Τετάρτη, Μαρτίου 6

Νίκησε εύκολα 11-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς η Σάμη... Και τώρα ο μεγάλος “τελικός” του Σαββάτου

Στο παιχνίδι, με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Καραβόμυλου και με αρκετούς φίλους των γηπεδούχων να δίνουν το παρόν, ο Α.Ο. Σάμης θα πάρει μία αναμενόμενη νίκη, επί του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 11-1!

Μία ευρεία νίκη για τους γηπεδούχους, που ίσως τους φανεί χρήσιμη στη συνέχεια και τη "μάχη" που δίνουν για την συμμετοχή τους στα playoffs.

Έτσι, η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου στο φινάλε και στο παιχνίδι με τον Α.Ο. Διλινάτων, που θα στείλει τη μία από τις δύο ομάδες (μπορεί και τις δύο, αν η Εικοσιμία δεν νικήσει στην Ιθάκη) στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, καλείται να παρουσιαστεί έτοιμη για ένα μεγάλο στην κυριολεξία "τελικό"!

Εκεί, χρειάζεται μόνο νίκη για να είναι εκείνη που θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα playoffs.

Για τους φιλοξενούμενους, ήταν η 14η ήττα στη φετινή διοργάνωση και από την προηγούμενη αγωνιστική, κάνουν ήδη τον προγραμματισμό τους για τη νέα Β' τοπική κατηγορία!

Σε γενικές γραμμές στον Κασραβόμυλο, παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι από πλευράς γηπεδούχων, με κατοχή μπάλας, αρκετές ευκαιρίες, 11 συνολικά τέρματα και τους φιλοξενούμενους με αμυντικούς προσανατολισμούς, χωρίς ωστόσο καταφέρουν να κρατήσουν το σκορ χαμηλά.

Τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 1’ η Σάμη θα ανοίξει το σκορ 1-0 με τον Κ. Βιτωράτο,  με ωραίο κοντινό πλασέ έπειτα από πάσα του Δ. Βιτωράτου.

Στο 12’ Θα έχουμε το 2-0 για τους γηπεδούχους με τον Κ. Βιτωράτο ξανά. ο οποίος θα εκμεταλλευτεί την απομάκρυνση του τερματοφύλακα και θα πλασάρει εύστοχα.

Στο 24’ θα γίνει το 3-0 για την Σάμη με τον Ν. Μωραΐτη, ο οποίος θα εκμεταλλευθεί την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 37’ θα ανέβει το σκορ στο 4-0 με τον Δ. Βιτωράτο, με ωραίο πλασέ έπειτα από εξαιρετική πάσα του Κ. Μωραΐτη.

Στο 41’ θα έρθει το 5-0 με ωραίο διαγώνιο συρτό σουτ Κ. Μωραΐτη, έπειτα από κόρνερ του Ζησιμάτου.

Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 50’ ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς θα μειώσει το σκορ σε 5-1, μετά από γκολ του Πανταζή με ωραίο πλασέ.

Στο 56’ θα γίνει το 6-1 για τους γηπεδούχους από τον Κ. Μωραΐτη με κοντινό πλασέ.

Στο 63’ ο Δ. Βιτωράτο με καρφωτή κεφάλια μετά από κόρνερ του Αλυσανδράτου από αριστερά θα σημειώσει το 7-1 των γηπεδούχων.

Το 8-1 θα πετύχει και πάλι ο Δ. Βιτωράτο, για το δικό του "καρέ", με κοντινή προβολή, μετά από φάουλ του Ζησιμάτου στο 69'.

Στο 71’ θα γίνει το 9-1 με κοντινή προβολή του Καραγιαννάκη, έπειτα από κόρνερ του Ζησιμάτου από δεξιά.

Στο 73’ και το 10-1 θα πετύχει ο Δ. Βιτωράτος με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ, έπειτα από απομάκρυνση του τερματοφύλακα.

Το τελικό 11-1 θα γράψει ο Α. Αλυσανδράτος με πλασέ σε κενή εστία, έπειτα από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από την άμυνα των "πράσινων".

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τον κ. Α. Βουτσινά και την κα Κ. Χαρίση. 

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Αλυσανδράτος Δ., Πολυχρονάτος, Καραγιαννάκης, Καππάτος, Μωραΐτης Ν. (78' Καρασαββίδης), Κλαουδάτος (70' Κλαουδάτος), Βιτωράτος Δ. (78' Αλυσανδράτος Α.), Αλυσανδράτος Δ., Μωραΐτης Κ. (70' Φιλιππάτος), Βιτωράτος Κ. (70' Τρίφι Μ.), Ζησιμάτος.

Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Veizaj, Βεντουρής (70' Κλωνής), Μασούρας (36' λ.τ. Κρητικός), Σαμπανάι, Μπουγάς, Πάπα, Ποιμενίδης, Βαρουξής (46' Κωτσάκης), Κότσι, Dauti, Πανταζής.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου