Σάββατο, Αυγούστου 12

Ευχαριστίες της Ε.Ο.ΠΕ. για το U19 Juniors Finals στην Κεφαλονιά

Με την ολοκλήρωση του U19 Juniors Finals στην παραλία Αι-Χέλη στην Κεφαλονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις ευχαριστίες της σε όλους όσοι συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Στους συνδιοργανωτές, τον Δήμο Αργοστολίου και ιδιαίτερα στον Δήμαρχο κύριο Θεόφιλο Μιχαλάτο, το σωματείο BV Ammos Κεφαλονιάς και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Φώτη Αυγουστάτο και τους συνεργάτες του, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και κυρίως τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρο Τραυλό, που στήριξαν ενεργά την διοργάνωση. 

Επίσης την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κύριο Θόδωρο Κανελλόπουλο και τους συνεργάτες της Ένωσης αλλά και την εταιρεία Net & Ball και τον Σπύρο Γκολίτση που πρόσφεραν την τεχνογνωσία τους στο τουρνουά.

Τόσο οι συνδιοργανωτές και οι υποστηρικτές του τουρνουά όσο και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό, συνέβαλαν σε ένα άριστο αποτέλεσμα και δικαίωσαν την επιλογή της ΕΟΠΕ να αναθέσει για πρώτη φορά μία τόσο μεγάλη διοργάνωση στο όμορφο νησί του Ιουνίου.   

Τέλος η Ε.Ο.ΠΕ. συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους προπονητές, τους διαιτητές και τους εκπροσώπους Τύπου και ΜΜΕ οι οποίοι στήριξαν και πρόβαλαν τον θεσμό του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ τζούνιορς 2023. Με νέους φορείς και νέες τοποθεσίες να συνεισφέρουν με επιτυχία στο καλεντάρι του αθλήματος σηματοδοτείται με τον καλύτερο τρόπο η συνεχής ανάπτυξη του αθλήματος σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου