Δευτέρα, Οκτωβρίου 27

Γ. Μαραβέγιας και Α. Ποταμιάνος επιλέχθηκαν από την Κ.Ο.Ε. στην κατηγορία των Πανελληνίως Επίλεκτων Κολύμβησης 2014-2015


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Ο. Αργοστολίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί του αθλητές κολύμβησης του ΝΟΑ Μαραβέγια Γεράσιμο και Ποταμιάνο Ανδρέα, οι οποίοι την περσινή αγωνιστική περίοδο και τους χρόνους που πέτυχαν σε αυτή, επιλέχθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στην κατηγορία των Πανελληνίως Επίλεκτων Κολύμβησης  2014-2015.
Αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης πολλών ετών από τους ίδιους. Συγχαίρουμε επίσης και τους γονείς τους, οι οποίοι εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο Σύλλογό μας και τόσα χρόνια καθημερινά βρίσκονται κοντά τους σε αυτό το δύσκολο στόχο τους.
Βέβαια υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι αθλητές με δυνατότητες οι οποίοι είναι θέμα χρόνου να διακριθούν και αυτοί.
Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται ακόμη περισσότερο συστηματική αλλά και καθημερινή προπόνηση.
Με την ευκαιρία αυτή να επιστήσουμε την προσοχή στους αρμόδιους σχετικά με την θέρμανση της πισίνας  διότι όλοι οι αθλητές της κολύμβησης θέλουν να αθλούνται και εμείς είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τους παρέχουμε τη δυνατότητα για την ανάδειξή τους.
Από 1η Νοεμβρίου 2014 ξεκινάει η νέα αγωνιστική περίοδος η οποία είναι πολύ απαιτητική τόσο σε αγώνες Περιφέρειας όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.
                                                                   Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου