Παρασκευή, Δεκεμβρίου 28

Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων-8ος όμιλος

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΑΠΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Με δυο ήττες επέστρεψαν χθες από το Μεσολόγγι οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αχαϊας. Οι Νέοι, αν και μέχρι το 71΄ κέρδιζαν με 2-0, τελικά έχασαν με 4-3 από το αντίστοιχο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι Παίδες ηττήθηκαν με 1-0. Και οι δυο αγώνες ήταν για την 3η αγωνιστική του 8ού Ομίλου του πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Η μπάλα τιμώρησε τις Μικτές της ΕΠΣ Αχαϊας
Το πρώτο παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και τα 7 γκολ μιλούν από μόνα τους. Το σκορ άνοιξε στο 19΄ ο Παναγιωτόπουλος, μετά από ασίστ του Βέρρα. Τα τέρματα της Μικτής Νέων διπλασίασε ο και πάλι ο Παναγιωτόπουλος στο 59΄ και ενώ είχαν προηγηθεί εντυπωσιακές αποκρούσεις από τον τερματοφύλακα της Μικτής Αιτωλοακαρνανίας Λαχανά, σε σουτ του Παντελή (15΄) και του Μασούρα (20΄ και 47΄). Στο 66΄ ο Γιαχαλής έχασε μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 3-0 (απέκρουσε και πάλι ο Λαχανάς), για να έρθει η ολική ανατροπή από τους γηπεδούχους: Στο 71΄ ο Κονίδας (στην πρώτη του επαφή με την μπάλα!) μείωσε σε 2-1 και ακολούθησε το χατ-τρικ του Μωραϊτη (73΄, 80΄ και 84΄) για να "δέσει το γλυκό". Η Μικτή Νέων απλά μείωσε στο τελικό 4-3 στο 89΄ με τον Καράγιωργα. Διαιτήτευσε ο Τζοβάρας (Φωκίδας).
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: Τζικόπουλος, Μπούρσαλης, Κασιώνης (82΄ Καράγιωργας), Στασινόπουλος, Σουρανής, Τρίγκας, Παντελής, Κουραχάνης, Βέρρας (37΄ λ.τ. Γιαχαλής), Παναγιωτόπουλος, Μασούρας (58΄ Πατάλης).
Η ήττα της Μικτής Παίδων ήρθε εξαιτίας του γκολ που πέτυχε ο Χριστογιάννης στο 56΄, με δυνατό σουτ από τα 35μ. περίπου. Οι ποδοσφαιριστές των Τάκη Κυριακόπουλου και Μάκη παρασκευόπουλου είχαν την υπεροχή, χωρίς όμως ουσιαστικό αποτέλεσμα, με την μπάλα να τους τιμωρεί. Διαιτήτευσε ο Κουφογιάννης (Φωκίδας).
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ: Λιμαράκης, Χριστόπουλος, Λαζανάς, Μπούμπαλης, Μαργώνης, Λεγάτος, Μαντάς (51΄ Ταγάρας), Ρούντος (61΄ Σταυρόπουλος), Μπαρλάς, Οικονομόπουλος (41΄ Θεοδωρόπουλος), Μούζος.
Πηγή:http://www.pelop.gr
ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ Η ΗΛΕΙΑ
Με τον καλύτερο τρόπο, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για το 2012, και για το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι παίδες της Ηλείας. 
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, οι παίδες νίκησαν με 1-0 την Ζάκυνθο, στο ενωσιακό γήπεδο του νησιού,.
Το παιχνίδι των παίδων αρχικά είχε προγραμματιστεί για τις 12.45 μμ, όμως η αλλαγή στις ώρες αναχώρησης των πλοίων της γραμμής Ζακύνθου - Κυλλήνης διαφοροποίησε και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.
Το γκολ που τους έδωσε τη νίκη ήρθε με προβολή του Νικολακόπουλου από κοντά στο 11΄.

Στο 72΄ είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Ηλείας αφού οι παίκτες της τρεις φορές «σημάδεψαν» τα δοκάρια της Ζακυνθινής εστίας. Αρχικά ο Καραβατάς σούταρε, η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι και απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς, στην συνέχεια έφτασε στον Λούρμπα που σούταρε εκ νέου και πάλι στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Νικολακόπουλο που επίσης σημάδευσε από κοντά το δοκάρι.
Διαιτητής ήταν ο Καλύβας Ι. από την Αχαΐα.
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Καμπιώτης, Καλτσούνης, Κολέτσης, Μπακάμης, Μαρίνος Σ., Ρίκος, Κυριάζος, Ντούσης, Ματαράγκας (71΄ Παππάς), Δεδούσης (60΄ Σπίνος), Τσουκαλάς (78΄ Καλογερόπουλος)
ΠΑΙΔΕΣ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ: Λαδάς, Αγγελόπουλος, Σάμαρης (76΄ Κουμανιώτης), Αργυρόπουλος, Γκίτσης, Σοφιανόπουλος, Λούρμπας (80΄ Ρηγόπουλος), Μπινιώτης, Νικολακόπουλος, Καραβατάς, Παναγόπουλος (63΄ Ρούνης)

ΝΕΟΙ: ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ 3 - 1 
Αντίθετα με τους παίδες, οι νέοι έχασαν με 3-2. Στο 14' οι φιλοξενούμενοι είχαν το πρώτο τους δοκάρι με εκτέλεση φάουλ του Λεωνιδόπουλου. Στο 25' ο Πλέσσας άνοιξε τον... προσωπικό του λογαριασμό με σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής (1-0).
Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά μετά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τα προσωπικά του, εκμεταλλευόμενος αδράνεια στα καρέ των φιλοξενούμενων.
Στο 62' ο Παναγιωτόπουλος πήρε πέναλτι από τον Χαραλάμπους που μόλις είχε περάσει στον αγώνα. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Πλέσσας, πετυχαίνοντας το 3-0.
Στο 75' ο Χαραλάμπους με κεφαλιά μείωσε σε 3-1, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μονόλιθου και στο 81' μετά από δοκάρι του Χαραλάμπους ο Μπακάλης με κοντινή προβολή, σε μια φάση διαρκείας έκανε το 3-2.
Διαιτητής της συγκεκριμένης συνάντησης ήταν ο Τζουανόπουλος Γαβριήλ, με βοηθούς Καλύβα και Γασπαρινάτου.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (Παναγιώτης Γουσέτης): Σιούκας, Τσουράκης (56' Γκίτσα), Μαυρίας, Φετσάνης, Σταύρο, Πέττας, Καψάσκης, Παναγιωτόπουλος (80' Στραβοπόδης), Σκιαδαρέσης, Πλέσσας (90+ Τζέκα), Μακρής. 
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ (Βασίλης Αντωνιάδης): Δασκαλόπουλος, Μάρκου (60' Χαραλάμπους), Γκουβέρος, Μπακόπουλος (60' Μηλιαράκης), Παναγιωταράς, Κακολύρης, Μονόλιθος, Μάης, Μπακάλης, Βουρτσάνης, Λεωνιδόπουλος.
Πηγή:Ε.Π.Σ. Ηλείας
   
ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚ/ΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
1 - 0 
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
0 -  1 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ.Κ.Ι. 

Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε  3 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
7
9 – 3
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
74 - 2 
3.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
30 - 2 
4.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
0
1 – 6
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
0
0 - 1 
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
 Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚ/ΝΙΑΣ -ΑΧΑΪΑΣ
4 - 3 
2.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
3 - 1 
3.
ΡΕΠΟ: Ε.Π.Σ.Κ.Ι.


Η  ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε  3 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
9
12 - 4
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
35 - 5 
3.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
33 - 7
4.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
33 - 1 
5.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
0
0 - 6  

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η) 3-1-2013
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
2.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
3.
ΡΕΠΟ: ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου