Σάββατο, Οκτωβρίου 18

Πέρασε άνετα από τα Τζανάτα ο Παγκέ.... 6-2 τους Πρόννους

Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  2-6
                                   
Σεφτέ στις νίκες με 6αρα για τον Παγκέ στα Τζανάτα και 6-2 τους Πρόννους
                                     
Πέρασε από τα Τζανάτα και τους Πρόννους ο Παγκεφαλληνιακός σήμερα το απόγευμα κάνοντας "σεφτέ" στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα αφού επικράτησε των γηπεδούχων με σκορ 6-2!!
Ο Πάγκε ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα  και η νίκη του ήταν δίκαιη και καθαρή.
Οι Πρόννοι για άλλη μια αγωνιστική ολοκληρώνουν τις προσπάθειες τους με νέα εξάρα και θα πρέπει να συνέλθουν στη συνέχεια αν θέλουν να παραμείνουν στον στόχο τους που είναι η παραμονή στην Α' κατηγορία. Σίγουρα όμως με τέτοιες εμφανίσεις δυσκολεύει πολύ την προσπάθεια τους.
Το γήπεδο πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν σε άριστη κατάσταση διευκολύνοντας τους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν νωρίς "κεφάλι" στο σκορ κάτι που θα δώσει "φτερά" στη συνέχεια στην ομάδα του Γ. Βασιλάκη για να πετύχει μια άνετη νίκη.
Στο 4' λοιπόν ο Κοτίνης, από τους καλύτερους σήμερα ποδοσφαιριστές του αγώνα, θα ανοίξει το σκορ για το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή ύστερα από κάθετη πάσα του Θ. Τούρλα.
Δεν άργησαν και πολύ οι φιλοξενούμενοι να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο παιχνίδι αφού ακριβώς στο 16' ήταν η σειρά του Αρμ. Ντεντλάλα μετά την κάθετη πάσα του Κίριου να προλάβει την έξοδο του Κορκού και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Δεύτερο προσωπικό γκολ για τον Κοτίνη και 0-3 για την ομάδα του στο 35'. Ο Κίριο εκτελεί το κόρνερ με πάσα στον σκόρερ, αυτός θα πιάσει ένα διαγώνιο σουτ που αιφνιδιάζει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και στέλνει την μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για τρίτη φορά.
Πέντε λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο 45λεπτο και συγκεκριμένα στο 40' ο Θαν. Τούρλας θα πετύχει με κεφαλιά, μετά την μεγάλη πάσα του Θωμά στην περιοχή των Πρόννων, το 0-4 και κάπου εκεί τελειώνουν όλα στο παιχνίδι.
Με 4-0 μπροστά στο σκορ οι φιλοξενούμενοι θα μπουν στο δεύτερο 45λεπτο με στόχο να συνεχίσουν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και τους γηπεδούχους να αλλάξουν την εικόνα τους. Έτσι ολοκληρώθηκε με ένα επί μέρους 2-2 και τελικό 2-6!!
Οι "κίτρινοι" των Πρόννων θα μειώσουν στο 51' σε 1-4 ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διον. Χιόνη, το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος όταν ανατράπηκε στην περιοχή του Παγκεφαλληνιακού από τον Μεγαδούκα.
Όμως οι φιλοξενούμενοι είναι αυτοί που στη συνέχεια θα πετύχουν το 1-5 στο 65' με τον Ντεντλάλα μετά από ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή και ύστερα από την πολύ καλή πάσα του Δραγκούτα.
Στο 67' μάλιστα θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ ακόμη περισσότερο και στο 1-6, όταν ο Γιαννάτος σουτάρει, ο Κορκός αποκρούει προσωρινά η μπάλα θα καταλήξει στον Τούρλα ο οποίος στην κενή εστία δεν έχει πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα.
Οι Πρόννοι κατάφεραν να μειώσουν στο 87' και πάλι με τον Διον. Χιόνη ύστερα από διαγώνιο σουτ από δεξιά στην απέναντι γωνία του Μαγδαληνού και στα δίχτυα για το τελικό 2-6!!
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ.κ. Κιόση Κ. και Λογοθέτη Β. 
Οι συνθέσεις:
Πρόννοι:(Γ. Κουρκουμέλης), Κορκός, Χιόνης, Παππάς, Παν. Κουρκουμέλης (14' λ.τ. Γ. Σολωμός), Στέλλος, Κυρ. Κουρκουμέλης, Μαράτος, Ζαπάντης (62' Ηλ. Σολωμός), Κατσιλίδης, Τραυλός, Λιναρδάτος (46' Χρ. Σπαθής).
Παγκεφ/κός:(Γ. Βασιλάκης), Μαγδαληνός, Γ. Κουλουμπής (61' Μπάμπης), Μεγαδούκας, θωμάς, Γιαννάτος, Κατσιγιώργης, Κίριο (46' Δραγούντας), Αντωνίου, Ντεντλάλα (72' Βασιλάκης), Τούρλας, Κοτίνης.
**** Οι φώτο είναι από παλαιότερους αγώνες των δυο ομάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου