Κυριακή, Νοεμβρίου 11

Ούτε στο Κρανίδι τα κατάφερε η Εικοσιμία... Ήττα από την Ερμιονίδα με σκορ 2-0 (Εικόνες)


Νέα ήττα για την Εικοσιμία, αυτή την φορά στο Κρανίδι Αργολίδας, όπου στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής κατηγορίας, η εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου, ηττήθηκε από την τοπική και πολύ δυνατή Ερμιονίδα με σκορ 2-0.
Δύσκολα λοιπόν τα πράγματα για την ομάδα της Λειβαθούς, μετά από αυτές τις 6 ήττες σε 7 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα και πλέον θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσπάθεια, τουλάχιστον για τον στόχο της αξιοπρεπούς πορείας στη συνέχεια.
Η ομάδα μας, με αρκετές και πάλι απουσίες, προσπάθησε πολύ και ίσως αυτή να ήταν η καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση της στο πρωτάθλημα.
Φάσεις και γκολ
Η πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους έγινε στο 9΄ όταν σουτ του Γεωργακόπουλου μέσα από την περιοχή μπλόκαρε ο Σέσα.
Δέκα λεπτά αργότερα, δυνατό σουτ του Τριμπόνια από το ύψος της περιοχής έδιωξε δύσκολα στην δεξιά του γωνία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.
Στο 29′ η Ερμιονίδα άνοιξε το σκορ όταν ο Μακρίδης σούταρε, ο Σέσα απέκρουσε δύσκολα, η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή και ο Κορνελάτος με ένα φοβερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι.
Στο 37’ πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να διπλασιάσουν τα τέρματά τους όταν ο Τριμπόνιας σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι, στην επαναφορά νέο σουτ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.
Στο 46΄ ο Τριμπόνιας βρέθηκε στο έδαφος μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα αμυντικού με τον διαιτητή να μη δείχνει παράβαση.
Στο 51’ νέα ανατροπή μέσα στην περιοχή του Τριμπόνια από τον Ζαμπαύτη ο διαιτητής συνέχισε την φάση.
Στο 58΄ πλασέ του Μακρίδη μέσα από την περιοχή η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Στο 64΄κεφαλιά του Βιρβίλη ύστερα από κόρνερ του Κασαπίδη η μπάλα έφυγε δίπλα από τα δοκάρια.
Στο 65΄ νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ερμιονίδα όταν σουτ εξ επαφής μέσα από την περιοχή του Σαλταπίδα απέκρουσε δύσκολα ο Σέσα.
Στο 68' σέντρα του Αρβανιτάκη από αριστερά πλασέ του Σαλταπίδα μέσα από την περιοχή έδιωξε δύσκολα ο Σέσα.
Στο 78΄ σέντρα του Τζιέρη από δεξιά εκπληκτική κεφαλιά Μακρίδη η μπάλα στο δεξί «γάμα» του Σέσα και 2-0.
Διαιτητής ο κ. Ηλ. Κόκκορης με βοηθούς τους κ.κ. Δημ. Βεργέτη και Παν. Τσούκα από την Αρκαδία.
Οι συνθέσεις
Α.Ο. Ερμιονίδας:(Θ.Κολιτσιδάκης), Αλευράς- Τζιέρης, Σαλταπίδας, Βιρβίλης, Μπιμπισίδης- Γεωργακόπουλος ( 82΄Ρόμπολας), Κορνελάτος, Παλαιοπάνος (65’ Πούτσης)- Κασαπίδης (76΄Αρβανιτάκης), Μακρίδης, Τριμπόνιας (55΄Βασιλέρης).
ΑΟ Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Σέσα, Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ. (89’ Κούρτι), Φωκάς, Ζαπαύτης, Ντουκάι, Κορσιάνος (85’ Χασάι), Μπούσι, Μινέτος (54’ Ντετλάλα), Κόμητας (87’ Μπάνιστερ), Πολυδωράτος.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι















Με στοιχεία και εικόνεςαπό το:sport.argonafplia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου