Κυριακή, Νοεμβρίου 5

"Μοιρασιά" στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου...... Έμειναν στο 0-0 Διλινάτα - Εύγερος

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας και εδώ παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου και έπεσε η αυλαία της σειράς, το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου στο τοπικό ντέρμπι, ο Α.Ο. Διλινάτων, θα αναδειχθεί ισόπαλος με τον Π.Α.Ο. Εύγερο χωρίς σκορ (0-0). 

Η ομάδα του Γκ. Ρέτσι με πολύ καλή παρουσία σε όλη τη σειρά, θα τερματίσει στην 1η θέση, ενώ η αντίπαλος της στην 2η.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά, μοιρασμένο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις.

Έτσι και οι δύο ομάδες πέτυχαν τον στόχο τους και στη συνέχεια θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, αρχικά στα προημιτελικά σε διπλά παιχνίδια, μετά από κλήρωση της διοργανώτριας.

Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα

Σε ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς ρυθμό και φάσεις, ήταν λογικό να μην έχουμε σκορ σε αυτό το διάστημα και τις δύο ομάδες να προσέχουν τις άμυνες τους και το παιχνίδι να παίζεται κυρίως στο κέντρο με πολλά λάθη εκατέρωθεν.

Τρεις φάσεις όλες κι όλες καταγράφηκαν σε αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα στο 29' ο Πάπα Ε. Θα κερδίσει την μπάλα στα δεξιά από τον Στεφανάτο, θα κινηθεί στην περιοχή και δεξιά θα κάνει το πλασέ στην έξοδο του Καπογιαννάτου για να προλάβει ο Δημ. Τζωρτζάτος να διώξει την μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή τέρματος και να σώσει την εστία της ομάδας του από το 0-1.

Μετά από 3' οι γηπεδούχοι θα απαντήσουν με ένα μακρινό συρτό σουτ του Κουράνη, να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα ο Γαλανόπουλος.

Με τη συμπλήρωση 45' ο Χασάι, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια, θα φτάσει δεξιά στην περιοχή, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, όμως η μπάλα θα περάσει άουτ, λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Γαλανόπουλου.

Τελικά χωρίς σκορ θα ολοκληρώσουν το πρώτο μισό οι δύο ομάδες και θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Ένα αποτέλεσμα απόλυτα δικαιολογημένο σύμφωνα με όσα έβγαζαν οι δύο ομάδες στο "χορτάρι".

Στο δεύτερο, η Εύγερος ήταν πιο κινητική, μετά το 75' τα Διλινάτα ισορρόπησαν και ήταν η σειρά τους να πατάνε καλύτερα, ενώ και το θέαμα ήταν καλύτερο.

Στο 54' οι τυπικά γηπεδούχοι θα χάσουν μια καλή ευκαιρία για το προβάδισμα, όταν ο Γαλανόπουλος θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ την μπάλα στην αριστερή του γωνία, μετά το σουτ του Τσιλιμιδού.

Απάντηση των γηπεδούχων στο 68' με την κεφαλιά του Ε. Πάπα από την μικρή περιοχή, μετά τη σέντρα από δεξιά του εξαιρετικού και σήμερα Σπ. Πολλάκη, να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 84' ο Αλ. Πολλάτος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Χασάι θα πιάσει την κεφαλιά και ο Γαλανόπουλος δύσκολα θα πετάξει την μπάλα κόρνερ.

Το κόρνερ εκτελείται από δεξιά με τον Κ. Τζωρτζάτο στη μικρή περιοχή και τον Μιχ. Στεφανάτοι να χάνει μοναδική ευκαιρία για το 1-0, αφού θα στείλει με κεφαλιά την μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90+3' ο Τσιλιμιδός, μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια θα φύγει από αριστερά στην κόντρα, θα μπει περιοχή, θα κάνει το διαγώνιο σουτ και η μπάλα θα περάσει άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γαλανόπουλου.

Έτσι, το παιχνίδι του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου θα ολοκληρωθεί χωρίς σκορ και τις δύο ομάδες να κλείνουν θέση στην επόμενη κληρωτίδα της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς την κ. Κ. Χαρίση και τον κ. Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι), Καπογιαννάτος, Μάρκου Ε., Χασάι, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ. (46' Πολλάτος), Στεφανάτος (88' Κουράνης Σ.), Σπανός (88΄Κατσούρης), Καλαφάτης Ε. (88' Τσουραμάνης), Κουράνης (70' Ζαμπαύτης), Τσιλιμιδός, Πούλα.

Π.Α.Ο. Εύγερος:(Θ. Βουκελάτος), Γαλανόπουλος, Παπαναστασάτος Ν. (46' Μπούζος), Ντεντλάλα Α., Πολλάκης Σπ., Αδηλίνης, Σταματέλος (85' Ζουρναντζής), Λασκαράτος, Αλεξάτος, Μόκας (85' Hammad), Πάπα Ε. (80' Papa A.), Dedlala I. (55' Θεοδωρόπουλος).

Σε λίγο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου