντη.
Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή στο 25’ το πλασέ όμως θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Ντίντουρα.

Με τη συμπλήρωση 30' αγώνα θα έχουμε και το 3-0 με τον Π. Σταμούλη, μετά από απευθείας εκτέλεση κόρνερ.
Στο 45’ θα έρθει το 4-0 για τους γηπεδούχους, με τον Ποταμιάνο, μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Π. Σταμουλη  από δεξιά.
Στο 67’ οι "κυανέρυθροι" θα πετύχουν το 5-0 με τον Saliaj, μετά από την πολύ ωραία ενέργεια του Φάντη από αριστερά.
Δοκάρι για τον Πυλαριακο στο 77’ με τον Γρηγοράτο στο δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο.
Στο 88’ ο Πυλαριακός θα πετύχει το τελικό 6-0.
Συγκεκριμένα ο Γονατάς θα κάνει ωραία σέντρα από δεξιά και ο Καβαλλιεράτος με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των τυπικά γηπεδούχων.
Διαιτητής ο κ. Αγγ. Βουτσινάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Απ. Καραΐσκο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός (Σταθάτος), Θεοδωράτος, Ρασσιάς Σπ., Hhelaj, Μηλιαρέσης, Ρασσιάς Γ., RRapaj, Σταθάτος Γ., Ρώσσης, Φρούσιας, Καμπίτσης Β..
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Ντίτουρας, Καβαλλιεράτος, Παπαδόπουλος, Σταμούλης Π. (Γιαννάτος), Saliaj, Φάντης, Ποταμιάνος, Γρηγοράτος, Σταμούλης Ν., Γασπαρής Α. (Γονατάς), Φούκας.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι










Ευχαριστούμε τον φίλο Γιώργο για τις φώτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου