Σάββατο, Οκτωβρίου 25

Νικητής στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι ο Α.Ο.Κ.Ι..... 2-0 τον Παγκέ και συνεχίζει με 3Χ3κορυφή


Α.Ο.Κ.Ι. - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  2-0
                                          
Σκαρφάλωσε στην κορυφή.... και τώρα με 3Χ3 πιάστε τον
Ένας πολύ καλός και σοβαρός, στο πρώτο ημίχρονο, Α.Ο.Κ.Ι. σήμερα το απόγευμα στο εντελώς ακατάλληλο για ποδόσφαιρο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο Αργοστολιώτικο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας δυσκολεύτηκε αρκετά, ιδιαίτερα στο δεύτερο 45λεπτο να πάρει την τρίτη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες και συνεχίζει να προηγείται στον βαθμολογικό πίνακα. Μάλιστα περιμένει αύριο να ακούσει τα….... καλά νέα από το παιχνίδι Σάμης-Διλινάτων που ίσως να βρεθεί ακόμη και μόνος στην κορυφή.
Πιο ουσιαστική και έμπειρη η ομάδα του Γ. Τζουγανάτου απέναντι στη νεανική του Πάγκε του Γ. Βασιλάκη, που το πάλεψε όσο ήταν δυνατόν, με μια ακόμη νίκη και με ένα 3Χ3 με το "καλημέρα δείχνει ότι φέτος μπορεί να είναι η σειρά του.
Να πούμε ότι οι γηπεδούχοι είχαν σήμερα σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα τους Ρούντι Αγκούσι που κράτησε το σκορ στα πλαίσια του α’ ημιχρόνου σε ένα δεύτερο που δεν ήταν καλή η ομάδα του.
Φάσεις και γκολ
Με την έναρξη του παιχνιδιού και πριν καλά καλά συμπληρωθεί το 1’, οι τυπικά γηπεδούχοι θα φτάσουν πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ όταν ο Βουκελάτος θα πλασάρει στο τέρμα των φιλοξενούμενων, η μπάλα θα βρει στα σώματα των αμυντικών θα αλλάξει πορεία αλλά ο Κομπορόζος δείχνει να μην αιφνιδιάζεται και με τα πόδια θα στείλει την μπάλα κόρνερ.
Ένα σουτ του Λυκούδη στο 22’ δεν θα ανησυχήσει τον Κομπορόζο ο οποίος μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.
Ο Βουκελάτος στο 30’ θα κερδίσει τις κόντρες θα προχωρήσει και λίγο έξω από την περιοχή θα πιάσει ένα δυνατό σουτ αλλά όπως είναι αδύναμο θα καταλήξει στην αγκαλιά του νεαρού τερματοφύλακα του Παγκέ.
Γκοοοοοοολ για τον Α.Ο.Κ.Ι. στο 34’
Ο Λαμπρόπουλος με έξυπνη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Πάγκε θα βρει τον Λυκούδη, αυτός θα μπει στην περιοχή με την μπάλα στα πόδια και απέναντι από τον Κομπορόζο με δυνατό σουτ θα την στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
Δεύτερο Γκοοοοοοολ για τους γηπεδούχους στο 42’.
Μια ασταθής απόκρουση του Κομπορόζου σε σέντρα του Κλειτογιάννη από αριστερά θα δώσει την δυνατότητα στον Αλ. Πολλάτο να χρηστεί σκόρερ αφού θα πετύχει με σουτ μέσα από την περιοχή το 2-0.
Τελευταία φάση στο πρώτο 45λεπτο, ένα μακρινό σουτ του Τούρλα στο 44’ με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αγκούσι.
Έτσι τα πρώτα 45' λεπτά στο ντέρμπι θα ολοκληρωθούν με τον πρωτοπόρο Α.Ο.Κ.Ι. μπροστά στο σκορ 2-0.
Στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν πολύ την απόδοση τους θα είναι αυτοί οι καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Αγκούσι δεν τους επέτρεψε να πάρουν κάτι καλύτερο από αυτό το παιχνίδι.
Έτσι στο 62’ θα χάσουν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν το σκορ, όταν στο μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ του Τούρλα θα αποκρούσει δύσκολα και προσωρινά την μπάλα ο τερματοφύλακας του Α.Ο.Κ.Ι.. Στη συνέχεια η μπάλα θα φτάσει στον Αντωνίου το σουτ του οποίου θα σταματήσει ο Αγκούσι στέλνοντας την με ενστικτώδη απόκρουση κόρνερ.
Νέα σπουδαία ευκαιρία για τον Πάγκε στο 74’, ο Αρμάντο με έξυπνο τακουνάκι θα βγάλει τον Αντωνίου στην πλάτη της άμυνας του Α.Ο.Κ.Ι., ο τελευταίος θα μπει στην περιοχή, σουτάρει για να επέμβει και πάλι ο Αγκούσι και στη συνέχεια να διώξουν μακριά την μπάλα οι αμυντικοί του.
Απάντηση για τους γηπεδούχους στο 79’  με τον Γ. Βουκελάτο να πιάνει επικίνδυνη σέντρα από αριστερά αλλά η μπάλα θα περάσει παράλληλα με την εστία άουτ αφού δεν βρέθηκε στην πορεία της κάποιος ποδοσφαιριστής του Παγκέ να την στείλει στα δίχτυα.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Κιόση και Β. Λογοθέτη.
Α.Ο.Κ.Ι.:(Γιάν. Τζουγανάτος), Αγκούσι, Κλειτογιάννης, Καππάτος, Λυκούδης (84' Χαλιώτης), Κόμητας, Λογκόνη, Πολλάτος  Αλ. (68' Παπαναστασάτος), Βουκελάτος (88' Σελενίτσα), Λαμπρόπουλος, Δεστούνης, Κοσμάτος.
Παγκέ:(Γ. Βασιλάκης), Κομπορόζος, Κουλουμπής (52' Δραγκούτας), Μεγαδούκας (91' Ρακκάς), Θωμάς, Γιαννάτος (66' Βεκερίδης), Κατσιγιώργης, Κίριο, Αντωνίου, Ντεντλάλα, Τούρλας, Κοτίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου