Κυριακή, Μαρτίου 3

"Έβρεξε" γκολ στη Σκάλα..... Πρόννοι - Σάμη 3-8!

Με το παιχνίδι σήμερα το απόγευμα, Κυριακή 3/3/2024 στο Δημοτικό Σκάλας, ολοκληρώθηκε την 16η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, με την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου να επιστρέφει άμεσα στις νίκες, αφού θα επικρατήσει εύκολα των γηπεδούχων Πρόννων με σκορ 8-3 με μία μοναδική ανατροπή και παράλληλα έστειλε μήνυμα για την "μάχη" που αναμένεται να δώσει για την είσοδο της στην τελική 4αδα.

Πρόσωπο της ημέρας ο Διον. Βιτωράτος, ο οποίος στα 59' που αγωνίστηκε ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του και πέτυχε τα 5 εκ των οκτώ τερμάτων της ομάδας του.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό μέρος του σημερινού παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο προηγήθηκαν στο σκορ 3-2, ενώ στην επανάληψη κατέρρευσαν και δέχθηκαν 6 γκολ σε αυτό το διάστημα!

Σε ένα παιχνίδι πολύ χορταστικό, η ισορροπία έμεινε για 45' στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία του αγώνα, φτάνοντας τελικά σε μία εύκολη, όσο και σημαντική επικράτηση, δείχνοντας τις φετινές αρετές και την ποιότητα της.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 7' οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ με κοντινό πλασέ του Δ. Βιτωράτου για το 0-1.

Πέναλτι θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι στο 19' σε ανατροπή του Τσάκου στην αντίπαλη περιοχή. 

Εκτελεί εύστοχα ο Μπαλάσκας και ισοφαρίζει σε 1-1.

Μετά το κόρνερ από δεξιά, στο επόμενο λεπτό ο Κ. Μωραΐτης θα πιάσει την πρώτη κεφαλιά και πάλι στη συνέχεια ο Δ. Βιτωράτος με κοντινή προβολή θα δώσει και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

Οι γηπεδούχοι θα ξαναφέρουν στα ίσια το παιχνίδι, με μια πολύ καλή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλ. Κουρκουμέλη, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Μάλιστα το 33' θα πάρουν το προβάδισμα για πρώτη φορά στο παιχνίδι με αυτογκόλ του Σπυράτου, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι στο βολέ του τερματοφύλακα Καμπίτση, θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, για να έχουμε έτσι το 3-2 των Πρόννων.

Με αυτό το σκορ θα πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο με αρκετό ενδιαφέρον.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά τον αντίπαλο τους, ήταν καταιγιστικοί και θα πετύχουν 6 τέρματα, αποχωρόντας από τη Σκάλα θριαμβευτές και με βάσιμες ελπίδες για την 4αδα!

Σε 10' άλλα 3 γκολ ο Διονύσης Βιτωράτος

Στο 48' ο Δ. Βιτωράτος θα πετύχει το 3-3 της Σάμης και δικό του χατ τρικ με ωραία κοντινή κεφαλιά.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 52' ο ίδιος θα πετύχει το 3-4 και την ανατροπή με πλασέ από κοντά.

Στο 58' θα πετύχει με τον ίδιο τρόπο το 3-5.

Ο Πολυχρονάτος στο 68' Θα εκμεταλλευθεί την κακή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς των γηπεδούχων και από κοντά θα την στείλει στα δίχτυα, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον δείκτη του σκορ και στο 3-6.

Στο 74' ο Φιλιππάτος θα εκμεταλλευθεί την προσωρινή απόκρουση του Καμπίτση και στην επαναφορά της μπάλας θα σημειώσει το 3-7.

Το 3-8 θα πετύχει στο 85', στην επανεμφάνιση του μετά από αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού ο Γ. Καρασαβίδης, όταν θα βγει στην κόντρα θα μπει στην περιοχή, όπου εκεί θα πλασάρει εύστοχα στην έξοδο του Καμπίτση και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας των γηπεδούχων για 8η φορά.

Αυτό θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στη Σκάλα, τους γηπεδούχους να δέχονται μία βαριά εντός έδρας ήττα και τους φιλοξενούμενους από την άλλη, να δείχνουν πανέτοιμοι, αρχικά για τη συμμετοχή τους στην τελική 4αδα και στη συνέχεια για το καλύτερο στα playoffs, εφόσον καταφέρουν να περάσουν σε αυτή τη φάση.

Όλα πάντως φαίνεται ότι θα κριθούν στο παιχνίδι του Καραβόμυλου στο φινάλε, με τον Α.Ο. Διλινάτων.

Διαιτητής ο κ. Ε. Κατερέλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Αβάζαρο και Ε. Μενεγάτο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Πρόννων:(Κ. Στάβερης), Καμπίτσης, Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Ρασσιάς (62' Κουρκουμέλης Κ.), Μπαλάσκας, Κουρκουμέλης Α., Κουρκουμέλης Σ., Τσάκος (78' Κορκός), Θεοδωράτος (78' Σιμωτάς), Αλιάι (62' Κρασί), Δημητράτος (62' Τουμασάτος).

Α.Ο. Σάμης:(Σπ. Παπαδάτος), Αλυσανδράτος Δ., Πολυχρονάτος, Σπυράτος, Καππάτος, Μωραΐτης Ν., Δελαπόρτας (37' Αλυσανδράτος Α.), Βιτωράτος Δ. (59' Καρασαββίδης), Αλυσανδράτος Δ. (59' Φιλιππάτος), Μωραΐτης Κ. (50' Κλαουδάτος), Βιτωράτος Κ. (59' Τρίφι Μ.), Ζησιμάτος.

Οι τελευταίες 2 φώτο είναι από το poulatakefalonias.website το οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση.

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου