Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΠΑΓΚΕ-ΟΔΥΣΣΕΑΣ)


ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 7-0











"ΣΕΦΤΕ" ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ 7 "ΚΑΝΟΝΙΕΣ"  ΓΙΑ ΠΑΓΚΕ...... 
ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ "9"







   Σε ένα παιχνίδι το οποίο έγινε σήμερα το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές (πολύ κρύο και αέρας) όσο και αγωνιστικές συνθήκες και φυσικά δεν αντέχει κάποιας σοβαρής κριτικής, ο Παγκεφαλληνιακός άνοιξε "λογαριασμό" στις νίκες αφού επικράτησε εύκολα απέναντι στους εννέα παίκτες του Οδυσσέα με το σκορ τελικά να φτάνει στο 7-0 για τους γηπεδούχους.
   Τα πράγματα για την ομάδα της Ιθάκης αρχίζουν να δυσκολεύουν επικίνδυνα και η εικόνα που παρουσιάζει σε κάποια παιχνίδια κάθε άλλο παρά ομάδας που παλεύει να σωθεί δείχνει. Μετά το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής με τον Παλληξουριακό έτσι και στο σημερινό κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννιά μόνο ποδοσφαιριστές. 
   Στο τέλος του αγώνα είχαμε μια μικρή κουβέντα με τον προπονητή του Οδυσσέα τον Κ. Κουτσουβέλη, που πρέπει να πούμε ότι προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.  Έδειχνε απογοητευμένος, αλλά όπως είπε πιστεύει ότι μετά τις γιορτές η ομάδα που θα είναι πλήρης θα γίνει πολύ πιο ανταγωνιστική.
   Φάσεις και γκολ
   Με την συμπλήρωση του 1΄ο Κίριο γίνεται κάτοχος της μπάλας και επιχειρεί σέντρα από αριστερά με την μπάλα να βρίσκει το πόδι του αμυντικού του Οδυσσέα και να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.
   Συνεχίζοντας την επιθετική της προσπάθεια η ομάδα του Παγκεφαλληνιακού, στο 10΄περίπου, σε έναν ωραίο συνδυασμό των παικτών της, ο Κίριο βγάζει κάθετη πάσα στον Πλατανίτη, που σουτάρει και η μπάλα, παρά την προσπάθεια του Κουτσουβέλη να την αποκρούσει, καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.
   Και πάλι στο 21΄ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Οδυσσέα αυτήν την φορά του Μερολάϊ, βγάζει τον Πλατανίτη απέναντι από τον Κουτσουβέλη και με ωραίο πλασέ σημειώνει το 3-0 για τους γηπεδούχους.
   Στο 34΄ο Μερολάϊ επιχειρεί σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με τον Κουτσουβέλη να κάνει ασταθή απόκρουση, κάτι που εκμεταλλεύεται ο Ν. Κουλουμπής που κερδίζει την μπάλα και κάνει εύκολα το 4-0.
   Ένα λεπτό αργότερα ο Πλατανίτης πραγματοποιεί πολύ δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Οδυσσέα, αλλά η μπάλα καταλήγει κόρνερ μετά την πραγματικά εντυπωσιακή απόκρουση του Κουτσουβέλη.
   Έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων η ομάδα των γηπεδούχων καθ΄όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου και περίπου στο 40΄μετά από όμορφο συνδυασμό των παικτών της, η μπάλα φθάνει στο Νουρεντίνι που βλέπει αμαρκάριστο τον συμπαίκτη του Ν. Κουλουμπή, του πασάρει ωραία την μπάλα στο β΄δοκάρι και ο τελευταίος θα διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα και θα πετύχει το 5-0 για την ομάδα του.
   Το σφύριγμα του διαιτητή για τη λήξη του α΄ ημιχρόνου στέλνει τον Παγκεφαλληνιακό προηγούμενο του Οδυσσέα με σκορ 5-0 και την ομάδα της Ιθάκης να έχει ελάχιστες ελπίδες για κάτι καλύτερο στο β΄ ημίχρονο.
   Έτσι, στο 66΄ στο μακρινό δυνατό σουτ του Μερολάι, η μπάλα σκάει μπροστά στον τερματοφύλακα του Οδυσσέα  την οποία αποκρούει με διπλή προσπάθεια.
  Μια από τις ελάχιστες καλές προσπάθειες για την ομάδα της Ιθάκης πραγματοποιείται στο 71΄ όταν ύστερα από κάθετη πάσα η μπάλα φθάνει στον Π. Κουτσουβέλη, που βρίσκεται στη γωνία της μικρής περιοχής του Παγκέ, πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Ζαμπαύτη, χωρίς να τον ανησυχήσει ιδιαίτερα.
   Ο Κίριο γίνεται κάτοχος της μπάλας στο 78΄και επιχειρεί σουτ-κεραυνό ανάμεσα στο κέντρο και την μεγάλη περιοχή όμως η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Κουτσουβέλη και καταλήγει στα χέρια του.
   Στο 81΄ ο Πλατανίτης με εντυπωσιακή ψηλοκρεμαστή πάσα βγάζει τον Κίριο σε θέση τετ-α-τετ με τον Π. Κουτσουβέλη με τον επιθετικό του Παγκεφαλληνιακού να πλασάρει ωραία στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και τον το δείκτη του σκορ στο 6-0.
   Προς το τέλος του αγώνα, στο 83΄, σε μια αντεπίθεση των παικτών της Θιακιώτικης ομάδας, ο Π. Κουτσουβέλης θα σουτάρει δυνατά και ο τερματοφύλακας του Παγκεφαλληνιακού Ζαμπαύτης πραγματοποιεί ωραία απόκρουση.
   Σε μια από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα ο Τσιγαρίδας με ωραία κάθετη πάσα βγάζει το Νουρεντίνι σε πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων και ο τελευταίος πλασάροντας τον τερματοφύλακα του Οδυσσέα σημειώνει το τελικό 7-0 για τον Παγκεφαλληνιακό.
   Διαιτητής ο κ. Δημ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Π. Κομητόπουλο.
   Οι συνθέσεις
Παγκεφαλληνιακός:(Ν.Βουτσινάς), Ζαμπαύτης Θ., Κουλουμπής Ν., Γασπαρινάτος Γ. (30΄ Τσιγαρίδας), Αντωνίου (Βουκελάτος Γερ.), Παπαθεοδωρόπουλος (46΄ Μισκα), Κατσιγιώργης, Κίριο, Γιαννάτος, Πλατανίτης, Μερολάι, Νουρεντίνι.
Οδυσσέας Ιθάκης:(Κουτσουβέλης Κ.), Κουτσουβέλης Ζ., Φατούρος, Λιλα, Βασιλόπουλος, Σκούρας, Μορφέσης, Κουτσουβέλης Π., Νουτσάτος, Ρενάτο. 

   Οι φώτο είναι από παλιότερο αγώνα του Παγκεφαλληνιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου