Τρίτη, Αυγούστου 22

1η και μεγάλη μεταγραφή από Β' Εθνική ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή, πραγματοποίησε ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός και ενισχύεται σημαντικά την προσεχή περίοδο στην Α2 κατηγορία της Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Πρόκειται για τον Γεράσιμο Αντωνάτο, αθλητή μέχρι την τελευταία χρονιά και για 19 χρόνια, του Ν.Ε.Ο.Λ. στην Β' Εθνική κατηγορία, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει (δες εδώ) από τον Ιούλιο την αποχώρηση του από την ομάδα του Ληξουρίου.

ο Γεράσιμος ένας αθλητής με ήθος και ποιότητα, αγωνίζεται στη θέση σμόλ φόργουορντ, είναι 25 ετών και σίγουρα θα κάνει τη διαφορά στη νέα του ομάδα και θα λύσει τα χέρια του coach Πέτρου Κωστίδη στις νέες προκλήσεις της Κεφαλονίτικης ομάδας, σε μία πολύ δυνατή κατηγορία.

Να ευχηθούμε στο Γεράσιμο υγεία και επιτυχίες με τη νέα του ομάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός αναμένεται να ενισχυθεί σημαντικά τη φετινή περίοδο, ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στη νέα κατηγορία!

Δήλωση Γερ. Αντωνάτου:

Μετά από 19 χρόνια στον ΝΕΟΛ, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω από την ομάδα της καρδιάς μου, την οποία υπηρέτησα πιστά, δίνοντας σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό μου.

Πλέον, ανήκω στον Α.Σ. Κεφαλληνιακό και υπόσχομαι να βοηθήσω με τη σειρά μου, να κάνει η ομάδα το κάτι παραπάνω, κάτι που αξίζει γιατί γνωρίζω την προσπάθεια των ανθρώπων της, τα τελευταία χρόνια και ελπίζω να τους δικαιώσω.

Στόχος μου, χωρίς πολλά λόγια, είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ και να γεμίσει το Κλειστό του Αργοστολίου κόσμο, όπως παλαιότερα.

Αν τα καταφέρουμε θα είμαι πολύ ικανοποιημένος”.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου