Δευτέρα, Αυγούστου 28

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός.... Συνεχίζει το παιδικό τμήμα σε έντονους ρυθμούς! (Εικόνες)

Με πολλά χαμόγελα, πίστη, αισιοδοξία και νέα πρόσωπα ξεκίνησε σήμερα το βράδυ στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου "Αντώνης Τρίτσης" την προετοιμασία του ο Α.Σ. Κεφαλληνιακός, ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.

Παρόντες στο Κλειστό, εκτός των αθλητών και των προπονητών Π. Κωστίδη - Πάνου Ματιάτου παραβρέθηκαν και μέλη του Δ.Σ. για να καλωσορίσουν τους αθλητές και το προπονητικό team και να τους ευχηθούν, καλή μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Στην ομιλία του ο Γ. Αντωνάτος, εκπροσωπώντας το Δ.Σ., ευχήθηκε στα παιδιά υγεία και επιτυχίες την νέα περίοδο που έρχεται με τη συμμετοχή τους, σε ένα νέο και δύσκολο πρωτάθλημα στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η..

Ο coach Π. Κωστίδης, που θα βρεθεί για 3η συνεχή χρονιά στον πάγκο της ομάδας μας, μίλησε στους αθλητές του, τους εξήγησε το φετινό πλάνο της ομάδας και τους στόχους, ζήτησε όλοι μαζί να προσπαθήσουν με πολύ δουλειά να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, ενώ τους ευχήθηκε να είναι υγιείς και δυνατοί, χωρίς τραυματισμούς.

Στα ίδια πάνω - κάτω κυμάνθηκε και η ομιλία του coach Π. Ματιάτου.

Στη συνέχεια ο λόγος στο παρκέ και στον coach για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς!

Να ευχηθούμε σε όλους υγεία, καλή χρονιά και επιτυχίες!

Παρακάτω εικόνες - βίντεο από τη σημερινή "πρώτη" του Α.Σ. Κεφαλληνιακού

Βίντεο - Δηλώσεις

Εικόνες από τη σημερινή 1η του Ανδρικού











































Παιδικό τμήμα

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η προετοιμασία του παιδικού τμήματος, με τους ρυθμούς να έχουν αυξηθεί αρκετά, ενώ η δουλειά που γίνεται από τους coach Π. Κωστίδη - Π. Ματιάτο είναι εντυπωσιακή και ο στόχος είναι το συγκεκριμένο τμήμα να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να ξεπεράσει την περυσινή τους επιτυχία, κάνοντας ακόμη ένα βήμα παραπάνω.

Φώτο από τη σημερινή προπόνηση του παιδικού τμήματος































Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου