Σάββατο, Μαρτίου 9

"Χ" αρούμενοι και οι δύο... Πρόοδος Ιθάκης - Πυλαριακός έμειναν στο μηδέν

Μετά από την εξέλιξη που είχε το παιχνίδι που προηγήθηκε στο ίδιο γήπεδο, στο "Ν. Ραυτόπουλος" του Σταυρού, αυτό που ακολούθησε μεταξύ Προόδου Ιθάκης – Πυλαριακού, έγινε πλέον αδιάφορο, αφού οι μεν γηπεδούχοι είχαν και μαθηματικά παραμείνει στην κατηγορία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του.

Όμως είχαμε και παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και "λευκή" ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι, παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες και μόλις 11 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Επίσης, οι γηπεδούχοι είδαν την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Μιχελή στο 80'!

Αγωνιστικά, παρακολουθήσαμε ένα μέτριο ποιοτικά, διαδικαστικού χαρακτήρα παιχνίδι και τις δύο ομάδες, χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον να μοιράζονται από 1 βαθμό!

Η ουσία είναι ότι και οι δύο ολοκλήρωσαν τη σημερινή αναμέτρηση με χαμόγελα, αφού πέτυχαν στο στόχο τους.

Οι γηπεδούχοι, έσωσαν την τελευταία στιγμή την παρτίδα και παρέμειναν στην Α' κατηγορία και οι φιλοξενούμενοι, από την πολύ καλή φετινή τους παρουσία και την 2η θέση της τελικής κατάταξης!

Με αυτά και αυτά, η ομάδα της Ιθάκης που ολοκλήρωσε τη φετινή αγωνιστική της παρουσία, θα βρίσκεται και του χρόνου στην Α' κατηγορία, ενώ ο αντίπαλος της θα συνεχίσει ως δευτεραθλητής στα playoffs για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή, με το πλεονέκτημα των +2 βαθμών και στόχο το καλύτερο, συνεχίζοντας και εκεί τις καλές του εμφανίσεις.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Π. Κομητόπουλο.

Συνθέσεις

Πρόοδος Ιθάκης:(Κ. Πίππος), Πίππος, Sula (57' Μαγριπής), Ηλιόπουλος Χ. (69' Πρίφτης), Μανωλόπουλος, Παπαδόπουλος, Βλησμάς (64' Κανέλλος), Πάτερης, Τσάγκας, Μπαντούνας (64' Ηλιόπουλος Β.), Πόρτολος, Καρανίκας (57' Πολυχρονάκης).

Πυλαριακός:(---), Μιχελής, Παπαδάτος, Saridaj, Μπασδέκης, Σπανός, Σινάι, Μανωλάτος, Γιαννάτος, Δρακάτος, Σταμούλης, Παπαλεξάτος.

Παρακάτω φώτο από το σημερινό παιχνίδι








Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου