Τρίτη, Αυγούστου 8

Από νωρίς στα "βάσανα" τα Διλινάτα..... Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει κυπέλλου Ελλάδος (φωτορεπορτάζ)

Ο Α.Ο. Διλινάτων, είναι η πρώτη ομάδα του τοπικού ποδοσφαίρου η οποία ξεκίνησε την προετοιμασία της, ενόψει της νέας περιόδου.

Και πως ήταν δυνατόν να μην είναι έτσι, αφού θα είναι η πρώτη που θα ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά και μάλιστα στις 27 Αυγούστου, σε αγώνα της 1ης φάσης (συμμετέχουν οι κυπελλούχοι των Ενώσεων) θα δώσει αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος.

Τον αντίπαλο της στον θεσμό θα τον μάθει μετά την κλήρωση της Παρασκευής 11/8 από τη διοργανώτρια Ε.Π.Ο..

Χθες, Δευτέρα 7/8, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, είχαμε την "πρώτη" της ομάδας του "μεγάλου" χωριού, με την παρουσία των παλιών, αλλά και των νέων υπό μεταγραφή ποδοσφαιριστών, ενώ πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός.

Στη συνέχεια ο λόγος στον νέο προπονητή της ομάδας τον Γκ. Ρέτσι, ο οποίος με μια μέτρια σε ένταση προπόνηση, έδωσε το σύνθημα για τη νέα περίοδο, όπου οι φετινοί κυπελλούχοι θέλουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις δύο τοπικές διοργανώσεις, αλλά και μια αξιοπρεπή παρουσία στο Κύπελλο Ελλάδος.

Σήμερα Τρίτη 8/8, συνεχίστηκε κανονικά η προετοιμασία με τους τόνους να ανεβαίνουν και ο ιδρώτας να τρέχει ποτάμι, σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, μιας και η ζέστη που επικρατεί είναι υψηλή.

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, απουσιάζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τον Ρέτσι, αφού σε 20 περίπου ημέρες η ομάδα του θα πρέπει να είναι πανέτοιμη για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος θα είναι για το κύπελλο Ελλάδας, όπου εκεί θα εκπροσωπήσει το τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και το Super Cup της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με αντίπαλο τον φετινό πρωταθλητή Α.Ο. Παλληξουριακό.

Παρακάτω δείτε φώτο από τη σημερινή 2η ημέρα






































































Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου