Κυριακή, Δεκεμβρίου 30

ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΤΑ ΦΩΚΑΤΑ

   Στις Κεραμειές σήμερα το απόγευμα τα Φωκάτα πιστά στην παράδοση που τα θέλει να δείχνουν την ευαισθησία τους και το κοινωνικό τους πρόσωπο σε θέματα που αφορούν τον συνάνθρωπο τους σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνει η χώρα μας, έδωσαν έναν ακόμη φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με την ομάδα των Σωμάτων ασφαλείας Κεφαλονιάς.

 Ο αγώνας αυτός έγινε σε συνεργασία της ομάδας των Φωκάτων που με μπροστάρη τον πρόεδρο της κ. Νίκο Φωκά παραδίδει σε κάθε ευκαιρία μαθήματα ανθρωπιάς και σεβασμού στον συνάθρωπο του, του Συλλόγου Αστυνομικών και Λιμενικών υπαλλήλων, αυτού την Πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΣΔΠΚΙ. Μεγάλη επίσης ήταν η συμβολή της ΚΕΔΗΚΕ και του προέδρου της κ. Άγγελου Κωνσταντάκη.
   Παρόντες όπως πάντα οι Σαμαρείτες και ο γιατρός κ. Τσιμάρας.
   Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία των φιλάθλων της περιοχής που χάρηκαν το παιχνίδι και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αγωνιζομένων. Παρόν και ο ντόπιος Άη Βασίλης που παρέλαβε το ποσό που συγκεντρώθηκε μαζί με τα παιδιά του Λυκείου.
   Το ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε στο Λύκειο Κεραμειών και συγκεκριμένα στην Γ΄Λυκείου συνδράμοντας στην εκδρομή των παιδιών βοηθώντας τα με τον δικό τους τρόπο σε πολύ δύσκολες εποχές.
   Για την ιστορία το σκορ του αγώνα, που μικρή σημασία έχει, ήταν 7-3 για τα Φωκάτα.
   Τα γκολ πέτυχαν οι:
2' Κουρκουμέλης Ιακ. 1-0
27' Πολυδωράτος Γ. 2-0
38' Τασιούλης Γιαν. 2-1 
46' Βανδώρος Λεων. 3-1
56' Κουρκουμέλης Ιακ. 4-1
62' Κοσμάτος Νικ. 4-2
70' Κόμητας Σπ. 5-2 
71' Αθηναίος Γιαν. 6-2
74' Πολυδωράτος Γ. 7-2 
79' Μποσίνης Αντ.7-3
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Μολφέτα Π. Βασιλόπουλο Δ.
   Οι δυο ομάδες χρησιμοποίησαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Φωκάτα:Ψαλλιδάκης, Σέρρας Μιλτ, Μπουγάς, Σέρρας Παν., Αυγουστάτος, Ντουκάϊ Μπ., Σταμένης Ν., Πολυδωράτος, Χανσαναλιάϊ, Κουρκουμέλης Ι., Βανδώρος, Κόμητας, Ρικάϊ Ε., Αθηναίος Γιαν., Γαβριελάτος.
Σώματα ασφαλείας:Μόκας, Καλιακούδας, Μήλιος, Σκιαδαρέσης, Τσαουσίδης, Ντικούδης, Τασιούλης, Σκριβάνος, Παππάς, Κοσμάτος, Μποσίνης.
Δηλώσεις
   Δηλώσεις έκαναν στο sportsthea Ο πρόεδρος του Α.Ο. Φωκάτων κ. Νίκος Φωκάς και ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς κ. Γιάννης Ντικούδης. 
Ας τους ακούσουμε 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου