Κυριακή, Νοεμβρίου 11

Μεγάλη σε έκταση γκολ νίκη για τον Παλληξουριακό και άνετη πρόκριση στον επόμενο γύρο


Σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού κυρίως χαρακτήρα για το τοπικό κύπελλο, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο Παλληξουριακός διπλασίασε εύκολα τις νίκες του με συνολικό σκορ 13-0 και συνεχίζει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Οι ερυθρόλευκοι, σε έναν διαρκή επιθετικό μονόλογο, απλά επικράτησαν εύκολα με σκορ 8-0 σε ένα παιχνίδι το οποίο λόγω του χαρακτήρα του, όπως προαναφέραμε παραπάνω, δεν μπορούσε κανείς να περιμένει σπουδαίο θέαμα και κάτι παραπάνω από αυτά που παρακολουθήσαμε.
Όσο για την φιλότιμη Έρυσσο, προσπάθησε για μια καλή παρουσία και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, όμως η ανωτερότητα και η ποιότητα του αντιπάλου της δεν το επέτρεψε.
Αυτό λοιπόν που πρέπει να κρατήσουν οι ποδοσφαιριστές των αδελφών Καππάτου είναι οι όποιες εμπειρίες αποκόμισαν από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι μάλιστα ένα από τα φαβορί για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αλλά και γενικότερα του φετινού νταμπλ!
Τα γκολ του αγώνα
Ωραία συνεργασία στον άξονα έξω από την περιοχή στο 21’ μεταξύ Μπαλάσκα Π. - Μπράτι, με τον τελευταίο να τελειώνει με δεξί ευθύβολο σουτ στην αριστερή γωνία του Καμπανού, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του 1-0.
Στο 27’ σε εκτέλεση κόρνερ από τον Ζερβό στο δεύτερο δοκάρι, ο Λούλουδας στοπάρει και σουτάρει για να αποκρούσει προσωρινά ο Καμπανός και στην επαναφορά ο Ζερβός, με αριστερό πλασέ στέλνει τη μπάλα στην κενή εστία και στα δίχτυα για το 2-0.
Ο Μπράτι στο 34’ θα κερδίσει πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος εύστοχα και το σκορ γίνεται 3-0 για τους «ερυθρόλευκους».
Ένα λεπτό αργότερα το σκορ θα ανέβει στο 4-0 με ωραίο δεξί διαγώνιο σουτ του Μπερναλή, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά.
Αυτό θα είναι και το σκορ του α’ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο και στο 57’ ο Χαρ. Μουρελάτος, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και λίγο αριστερά με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 5-0.
Στη συνέχεια ο Λαλάι θα αναλάβει δράση και πετυχαίνοντας το δικό του χατ τρικ θα ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 8-0!!
Στο 79', ύστερα από ωραία συνεργασία με τον Σπ. Μαρκάτο και στρώσιμο του τελευταίου με το «τακουνάκι», με πλασέ στην κίνηση θα πετύχει το 6-0.
Στο 84’ μετά το σουτ του Μπράτι και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Ερύσσου, θα σπρώξει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και το 7-0 για τους γηπεδούχους.
Τέλος στο 87’ θα ολοκληρώσει τον θρίαμβο της ομάδας του γράφοντας το 8-0 με πλασέ στην κίνηση, ύστερα από την πάσα του Λυκούδη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραΐσκο και Ν. Χατζηγεωργίου.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας, Μπερναλής, Τζιαρτζάνης (58’ Λυκούδης), Ζερβός, Λούλουδας, Αρμάντο, Μπράτι, Κουκουβίνος, Μπαλάσκας Π. (68’ Μαρκάτος), Μουρελάτος Χ. 68’ Λαλάι), Μουρελάτος Χ.Σ.
Έρυσσος:(Δ-Σ. Καππάτος), Καμπανός, Ρεπούσης, Καραβέλας, Πατρίκιος, Βαλσαμής, Σπυρόπουλος (76’ Ν. Καββαδίας), Παπαλεξάτος Κ., Kamberi (58’ Γιαννάτος), Πετρόπουλος,  Πάπα Ρ. (64’ Sula), Πάπα Α..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου