Πέμπτη, Μαρτίου 7

Διλινάτα - Εικοσιμία 4-2 και όλα ανοικτά στο φινάλε

Με το μεγάλο παιχνίδι, σήμερα το απόγευμα Τετάρτης 6/3/2024 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, για την 17η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, με αντιπάλους Διλινάτα και Εικοσιμία, οι τυπικά γηπεδούχοι θα πετύχουν σημαντική νίκη με σκορ 4-2!

Έτσι, όλα θα κριθούν στον Καραβόμυλο την επόμενη Κυριακή, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σάμης, για το ένα από τα δύο εισιτήρια, που απέμειναν και οδηγούν στην 4αδα και στα playoffs.

Εκεί θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού εκτός της νίκης τους αρκεί και μία ισοπαλία για τον στόχο και την 4αδα.

Από την άλλη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι έμπλεξαν σε περιπέτειες και στην Ιθάκη στο φινάλε, με αντίπαλο τον Οδυσσέα, θέλουν μόνο νίκη, χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει λίγο αργότερα, στον Καραβόμυλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι του σημερινού παιχνιδιού, παρακολουθήσαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι, τους γηπεδούχους πολύ παραγωγικούς να χτυπάνε στην κόντρα και στο τέλος να αποχωρούν από το Δ.Α.Κ., με ένα σημαντικό τρίποντο, χωρίς βέβαια όπως είπαμε να τους εξασφαλίζει θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος και στα playoffs, αφού υπάρχει ακόμη και το εμπόδιο του Καραβόμυλου!

Mvp του σημερινού παιχνιδιού ένας καταπληκτικός Κέβιν Χασάη, ο οποίος πέτυχε "καρέ" τερμάτων και οδήγησε εκ του ασφαλούς την ομάδα του, στην 9η φετινή και πολύ σημαντική νίκη της!

Τέλος, η Εικοσιμία είχε ένα δοκάρι σε σουτ του Σπ. Κονόμη.

Τα γκολ του αγώνα

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού στο 16' θα πάρει το προβάδισμα με τον Χασάη να βγαίνει στην κόντρα, μετά την καταπληκτική κάθετη πάσα του Ντόστι, να αποφεύγει την έξοδο του Μεσολωρά και σε σχεδόν άδεια εστία να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 42' σε μία ίδια φάση, μόνο που αυτή την φορά την κάθετη θα κάνει ο Ν. Τανουσάι, ο Χασάη και πάλι απέναντι από τον Μεσολωρά δεν αστοχεί και πετυχαίνει το 2-0 για την ομάδα του.

Με αυτό το 2-0 θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.

Στο δεύτερο, η εικόνα δεν άλλαξε και οι γηπεδούχοι θα ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ, αφού στο 60' θα πετύχουν με το Χασάη το 3-0 με κοντινό πλασέ, ύστερα από την παράλληλη πάσα στην περιοχή του Φωκά.

Ο αρχηγός Χασάη θα είναι ασταμάτητος και στο 71' θα πετύχει ατομικό αλλά και ομαδικό καρέ τερμάτων για το 4-0, όταν θα κερδίσει τις κόντρες και θα πλασάρει τον Μεσολωρά.

Οι "κυανόλευκοι" θα βγάλουν επιτέλους αντίδραση, αλλά πλέον θα είναι αργά.

Στο 78' αρχικά θα μειώσουν σε 4-1 με μακρινό φάουλ του Μπούσι, την μπάλα να σκάει στο "χόρτο" και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα του Καπογιαννάτου.

Μετά από 3' θα μειώσουν περισσότερο και στο 4-2 με έναν ακριβώς ίδιο τρόπο και το φάουλ αυτή την φορά εκτελεσμένο από τον Μάθιου.

Έτσι, το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με νικητή τον Α.Ο. Διλινάτων, ο οποίος αμέσως με τη λήξη του βάζει τέλος τα πανηγύρια και ετοιμάζεται για τον "τελικό" του Σαββάτου στον Καραβόμυλο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σάμης.

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Στ. Πλαχούρα και Απ. Καραΐσκο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο. Διλινάτα:(Α. Ρέτσι),Καπογιαννάτος, Μarku, Τζωρτζάτος Κ., Στεφανάτος, Χασάι (89' Παγουλάτος), Τανουσάι (75' Ζαμπαύτης), Ντόστι (72' Γκερβένη), Κουράνης, Φωκάς Ε. (89' Λαμπρόπουλος), Καλαφάτης Ε., Πολλάτος.

Εικοσιμία:(Λ. Κουμαριώτης – Π. Στεφανάτος), Μεσολωράς, Κουμαριώτης (46' Τζάκης), Πίρρα, Ηλιόπουλος (75' Μάθιου), Veizaj, Κονόμη (46' Ντρεγιάι), Καμπανός, Μπούσι, Ντουκάι Ντ., Κοσμετάτος, Μινέτος Ι. (46' Καραγιάννης).

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου