Σάββατο, Αυγούστου 19

Ξεκίνησε την προσπάθεια υλοποίησης αφιερώματος 386 χλμ. δρόμου ο Γ. Ζαχαριάδης τιμώντας τους νεκρούς Κεφαλονίτες του φονικού σεισμού του 1953

Ξεκίνησε τα χαράματα και συγκεκριμένα στις 5 και 30' το πρωί, την προσπάθεια υλοποίησης αφιερώματος τρέχοντας μια διαδρομή 386 χλμ., στη μνήμη των νεκρών του φονικού σεισμού που έπληξε το νησί μας το 1953, ο μεγάλος αθλητής υπεραποστάσεων Γιώργος Ζαχαριάδης (Temonaek).

Η εκκίνηση δόθηκε την προγραμματισμένη ώρα από την αρχή της ιστορικής γέφυρας Δεβοσέτου, με τον αθλητή να πραγματοποιεί μια περιμετρική πορεία του νησιού περνώντας από Φάρσα, Ληξούρι - Φάρο Γέρου Γόμπου, Μύρτο, Φισκάρδο, επιστρέφοντας μέσω Κομητάτων στη Σάμη - Πυργί, στη συνέχεια Πόρο, Σκάλα και μέσω Κάτω Λειβαθούς - Αεροδρομίου, θα φτάσει στο Αργοστόλι, όπου για να συμπληρωθούν επακριβώς τα 386 χιλιόμετρα θα συνεχίσει την πορεία του για Άγιο Γεράσιμο, Αίνο για να τερματίσει στο σημείο εκκίνησης!!

Στη πολύ δύσκολη, λόγω των καιρικών συνθηκών και της υψηλής θερμοκρασίας προσπάθεια, θα έχει δίπλα του συνοδό, τον πρωταθλητή Ελλάδας στην ποδηλασία Παντελή Ιωαννίδη.

Εμείς, θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη του συγκεκριμένου αφιερώματος του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου Γ. Ζαχαριάδη, με ρεπορτάζ και φωτό.

Καλό δρόμο Γιώργο... Καλό τερματισμό!

Είμαστε υπερήφανοι για σένα και σε ευχαριστούμε για αυτή την τιμή!!

Το Sportsthea βρέθηκε στη γέφυρα, στο σημείο που δόθηκε η εκκίνηση και σας παρουσιάζει τα γεγονότα μέσα από το παρακάτω φωτορεπορτάζ:


















Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου