Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24

ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (ΑΝΩΓΗ-ΠΡΟΝΝΟΙ)

Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΩΝ 0-2
      
«ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ»
ΕΚΑΝΑΝ  ΤΟ 6 ΣΤΑ 6 ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΝΩΓΗ 
 Ρεπορτάζ:Λένα Μανέντη
   Ένα μέτριο παιχνίδι, όσον αφορά τις φάσεις και τα γκολ, διεξήχθη σήμερα στο γήπεδο του Αργοστολίου με τους Πρόννους να παίρνουν την νίκη απέναντι στην Ανωγή με 2-0.
   Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα με το απόλυτο 6Χ6 οδηγούν την κούρσα εκ του ασφαλούς και φαίνονται ασταμάτητοι στην φετινή «τρελή» τους πορεία για τα playoffs  και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος επιστρέφοντας και πάλι στην κατηγορία που της ανήκει.
   Από την άλλη η Ανωγή «πλήρωσε» τον αρχικό της αιφνιδιασμό και στο β’ ημίχρονο προσπάθησε για το καλύτερο χωρίς ωστόσο να αλλάξει την αρχική κατάσταση του αγώνα.
   Φάσεις και γκολ
   Η πρώτη ουσιαστική φάση του αγώνα έγινε στο 13ο λεπτό με τον Τραυλό να πασάρει στον Κατσιλίδη και αυτός με ένα υπέροχο πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ανωγής κάνοντας το 1-0 για τους Προννους.
   Στο 18ο λεπτό οι Ανωγή απειλεί  την εστία του Ντούκα με ένα σουτ του Μπερδεμπέ το οποίο τελικά θα καταλήξει άουτ.
   Οι Πρόννοι χάνουν άλλη μια ευκαιρία στο 23ο λεπτό μετά από την καταπληκτική πάσα του Κουρκουμέλη Σπ. στον Αναγνώστη που με την σειρά του έδωσε την μπάλα στον Ντεμάϊ με το σουτ του τελευταίου να τράντασει τα δοκάρια της Ανωγής.
   Το 2-0 για την ομάδα του πέτυχε ο Ντεμαι στο 28 μετά από πάσα του Τραυλού που τον έβγαλε τετ α τετ απέναντι στον Αντωνέλο τον οποίο απέφυγε στέλνοντας την μπάλα εύκολα στα δίχτυα.
   Στο τέλος του 1ου ημιχρόνου το μόνο αξιοσημείωτο είναι η κίτρινη κάρτα στον Κουρκουμέλη Σπ.
   Με το σκορ στο 2-0 και την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των φιλοξενούμενων θα οδηγηθούν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
   Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό ένα σουτ του Κατσιλίδη  καταλήγει λίγο άουτ.
   Η Ανωγή απαντάει με ένα σουτ του Γιακουμάτου στο 55’ το οποίο κατέληξε και αυτό άουτ.
   Μια πάσα στο 61’ του Αντωνάτου στον Σούλα, που σούταρε, και η μπάλα κατέληξε άουτ.
   Οι Πρόννοι δέχονται άλλη μια κίτρινη κάρτα στον Κουρκουμέλη Κ. στο 66’.
  Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι μένουν με 10 παίχτες με την απευθείας κόκκινη που αντίκρισε ο Λιναρδάτος. Μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι αφού όπως υποστηρίζουν στην φάση αυτή, ο παίκτης του προσπάθησε να σουτάρει απ’ ευθείας την μπάλα και χωρίς να υπάρχει πρόθεση βρήκε τον αντίπαλο του.
   Τέλος στο 85’ και  στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Σούπας στο δεύτερο δοκάρι θα πιάσει την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
   Μέχρι και το τέλος του αγώνα δεν υπήρξε άλλη ουσιαστική ευκαιρία και για τις δύο ομάδες και οι Πρόννοι να παίρνουν μια σπουδαία νίκη από έναν πολύ καλό αντίπαλο και μάλιστα εκτός έδρας. 
Διαιτητής ο κ. Λυπερόπουλος Θ. με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα  Π και Βασιλόπουλο Δ.
Οι συνθέσεις
Ανωγή:(Γ. Μαλλιώρης), Αντωνέλος, Γερολυμάτος, Μπενάτος, Γιακουμάτος, Αδηλίνης, Μοσχονάς, Μπερδεμπες, Παπαδάτος, Σούλας, Κοντογιαννάτος, Αντωνάτος.
Προννοι:(Γ. Γαβριελάτος), Ντούκας, Κάραλης, Σπαθής, Σολωμός, Λιναρδάτος, Κουρκουμέλης Σπ (60’ Κουρκουμέλης Κ ) , Τραυλός , Αναγνώστης ,Ντεμάι (77’ Κουρκουμέλης Α), Στέλλος (56’ Διαμαντάτος ), Κατσιλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου