Δευτέρα, Δεκεμβρίου 17

Ο ΑΠΟΗΧΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
"ΜΑΥΡΗ" ΜΕΡΑ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Η Α.Ε.Κ. ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΣΑΜΗ
   Έστω και δύσκολα η Α.Ε.Κ. κράτησε το αήττητο και την διαφορά για άλλη μια ακόμη αγωνιστική ενώ συγχρόνως κέρδισε και τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα στην Α' τοπική κατηγορία.
   Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά....
   Το Σάββατο το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Ομαλά κατάφεραν να πάρουν την πρώτη φετινή τους νίκη απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας Οδυσσέα Ιθάκης και μάλιστα εύκολα με σκορ 5-0. Όσον αφορά τον Οδυσσέα τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται πολύ ασταθής και θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει να σώσει την παρτίδα και φέτος.
 
    Την ίδια ημέρα στο ίδιο γήπεδο η πρωτοπόρος και αήττητη Α.Ε.Κ. τα βρήκε "σκούρα" απέναντι στην νεανική ομάδα της Σάμης παίρνοντας τελικά μια αγχωτική νίκη πλην όμως πολύ σημαντική και αυτό είναι κάτι που μετράει για την ομάδα του Σπ. Παπαδάτου.
   Η Σάμη για άλλη μια αγωνιστική κατάφερε να παίξει πολύ καλό ποδόσφαιρο χωρίς να φοβηθεί τον μεγάλο της αντίπαλο και αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για μια ομάδα που κυρίως την αποτελούν νεαροί ποδοσφαιριστές.
   Στο παιχνίδι υπήρχε ένας ακόμη τραυματισμός του Κούκλη της Α.Ε.Κ.

   Την άλλη μέρα στο Βαθύ της Ιθάκης σε ένα παιχνίδι που είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα της Προόδου Γ. Τσιντήλα σε μια σύγκρουση του με τον επιθετικό του Α.Ο.Κ.Ι. Γ. Βουκελάτο με αποτέλεσμα να υπάρξει πανικός στο γήπεδο και τον άτυχο ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων να μεταφέρεται στο Κέντρο Yγείας Ιθάκης. Στη συνέχεια στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, που ευτυχώς ήταν όλες καθαρές, και την παραμονή του για ένα 24ωρο εκεί, έφυγε  σήμερα χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα πλέον με την υγεία του.
   Όσο για το παιχνίδι που έτσι και αλλιώς πέρασε σε δεύτερη μοίρα ο Α.Ο.Κ.Ι. επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια της πολύ καλής ομάδας της Ιθάκης στο τέλος 2-0.
   Στο ίδιο παιχνίδι είχαμε άλλον έναν σοβαρό τραυματισμό με τον Αρδαβάνη να σπάει σύμφωνα με πληροφορίες μας το χέρι του.
 Στις Κεραμειές σε ένα πολύ κακό και χωρίς φάσεις παιχνίδι η Εικοσιμία επικράτησε του Παγκεφαλληνιακού παραμένοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας την οποία αύξησε στους +4 βαθμούς. 
   Ο Παγκεφαλληνιακός σε χαμηλή "πτήση" αυτή την Κυριακή δε μπόρεσε να φύγει με κάποιον βαθμό ή βαθμούς από μια δύσκολη έδρα παραμένοντας για 8η αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.
   Δυστυχώς και σε αυτό το γήπεδο υπήρξε σοβαρός τραυματισμός με τον Παύλο Βιτώρο της Εικοσιμίας να τραυματίζεται σοβαρά στο δεξί του γόνατο.

   Τέλος στο Αργοστόλι τα Διλινάτα σε διαρκή και σταθερή άνοδο νίκησαν στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον τυπικά γηπεδούχο Παλληξουριακό και ανέβηκαν στην 4η θέση που οδηγεί στα playoffs  του πρωταθλήματος.
   Ο Παλληξουριακός και αυτή την αγωνιστική παρουσιάστηκε μέτριος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντιδράσει όταν έπρεπε στο παιχνίδι των Διλινάτων.
Τα Αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
5 - 0 
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
2 - 1 
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - A.O.K.I.
0 - 2 
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1 - 0 
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0 - 1 
Η  Βαθμολογία
(Σε 8 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
22
27 - 03 
2.
Α.Ο.Κ.Ι. 
18
17 - 04 
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
17
18 - 02 
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
13
07 - 12
5.
Α.Ο.  ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
13
15 - 14
6.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
7
05 - 10 
7.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ 
7
12 - 18 
8.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
7
10 - 12 
9.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
04 - 09
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
07 - 39  
                      * Ο Α.Ο. Εικοσιμίας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
                 Με μπλε χρώμα οι ομάδες που θα περάσουν στα playoffs του πρωταθλήματος.
                 Με μαύρο οι ομάδες που θα παραμείνουν στην Α' κατηγορία.
                 Με κόκκινο η ομάδα που θα υποβιβαστεί στην Β΄ κατηγορία.
Η Επόμενη αγωνιστική (9η)
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΥΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - A.O.K.I.
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Στην 8η αγωνιστική ξεχωρίζει η μεγάλη και πρώτη εντός έδρας νίκη των Ομαλών επί του Οδυσσέα Ιθάκης με σκορ 5-0...... 
Οι Γηπεδούχοι επικράτησαν των  φιλοξενούμενων στις επιτυχίες αφού είχαν τρεις νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι δυο.... Δεν υπήρξε καμία ισοπαλία......
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
    Στους πέντε αγώνες της 7ης αγωνιστικής το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε:
3  νίκες για τους γηπεδούχους και για τους φιλοξενούμενους, ενώ "αγνοείται" η ισοπαλία.
Μέτρια παραγωγικά από άποψη γκολ ημέρα........  Επιτεύχθηκαν συνολικά 19 γκολ!!!! 
Σε όλα τα παιχνίδια υπήρξε σκορ!!!
   Οι γηπεδούχοι πέτυχαν 5 τέρματα και οι φιλοξενούμενοι 14!!!!!!!! 
 Συνολικά σημειώθηκαν 12 τέρματα, μ.ο. 2,4% γκολ ανά αγώνα, 7 λιγότερα από την προηγούμενη αγωνιστική.
   Καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής είναι αυτή της πρωτοπόρου Α.Ε.Κ., με 27 τέρματα στο ενεργητικό της.
   Καλύτερη άμυνα παραμένει και αυτή την αγωνιστική, της Εικοσιμίας με 2 τέρματα παθητικό αφού δεν είδε αυτή την αγωνιστική την εστία της να παραβιάζεται.
   Χειρότερη επίθεση παραμένει αυτή του Παγκεφαλληνιακού με 4 μόνο γκολ στο ενεργητικό του.
  Χειρότερη άμυνα συνεχίζει όχι μόνο να κρατά το αρνητικό ρεκόρ ο Οδυσσέας Ιθάκης με 39 γκολ στο παθητικό του αλλά και αυτή την αγωνιστική έγινε και πάλι "σάκος" του Μπόξ για τον αντίπαλο του.
    Μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν βρει δίχτυα 63 ποδοσφαιριστές ενώ προηγείται νεαρός ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. Π. Κουμαριώτης με 6 τέρματα και ακολουθούν με ένα λιγότερο οι Αντ. Κορσιάνος και Νικ. Κοσμάτος της Εικοσιμίας και του Παλληξουριακού, αντίστοιχα με 5 τέρματα.
    Στα συν της αγωνιστικής 
* Η παρουσία ιατρών και η αντιμετώπιση των σοβαρών περιστατικών τραυματισμών ποδοσφαιριστών, που με την άμεση παρέμβασή τους γλύτωσαν κάποια παιδιά από τα χειρότερα. Ένα μεγάλο μπράβο!!!!
Η πρώτη νίκη των Ομαλών στο πρωτάθλημα και μάλιστα σπάζοντας το "ρόδι" με 5αρα!!!!
Η συνεχής ανοδική πορεία της Σάμης άσχετα με το αποτέλεσμα της Κυριακής, αλλά και ο τρόπος που αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο ξεχωριστά.
* Η ψυχραιμία του ποδοσφαιριστή του Α.Ο.Κ.Ι. Θ. Μπαζάρογλου να δώσει τις πρώτες βοήθειες στον πεσμένο στο χορτάρι Γ. Τσιντήλα που ήταν πολύ απαραίτητες.... Μπράβο Θανάση!
Εδώ θα θέλαμε να προτείνουμε την διεξαγωγή ενός σεμιναρίου για τις πρώτες βοήθειες σε αθλητές και παράγοντες ώστε να μπορούν να τις προσφέρουν όταν το απαιτήσει η ανάγκη. Γιατί αμφιβάλλουμε αν κάποιοι γνωρίζουν έστω και τα πιο απλά πράγματα στην περίπτωση.....
Η τελευταία εικόνα στο γήπεδο Κεραμειών όταν όλοι έφυγαν αγκαλιασμένοι για τα αποδυτήρια σε αντίθεση με κάποια άλλα που υπήρξε αρκετή ένταση. Μια ένταση που δεν κάνει καλό σε κανέναν και ειδικά στο ποδόσφαιρό μας.

* Η αγωνία του "γερόλυκου" μπαμπά που παρακολουθούσε το καμάρι του στις Κεραμειές!!!!! Και βέβαια ήταν στις χαρές του αφού για άλλη μια Κυριακή ο Νικόλας παρά την μικρή του ηλικία (14 ετών) ήταν καταπληκτικός με το μέλλον να του ανήκει!!!!!
    Στα πλην της αγωνιστικής 
Στην για άλλη μια αγωνιστική απουσία νίκης από την ομάδα του Παγκεφαλληνιακού όπου μαζί με τον Οδυσσέα είναι οι μοναδικές ομάδες που δεν την έχουν κατακτήσει ακόμη.
* Οι πολλοί και σοβαροί τραυματισμοί όπως προαναφέραμε αρκετών ποδοσφαιριστών. Φαίνεται καταραμένη μέρα η χθεσινή για κάποιους. Να ευχηθούμε σε όλους περαστικά και γρήγορα πάλι στα γήπεδα.
* Κάποια "στραβά" στις κερκίδες του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου!!!!!!!
ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Συνέχεια νικών οι  Πρόννοι μόνοι πρώτοι στην Β' κατηγορία
  Συνεχίζουν στην "μοναξιά" της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα της Β' κατηγορίας οι Πρόννοι με 5Χ5 μάλιστα!!!!

PC150043
  Μεγάλη νίκη στο υποτιθέμενο ντέρμπι της αγωνιστικής για τους Πρόννους που συνεχίζουν με το απόλυτο 5Χ5. Αυτή την φορά "θύμα" τους ο Πυλαριακός τον οποίον φιλοδώρησαν στα Τζαννάτα με πέντε τέρματα (5-0).
   Για άλλη μια αγωνιστική οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί και δε δυσκολεύθηκαν απέναντι στους αντιπάλους τους, πιστοποιώντας τον τίτλο του φετινού φαβορί του πρωταθλήματος.
   Ο Πυλαριακός δεν έπεισε και θα πρέπει στη συνέχεια ν΄ανεβάσει "στροφές" αν θέλει αν μπει στην 4αδα, μιας και αισθάνεται πλέον την καυτή ανάσα τόσο του Παπυργιακού όσο και της Ανωγής
     Ο Παπυργιακός επανήλθε στις επιτυχίες επικρατώντας της ουραγού Ερύσσου στο Αργοστόλι με σκορ 3-1. Η ομάδα του Πυργιού ήταν καλύτερη και η επικράτηση της ήταν δίκαιη.
   Η Έρυσσος ήρθε αποφασισμένη στο Αργοστόλι αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό αφού έμεινε στο τέλος από δυνάμεις και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι μέχρι την τελευταία αγωνιστική θα δώσει μεγάλη μάχη με τον Ηρακλή για την παραμονή στην κατηγορία.
 
   Νίκη για την Ανωγή την Κυριακή αφού επικράτησε του ιδιαίτερα αδύναμου φέτος Ηρακλή με σκορ 3-1 στο Αργοστόλι. Έτσι παίζει δυνατά η συμμετοχή της για την 4αδα των playoffs.
   Ο Ηρακλής ήταν αρκετά μαχητικός αλλά κάπου άρχισε να κουράζεται και να μην μπορεί να παρακολουθήσει το παιχνίδι των αντιπάλων του και φυσιολογικά ήρθε άλλη μια ήττα ακόμα για την συμπαθή ομάδα των Πρόννων.
Τα Αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
5 - 1 
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ Π.Ο.Κ.Α.Π. - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3 - 1 
3.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ
3 - 1 
ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
    Η  Βαθμολογία
    (Σε 6 αγώνες)
    Α/Α
    ΟΜΑΔΕΣ
    ΒΑΘΜΟΙ
    ΤΕΡΜΑΤΑ
    1.
    Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
    13
    15 - 04
    2.
    Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
    10
           18 - 06 
    3.
    Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
    9
           09 - 10
    4.
    ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
    8
           11 - 08
    5.
    Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
    7
           08 - 12
    6.
    Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
    1
           03 – 10
    7.
    Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
    1
            04 - 18
                              ·  Οι Πρόννοι ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι.
    Η επόμενη αγωνιστική (7η) 
    Α/Α
    ΑΓΩΝΑΣ
    1.
    Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
    2.
    Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
    3.
    Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ Π.Ο.Κ.Α.Π.
    4.
    ΡΕΠΟ: Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
    Θρίαμβος των γηπεδούχων αυτή η αγωνιστική, οι οποίοι τα κατάφεραν  καλύτερα στην Β' κατηγορία.....  Έτσι είχαμε το απόλυτο γι΄αυτούς, 3 νίκες. 
     Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
      Στους τρεις αγώνες της 6ης αγωνιστικής το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε:
    3 νίκες για τους γηπεδούχους.
    Υπήρχε σκορ σε όλα τα παιχνίδια!!!
       Οι γηπεδούχοι παραγωγικοί πέτυχαν 11 τέρματα και οι φιλοξενούμενοι μόνο 3. 
      Καλύτερη επίθεση παραμένει αυτή των Φωκάτων με 18 τέρματα στο ενεργητικό τους.
      Καλύτερη άμυνα των Πρόννων με 4 γκολ παθητικό.
      Χειρότερη επίθεση ο Ηρακλής Πρόννων με 3 γκολ στο ενεργητικό τους.
      Χειρότερη άμυνα η Έρυσσος με 18 γκολ  παθητικό.   
     Συνολικά επιτεύχθηκαν 14 τέρματα μ.ο. 4,6% γκολ ανά αγώνα, τα ίδια ακριβώς με τη προηγούμενη αγωνιστική.
       Μέχρι τώρα σε αυτό το πρωτάθλημα έχουν σκοράρει 39 ποδοσφαιριστές ενώ  στο πίνακα των σκόρερ προηγούνται οι: Σταμένης Νικ., Γαλιατσάτος Σπ., Αναγνώστης, Σταμούλης Νικ. και Τούρλας Τιμ. των Φωκάτων, Πρόννων, Πυλαριακού και Παπυργιακού αντίστοιχα με τέρματα.
        Στα συν της αγωνιστικής 
    Η τρελή πορεία προς τον τίτλο των Πρόννων αφού παραμένουν πια η μοναδική ομάδα της κατηγορίας με απόλυτο επιτυχιών έχοντας μέχρι στιγμής το εξαιρετικό 5Χ5!!!, ενώ αύξησαν και την διαφορά τους από τα Φωκάτα, που είχαν το ρεπό τους κατά τρεις βαθμούς.
    Η καλή παρουσία του Παπυργιακού και το ποιοτικό ποδόσφαιρο που παίζουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του.
    * Στον "αγνωστο" που κατάρτισε το σχέδιο της τύχης του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
        Στα πλην της αγωνιστικής
    Ο υποβιβασμός μιας μόνο ομάδας με αποτέλεσμα να γίνεται ένα πρωτάθλημα με περιορισμένο ενδιαφέρον. 
    * Η 6η αγωνιστική απουσία νίκης από Έρυσσο και Ηρακλή στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας.
    Γενικά σήμερα είχαμε λίγα συν και πλην!!!!!
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α1 ΠΟΛΟ
    ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ..... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕ 5Χ5
     












      Όπως ήταν επόμενο δυο είναι αυτές οι ομάδες που συνεχίζουν στην κορυφή μετά από αυτή την αγωνιστική με την εύκολη νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρα αλλά και την ισοπαλία στο Ιωνικό κολυμβητήριο στο ντέρμπι  μεταξύ Χίου-Βουλιαγμένης 6-6.
    ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο Ν.Ο.Α. ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΤΑ ΧΑΝΙΑ 9-6
    Τη δεύτερη νίκη του και μάλιστα εκτός έδρας πέτυχε σήμερα στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης απέναντι στην ομάδα του Ν.Ο. Χανίων ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου.
       Η ομάδα του Θ. Ανδρεάκου είχε ένα φανταστικό τελευταίο οκτάλεπτο, χρονικό σημείο στο οποίο πήρε την διαφορά για την μεγάλη τελικά νίκη .
    629532
    Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής
    Α/Α
    ΑΓΩΝΑΣ
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    1.
    Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
    5 - 13 
    2.
    Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ – Π.Α.Ο.Κ.
    5 - 9 
    3.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    5 - 13 
    4.
    Ν.Ο. ΧΙΟΥ – Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ
    6 - 6 
    5.
    Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ – Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
    6 - 9 
     6. 
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. – Α.Ο.Π. ΦΑΛΗΡΟΥ
    7 - 6 

    Η  Βαθμολογία
    (Σε 6 αγώνες)
    Α/Α
    ΟΜΑΔΕΣ
    ΒΑΘΜΟΙ
    ΤΕΡΜΑΤΑ
    1.
    Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 
    19
    112 - 38
    -
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π.
    18
    88 - 26
    3.
    Ν.Ο. ΧΙΟΥ 
    16
    72 - 33
    4.
    Π.Α.Ο.Κ.
    13
    59 – 51
    5.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.
    9
    67 - 59
    6.
    Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
    8
    50 – 39
    7.
    Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
    7
    50 - 62 
    8.
    ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
    5
    44 – 69
    -
    Π. ΦΑΛΗΡΟ
    5
    41– 54  
    10.
    Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
    3
    35 – 77
    11.
    Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
    0
    24 – 69
    -
    Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
    0
    35 - 100
                     Σε εκκρεμότητα το ματς ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΝΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ από την 5η αγωνιστική
                      και θα γίνει 19 Δεκεμβρίου (18.45, Σταυρίδης – Κραβαρίτης).
    Η EΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)
    Αγώνας
    Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – Ν.Ο. ΧΙΟΥ
    Π.Α.Ο.Κ. – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.  
    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. – Ν.Α.Ο. ΚΕΡΚΥΡΑΣ
    Α.Π.Ο. ΦΑΛΗΡΟΥ – Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ
    Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.
    Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ
    ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣΚΕΤ Ε.Σ.Κ.Α.Η 
    ΚΡΙΜΑ......... ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΣΤHN ΕΔΡΑ ΤΟΥ Ο ΝΕΟΛ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΕΑ 60-46 ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
    ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο Α.Σ.Κ. ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ
    ΓΙΑ ΤΗ Β' ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ  ΤΟΥ Ν.Ε.Ο.Λ. ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΝΩΔΥΝΗ  ΗΤΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ 
    ΑΝΔΡΙΚΟ Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η.
       Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Ληξουρίου παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και γνώρισε την ήττα μέσα στο Ληξούρι από τον Πατρέα με σκορ 60-46.
       Μια ήττα που την φέρνει σε πολύ δυσχερή θέση αφού παραμένει στα πολύ χαμηλά "πατώματα" της Α2 με αποτέλεσμα το μέλλον της στην κατηυγορία να τίθεται υπό σοβαρή πλέον αμφισβήτηση.

    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ
    20
    10
    9
    0
    0
    ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
    18
    10
    8
    2
    ΣΦΗΚΑ ΑΣ
    17
    10
    7
    3
    0
    ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
    17
    11
    6
    5
    0
    Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚΤΑΙ
    15
    10
    5
    5
    0
    ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
    15
    10
    5
    5
    0
    ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
    15
    10
    5
    5
    0
    ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
    15
    10
    5
    5
    0
    ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
    15
    10
    5
    5
    0
    ΠΥΡΓΟΣ 99
    14
    10
    4
    6
    0
    ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο.
    14
    11
    3
    8
    0
    ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
    13
    10
    3
    7
    0
    ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο
    12
    10
    2
    8
    0
    ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ
    12
    10
    2
    8
    0  
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12η)
    Ημ/νία
    Ωρα
    Γήπεδο
    Αγώνας
    09/01/13
    9:00
    ΡΟΙΤΙΚΩΝ
    ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΓΑΛΗΝΗ ΑΟ ΑΧΑΙΑ
    09/01/13
    9:00
    ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
    ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
    09/01/13
    9:00
    ΑΕΘΛΕΙΟΝ
    ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
    09/01/13
    8:30
    ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
    ΑΕΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
    22/12/12
    11:30
    ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
    ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
    09/01/13
    7:00
    ΡΟΙΤΙΚΩΝ
    ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ - ΑΧΑΙΟΣ ΓΠΣ
    09/01/13
    8:00
    ΕΑΚ Δ.ΤΟΦΑΛΟΣ
    Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΠΥΡΣΟΣ Α.Ο
    ΑΝΔΡΙΚΟ Β' Ε.Σ.Κ.Α.Η.
      Ένα σπουδαίο «διπλό» που πιστοποιεί την αγωνιστική ανωτερότητα, αλλά και τις βλέψεις για άνοδο στην επόμενη κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η, πέτυχε ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιά στην Κυλλήνη επί της Κάτω Παναγιάς με 71-61.         
    Βαθμολογία
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
    9
    5
    4
    1
    0
    ΑΕΚ Κ.ΠΑΝΑΓΙΑΣ
    9
    6
    3
    3
    0
    ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ
    8
    4
    4
    0
    0
    ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
    6
    4
    2
    2
    0
    ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
    6
    4
    2
    2
    0
    ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΡΦ ΑΓΣ
    5
    4
    1
    3
    0
    ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
    5
    5
    0
    5
    0
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7η)
    Ημ/νία
    Ωρα
    Γήπεδο
    Αγώνας
    22/12/12
    5:00
    ΑΕΘΛΕΙΟΝ
    ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ - ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ
    22/12/12
    3:00
    ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
    ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΡΦ ΑΓΣ - ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
    22/12/12
    ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
    ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΙΦΙΤΟΣ Γ.Ε.Π
    Νέα από τα υπόλοιπα τμήματα του Α.Σ.Κ.
    Οι παμπαίδες του ΑΣΚ πήραν το πρώτο ροζ φύλλο τους ξεκούραστα με 20-0, καθώς δεν κατέβηκε ο αντίπαλος Αστέρια Αχαΐας  και καθώς βρέθηκαν στην Πάτρα αποφάσισαν να παίξουν φιλικό παιχνίδι με τους αντίστοιχους του Εσπέρου τους οποίους και νίκησαν με 84-27. Για τον ΑΣΚ αγωνίστηκαν Ντεράι Μαριγκλέν, Θεοδωράτος Σπύρος, Γιαννάτος Κωνσταντίνος, Μουίκης Γιάννης, Ζαπάντης Σπύρος , Κουμαριώτης Χρήστος, Τραυλός Αλέξανδρος, Μπλέτσος Δημήτρης, Παυλάτος Νίκος, Αλεξανδράτος Διονύσης, Φέρρο Αντριάνο,  Γκοτσα Ερτι. Προπονητής ο Πάνος Ματιάτος.
       Τέλος σε φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Παραλίας, οι παίδες του ΑΣΚ έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και νίκησαν με 59-57. Για τον ΑΣΚ έπαιξαν Χαλιώτης Λούκας, Ντιήλ Αντζελο και Ντόμινικ, Λάλης Χάρης και Βασίλης, Μουίκης Γεράσιμος, Τρωιάννος, Μπενετάτος Βασίλης, Φραγκιάς Νίκος. Προπονητής ο Λεωνίδας Παπαδάτος.
    ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2ος ΟΜΙΛΟΣ 2η ΦΑΣΗ

    Ηρακλής Πύργου-Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου 57-49...Ανώδυνη ήττα


       Την ήττα γνώρισε μετά από πολύ καιρό (σχεδόν τρεις μήνες από την έναρξη του πρωταθλήματος και μετά από 11 νικηφόρους σερί αγώνες) η παιδική ομάδα του Ληξουρίου από την αντίστοιχη του Ηρακλή στον Πύργο, με σκορ 57-49 κάτι που σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική διαφορά ποιότητας των δύο συλλόγων. 

       Αυτή η ήττα λοιπόν-μέσα στο πρόγραμμα όπως λένε- δεν κοστίζει τίποτα περισσότερο από την απώλεια ενός βαθμού για την ομάδα του Ληξουρίου, καθώς στη συνέχεια του πρωταθλήματος και με δεδομένη την ποιότητα και το ταλέντο των παιδιών της Κεφαλονιάς (δίκαια συγκαταλέγονται ήδη στις 6 καλύτερες ομάδες της περιφέρειας) η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι εξασφαλισμένη.
    Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
    Ομάδα
    Βαθμ
    Αγων
    Νικ
    Ηττ
    Μηδ
    Επιθ
    Αμυν
    Διαφ
    ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΥΡΓΟΥ
    6
    3
    3
    0
    0
    179
    123
    56
    ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
    5
    3
    2
    1
    0
    132
    79
    53
    ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ
    2
    2
    0
    2
    0
    70
    133
    -63
    ΓΛΑΥΚΟΣ Α.Ο.
    1
    2
    0
    1
    1
    0
    31
    72
    Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (4η)
    Ημ/νία
    Ωρα
    Γήπεδο
    Αγώνας
    15/12/12
    2:30:
    ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
     ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
    15/12/12
    5:00:
    ΤΑΡΑΜΠΟΥΡΑ
    ΓΛΑΥΚΟΣ Α.Ο. - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΣ
       ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ e-mails ΣΑΣ ΣΤΟ SPORTSTHEA.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου