Τετάρτη, Οκτωβρίου 29

Συνεχίστηκε το πρωτάθλημα προεπιλογής Ε.Ο. χωρίς τις ομάδες της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που είχαν ρεπό

Χωρίς τη συμμετοχή των μικτών Νέων και παίδων της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που είχαν ρεπό, συνεχίστηκε το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων σήμερα το μεσημέρι όπου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής διεξήχθησαν δυο παιχνίδια σε Ζάκυνθο και Μεσολόγγι. 
Συγκεκριμένα: 
Οι ομάδες της Αχαΐας πέρασαν με περίπατο από το Μεσολόγγι και την Αιτωλοακαρνανία. Οι παίδες νίκησαν 3-1 και οι νέοι 4-1.
Και η Ηλεία, πετυχαίνοντας το 2Χ2, πέρασε από τη Ζάκυνθο επικρατώντας κατ' αρχήν οι παίδες με σκορ 2-0 και στη συνέχεια οι νέοι με σκορ 6-0! 
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.
 (ΠΑΙΔΕΣ)
     Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής    
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
 0 - 2
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
 1 - 3
3.
Ρεπό:Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 -----
  
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  0-2
Στο ματς που ξεκίνησε χρονικά οι Παίδες της Ηλείας, αν και πιέστηκαν αρκετά από τους αντίστοιχους της Ζακύνθου, ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ στο 15΄ με πλασέ του Γιαννακόπουλου ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βασιλικόπουλου και αδράνεια των γηπεδούχων.
Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Αθανασούλη και τρία λεπτά αργότερα ο Κόσκωρης με διαγώνιο σουτ, εντός περιοχής, πέτυχε το τελικό 0-2.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιάννης Καλογεράκος με βοηθούς του τους Άγγελο Αδαμόπουλο και Γιώργο Μπάστα (όλοι τους της ΕΠΣ Ζακύνθου).
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:(Νίκος Μπουρδούνης), Βλασσόπουλος (75΄ Κοτσώνης), Λυμπερόπουλος (77΄ Κουτουλογένης), Πομώνης Ι., Θεοδόσης, Κοτσώνης, Μεταξάς (68΄ Θεοδωρίδης), Δρόσος, Σέλληνας, Βαρδακαστάνης, Πομώνης Κ., Γουσέτης.
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ:(Αντώνης Χρυσανθακόπουλος), Μανουσιάδης, Καρλέτσης, Λούρμπας (65΄ Αθανασούλης), Γιαννακόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Βασιλικόπουλος, Κακόγιαννος (50΄ Μπάλλας), Πυλαρινός, Κάρδαρης, Παπαλάμπρος (63΄ Κόσκωρης), Βασιλακόπουλος.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚ/ΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 1-3 
Μεσολόγγι: Nίκος Παπαστεφανάτος
Σήμερα, Τετάρτη οι Μικτές ομάδες Αιτωλοακαρνανίας συναντήθηκαν μεταξύ τους στο Μεσολόγγι για την 2η αγωνιστική του Πανελληνίου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων. 
Νικήτρια αναδείχθηκε η Ε.Π.Σ. Αχαίας με σκορ 3-1.
Φιλμ
5΄ Γκοοοοοολ για την ομάδα της Αχαΐας με κεφαλιά του Δαυλά ύστερα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Αθανασακόπουλου. 
Μικτές Ομάδες: Οι αποστολές της Αχαΐας για Μεσολόγγι
10΄Δεύτερο γκολ για την ομάδα της Αχαΐας ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Αθανασακόπουλου έξω από την μεγάλη περιοχή. 
14΄ Επιθετικός μονόλογος για τους φιλοξενούμενους και 0-3. Ωραίος συνδυασμός του Μακρή με τον Μασούρα. Ο πρώτος κάνει ωραία πάσα στον δεύτερο ο οποίος με το «μυτάκι» στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κούρτη.
40΄ Σουτ του Κοτσόπουλου η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι.
43΄ Μειώνουν σε 1-3 οι γηπεδούχοι με σουτ του Ζαρλακούτη έξω από την μεγάλη περιοχή.
Διαιτητής: Χρέλιας (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Κιάφης-Κακατσίδης (Αιτ/νίας)
Συνθέσεις:
Αιτωλοακαρνανία:(Β. Παπαθανασίου), Κούρτης, Ζερβουλάκος, Χοχτούλας, Μελιάδας, Λιάβας, Ποσονίδης, Φραγκούλης (41΄Αντωνόπουλος), Ράπτης, Πανταζής, Σκόνδρας (17΄Ζαρλακούτης), Τσουκαλάς (41΄ Ντούλιας).
Αχαΐα:(Φ. Σχοινάς), Πέτρου, Σταθόπουλος (60΄ λ.τ. Λιάτος), Χριστόπουλος (47΄λ.τ. Νικολόπουλος), Δαύλας, Καλόφωνος, Ράμα, Σπηλιωτόπουλος, Κοτσόπουλος (41΄λ.τ. Μαχαίρας), Μακρής, Αθανασακόπουλος, Μασούρας.
http://patragoal.gr/
Η  Βαθμολογία των παίδων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
2
3 - 1 
4
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
1
3 - 1
3
3.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
1
2 - 1
3
4.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2
2 - 5
1
5.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
2
1 - 4
0
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ Ε.Ο.
 (ΝΕΟΙ)
     Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής    
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Αποτέλεσμα
1.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
 0 - 6
2.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
 1 - 4
3.
Ρεπό:Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 -----

Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ - Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ  0-6
Από νωρίς οι παίκτες της Ηλείας έδειξαν τις… ορέξεις τους, αφού με δύο γρήγορα γκολ (3΄ και 8΄) πήραν κεφάλι στο σκορ. Συγκεκριμένα, στο 3΄ ο Αστερόπουλος έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπινιώρης με κεφαλιά (στο δεύτερο δοκάρι) άνοιξε το σκορ. 
Πέντε λεπτά αργότερα ο Αστερόπουλος με τον Καραβατά άλλαξαν ωραία την μπάλα εκτός περιοχής και ο πρώτος με ωραίο σουτ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-2. Τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Μπινιώρης (13΄), Καραβατάς (46΄), Αργυρόπουλος (78΄) και Ζωγόπουλος (86΄). Οι φιλοξενούμενοι είχαν και δύο δοκάρια.
Διαιτητής ήταν ο Άγγελος Αδαμόπουλος με βοηθούς του τους Γιάννη Καλογεράκο και Γιώργο Μπάστα (όλοι τους της ΕΠΣ Ζακύνθου).
ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ:(Απόστολος Τζαμαλής),
 Καμπιώτης, Μαρίνος Σπ., Σκιαδόπουλος Γ., Μπακάμης, Κυριάζος, Ρίκος, Σκιαδόπουλος Κ., Μαρίνος Δ., Ασίμης, Ντάσης, Τσουκαλάς.
ΕΠΣ ΗΛΕΙΑΣ:(Αντώνης Χρυσανθακόπουλος),
 Λαδάς, Αστερόπουλος, Λούρμπας, Αργυρόπουλος, Φωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Καραβατάς, Σοφιανόπουλος, Ζωγόπουλος, Νικολακόπουλος, Μπινιώρης. 
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚ/ΝΙΑΣ - Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ 1-4 
Περίπατος και για τους νέους της Αχαίας στο Μεσσολόγγι και επιβλητική νίκη επί της Αιτωλοακαρναίας με σκορ 4-1.
Φιλμ:
6΄ Γκοοοοοοοολ για την ομάδα του Γιάννη Ψαρρά. Ωραία ενέργεια του Ρούντου ο οποίος κάνει όμορφη πάσα στον Θεοδωρόπουλο που σούταρε από πλάγια θέση. Ο Πολίτης απέκρουσε, στην επαναφορά όμως ο παίκτης της Αχαΐας, τσίμπησε την μπάλα, στέλνοντας την στα δίχτυα.
Καλά στοιχεία παρά την ήττα η Μικτή Νέων από την Κ20 του Παναιγιαλείου
17΄ Γκοοοοοολ και 0-2 για τους φιλοεξενούμενους. Ωραία εκτέλεση φάουλ του Ρούντου με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας του Πολίτη. Στην επαναφορά ο Διαμαντόπουλος με προβολή κάνει το 0-2. 
36΄ Σουτ του Γεωργούση, ο Κυρίτσης κάνει λάθος εκτίμηση και 1-2.
38΄ Τετ α τετ ο Ρούσσης, έκοψε σωτήρια για τους φιλοξενούμενους ο Μαρκόπουλος.
43΄ Κόρνερ του Μούζου, "καρφωτή" κεφαλιά του Μπούμπαλη και 1-3 για το συγκρότημα του Γ. Ψαρρά.
55΄ Σουτ του Θεοδωρόπουλου η μπάλα στο δοκάρι.
86΄ Κούρσα του Θεοδωρόπουλου βγάζει στο δεύτερο δοκάρι και ο Ευθύμης Χριστόπουλος με πλάσε κάνει το 1-4 για την ομάδα του. 
Διαιτητής: Κιάφης (Αιτ/νίας)
Βοηθοί: Χρέλιας-Κακατσίδης (Αιτ/νίας)
Συνθέσεις:
Αιτωλοακαρνανία: (Β. Παπαθανασίου), Πολίτης, Μπακαδήμας, Καβαλάρης, Μακρής, Αντωνόπουλος, Βελιμήτσος, Πατιλάς, Κώης, Γεωργούσης, Κοτρώτσος (32΄ Καζαντζής), Ρούσσης.
Αχαΐα:(Γ. Ψαρράς), Κυρίτσης, Μαρκόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπούμπαλης, Παπαγεωργίου, Α. Χριστόπουλος (87΄ Μέρελης), Ε. Χριστόπουλος, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Ρούντος (72΄ Σταυρόπουλος), Μούζος (60΄ Μαντάς).
http://patragoal.gr/
Η Βαθμολογία των Νέων
α/α
Ομάδες
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ
2
8 - 1
6
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ
1
4 - 1
3
3.
Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
2
1 - 6
3
4.
Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
1
0 - 1
0
5.
Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
2
2 - 6
0
Επόμενη αγωνιστική (3η) 12-11-2013
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Ε.Π.Σ. ΗΛΕΙΑΣ - Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
2.
Ε.Π.Σ. ΑΧΑΪΑΣ - Ε.Π.Σ. ΖΑΚΥΝΘΟΥ
3.
Ρεπό:Ε.Π.Σ. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου