Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΧΗΣ!!!!

ΤΣΑΓΚΟΣ Ή ΚΟΚΚΟΡΑΣ?
   Για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Καραβόμυλο δυο παρέες φίλων, οι φίλοι του "Κόκκορα" με τους φίλους του Τσάγκου που θα βρεθούν αντιμέτωποι για την μεγάλη μάχη. 
   Παλιοί και νέοι άσσοι θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 29 του μήνα στο γήπεδο του Καραβομύλου για την "μητέρα" των μαχών και σίγουρα αυτή η εκδήλωση αποτελεί το αθλητικό γεγονός της χρονιάς στην περιοχή!!!
   Τι τα άσπρα τα μαλλιά, τι οι στρουμπουλές κοιλίτσες, αυτοί δεν καταλαβαίνουν από τίποτα και μάλιστα οι δηλώσεις είναι καθημερινές και ήδη "προκαλούν".
   Η εκδήλωση αυτή πρέπει να στηριχθεί από όλους αφού ο βασικός της σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν σε ευπαθείς οικογένειες του νησιού μας.
  Οι πληροφορίες που έρχονται στο sportsthea περί βραδινών καθημερινών προπονήσεων σε ταβέρνες της περιοχής κρίνονται αβάσιμες και από κάποιους εκ των αντιπάλων "προβοκατόρικες" (όπως απάντησαν ένθεν και ένθεν)!!!!
   Αν λοιπόν θέλετε να περάσετε, όπως λένε και οι διοργανωτές, ένα ευχάριστο απόγευμα λίγο πριν το αντίο του χρόνου, με πολύ γέλιο και διασκέδαση, ελάτε στον Καραβόμυλο το Σάββατο 29 του μήνα. Μη χάσετε το γεγονός θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Επίσης θα υπάρχει μπουφές για όσους θα είναι εκεί.
  Λεπτομέρειες για ότι πρόκειται να συμβεί στον Καραβόμυλο όπως και δηλώσεις των διοργανωτών θα έχουμε στο αμέσως προσεχές διάστημα.
   Το sportsthea έχει την τιμή να είναι ένας εκ των χορηγών επικοινωνίας της διοργάνωσης και για αυτό ευχαριστούμε τους φίλους διοργανωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου