Κυριακή, Αυγούστου 20

Κυριακή 20/8 14:00... Έφτασε Αντίσαμο ο Γ. Ζαχαριάδης και μετά από 200 χλμ. συνεχίζει για Πυργί - Πόρο - Σκάλα (Εικόνες)

Δεύτερη ημέρα σήμερα Κυριακή 20/8, του αφιερώματος με τρέξιμο 386 χλμ., στους νεκρούς που άφησε η καταστροφική μανία του Εγκέλαδου το 1953 στην Κεφαλονιά και τα 386 θύματα του απολογισμού του, από τον υπερμαραθωνοδρόμο Γιώργο Ζαχαριάδη.

Ο Γιώργος άφησε πλέον πίσω Άσσο, Φισκάρδο, Βασιλικάδες, Κομητάτα, Αγία Ευφημία και πλέον μετά από 200 περίπου χλμ. και 33 ώρες συνεχούς δύσκολης προσπάθειας, βρίσκεται στην Αντίσαμο, καλύπτοντας τη μισή και πλέον διαδρομή!!

Ο εξαίρετος υπεραθλητής αναμένεται να ολοκληρώσει το αφιέρωμα του αύριο Δευτέρα 21/8, αφού πρώτα περάσει από τον Πόρο, την Σκάλα τα χωριά του Ελειού, Άνω – Κάτω Λειβαθώ, Αεροδρόμιο, Αργοστόλι, για να συνεχίσει Άγιο Γεράσιμο, Αίνο και να τερματίσει επιτυγχάνοντας τον ιερό σκοπό του, με ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα διανύοντας 386 χλμ., στην ιστορική γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι!! 

Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια για αυτόν τον τεράστιο αθλητή και τη μεγάλη τιμή που κάνει στο νησί μας, το οποίο λατρεύει και επισκέπτεται συνεχώς 30 και πλέον χρόνια, να τρέξει 386 χλμ. για τους νεκρούς του καταστροφικού σεισμού του 1953.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ φίλε Γιώργο!

Καλό τερματισμό.

Το βράδυ θα υπάρξει και πάλι νέα ενημέρωση.

Παρακάτω φώτο από τη νυχτερινή και σημερινή διαδρομή του:














Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου