Δευτέρα, Αυγούστου 7

Αυλαία με εντυπωσιακό θέαμα και επιτυχία στο πρωτάθλημα beach volley U19 στον Άι Χέλη - Οι πρωταθλητές 2023

Μετά από ένα εντυπωσιακό τριήμερο, με πλούσιο θέμα και άψογη οργανωτική επιτυχία, σήμερα Κυριακή 6/8, στην πανέμορφη παραλία του Άι Χέλη στα Σβορωνάτα, έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Beach Volley U-19.

Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν μια συνδιοργάνωση της Π.Ε. Κεφαλληνίας – Ιθάκης, του Δήμου Αργοστολίου, της Ε.Ο.ΠΕ. και του τοπικού αθλητικού Συλλόγου Beach soccer BV Ammos Κεφαλονιάς.

Συμμετείχαν οι πρωταθλητές των Ενώσεων και των Τοπικών Επιτροπών της ΕΟΠΕ που αναδείχθηκαν μέσω της διαδικασίας των Regionals, καθώς και ομάδες που συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στα τουρνουά Open του πανελλήνιου πρωταθλήματος juniors που προηγήθηκαν. 

Πήραν μέρος συνολικά 32 ομάδες (16 αγόρια ισάριθμα κορίτσια) από όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο Κρήτης, τη Κω, τη Ρόδο, τη Πρέβεζα, τη Λαμία, την Κατερίνη, την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, το Ρέθυμνο, την Αλεξανδρούπολη, την Λάρισα, τα Γρεβενά και την Κεφαλονιά!

Τη σημερινή τελευταία ημέρα παρακολουθήσαμε σπουδαία παιχνίδια, ιδιαίτερα στους ημιτελικούς αλλά και τους τελικούς της διοργάνωσης, με την η αδρεναλίνη να πιάνει κόκκινο.

Στο χώρο διεξαγωγής παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι του αθλήματος και χειροκρότησαν κάθε καλή προσπάθεια των αθλητών!

Με την ολοκλήρωση των αγώνων πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες απονομές στους νικητές, αλλά και οι ειδικές βραβεύσεις.

Στα αγόρια πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Καλιόζη - Καρδούλια από την Κω, η οποία επικράτησε στον τελικό αυτής των Κεσκίνη - Κοντοστάθη από την Αλεξανδρούπολη με 2-0 σετ (21-16 / 21-18).

Διαιτητές ήταν η κ. Χρ. Θεοδωροπούλου με τον κ. Γ. Αρβανιτίδη.

Στα κορίτσια πρωταθλήτριες Ελλάδος αναδείχθηκαν οι Κουκουδίτσα - Λιόφτη, που επικράτησαν με 2-0 σετ (21-9 / 21-19) της ομάδας των Αραμπατζή - Καλουτσάκη.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Ανδρ. Λιναρδάτος και Γ. Αρβανίτης

Μεγάλη επιτυχία μπορεί να χαρακτηρισθεί η συμμετοχή των κοριτσιών του τοπικού Συλλόγου, Αμ. Αυγουστάτου - Σοφ. Λούκα, οι οποίες έπαιξαν στον μικρό τελικό όπου εκεί ηττήθηκαν και δεν κατάφεραν να πάρουν το "χάλκινο" μετάλλιο.

Όμως η 4η θέση στην Ελλάδα δεν είναι κάτι απλό. Τα κορίτσια μας έδειξαν το πλούσιο ταλέντο τους στην άμμο, έδωσαν τη δική του "μάχη" για μια καλύτερη θέση και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, η αντιδήμαρχος Λειβαθούς κα Κρ. Μιχαλάτου (έκαναν και κάποιες απονομές), η αναπληρώτρια προέδρου της Ε.Ο.Π.Ε κ. Ελένη Καζάκου, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. Θεοδ. Κανελλόπουλος και επίσης από τη ομοσπονδία η κα Ιφ Τέφα με τον κ. Τακ. Αντωνόπουλο.

Επίσης, από την πλευρά της Ε.Ο.ΠΕ. τιμήθηκαν με ειδική πλακέτα οι Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θ. Μιχαλάτος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Τραυλός, ο πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Π. κ. Θεοδ. Κανελλόπουλος και ο τοπικός Σύλλογος BV Ammos.

Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στον πρόεδρο του BV Ammos Κεφαλονιάς κ. Φώτη Αυγουστάτο, ο οποίος κάθε χρόνο βάζει πολύ ψηλά τον πήχη, παίρνοντας δικαιολογημένα τα συγχαρητήρια της Ομοσπονδίας, αλλά και των υπόλοιπων διοργανωτών. 
Ο ίδιος μάλιστα όπως ήταν φυσικό, έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

Επίσης στους αφανείς "ήρωες", Άκη Τσιμάρα – Σπύρο Κουστουμπάρδη - Μαριάνα Μινέτου και τα υπόλοιπα παιδιά του team, που μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.

Γιατρός του αγώνα ο κ. Ανδρέας Τσιμάρας.

και τούτη την φορά, η Κεφαλονιά απέδειξε ότι, μπορεί να διοργανώσει αγώνες υψηλού επιπέδου και είμαστε σίγουροι ότι στο μέλλον θα παρακολουθήσουμε, ακόμη μεγαλύτερες διοργανώσεις. 

Ακολουθούν πλούσια Φωτορεπορτάζ από τους 

σημερινούς αγώνες και τις απονομές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου