Πέμπτη, Οκτωβρίου 30

"Κρεμάει" τα παπούτσια του ο Τζιμπρίλ Σισέ


Με δηλώσεις του στα γαλλικά μέσα ο Τζιμπρίλ Σισέ αποκάλυψε πως η φετινή χρονιά θα είναι η τελευταία της σπουδαίας καριέρας του.
Ο 33χρονος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από αμέτρητους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της καριέρας του, με αποτέλεσμα να μην φτάσει ποτέ στο επίπεδο που μπορούσε, βάσει των ικανοτήτων και του ταλέντου του.
Ειδικά από τη στιγμή που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό η καριέρα του πήρε την κατιούσα, καθώς δεν κατάφερε να στεριώσει σε καμία ομάδα.
Ο ίδιος, παρά το γεγονός πως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση πετυχαίνοντας δύο γκολ με τη φανέλα της Μπαστιά, δείχνει αποφασισμένος στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να "κρεμάσει" τα παπούτσια του.
"Αυτή είναι η τελευταία μου σεζόν. Έτσι πιστεύω", τόνισε αρχικά ο Σισέ και συνέχισε: "Μπορώ να σφίξω τα δόντια για μία σεζόν. Για δυο ή τρεις όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο πλέον".
Ένω όσον αφορά τη συμμετοχή του στην εθνική ομάδα της Γαλλίας για το Μουντιάλ του 2010, σχολίασε:"Πραγματικά ντρέπομαι που ήμουν μέλος αυτής της ομάδας. Ήμασταν όλοι ανόητοι".
http://news247.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου