Τρίτη, Οκτωβρίου 21

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου

Α'  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Ολοκληρώθηκε και η 2η αγωνιστική του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας με τον Α.Ο.Κ.Ι. και τα Διλινάτα να οδηγούν την "κούρσα" στον βαθμολογικό πίνακα.
Όσο για τη διαιτησία και αυτή την αγωνιστική υπήρξαν αρκετά παράπονα σε κάποια παιχνίδια. Και εδώ βγήκαν πολλές κάρτες με αποτέλεσμα στην εξέλιξη των αγώνων να έχουμε και κόκκινες.
Σε γενικές γραμμές στα περισσότερα παιχνίδια το θέαμα ήταν πολύ καλό και όσοι τα παρακολούθησαν έμειναν με την αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό αλλά και την ελπίδα για καλύτερες μέρες στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.
Φαίνεται φέτος ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα στο οποίο όλα μπορούμε να τα δούμε.
Το μεγάλο παιχνίδι όπως αναμενόταν έγινε στο Αργοστόλι μεταξύ Α.Ε.Κ.-Εικοσιμίας.
Οι γηπεδούχοι για άλλη μια αγωνιστική ξεκίνησαν το παιχνίδι με "δέκα" αλλά αυτή την φορά το τελείωσαν με "εννιά" λόγω της αποβολής του Μπαζάρογλου στο δεύτερο πέναλτι.
Α.Ε.Κ.-Εικοσιμία... Το πέναλτι του Αποστόλου και το 0-1 
Το σκορ εκείνη την ώρα ήταν 1-1 και έγινε 2-1 μετά την εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι από τον Αποστόλου.
Και αυτό έκανε τα πράγματα να φαίνονται ότι έχουν κριθεί.... Έλα όμως που η Εικοσιμία μάλλον αποσυντονίστηκε από το γεγονός σε αντίθεση με τους πρωταθλητές που από το σημείο αυτό έπαιζαν λες και ήταν αυτοί με τους παραπάνω δυο παίκτες. Είχαν ψυχή, έβγαζαν πολύ πάθος και κατάφεραν να ισοφαρίσουν 2-2 και παραλίγο να "κλέψουν" μια νίκη που όλοι θα μιλούσαν για ένα κατόρθωμα.
Στο άλλο ντέρμπι της αγωνιστικής Σάμη και Παλληξουριακός έμειναν στο ισόπαλο 1-1 που μπορεί μάλιστα να χαρακτηριστεί και δίκαιο.
Στην Ιθάκη και στο τοπικό ντέρμπι Οδυσσέας και Πρόοδος μοιράστηκαν βαθμούς και τέρματα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, κατακτώντας παράλληλα και τον πρώτο τους φετινό βαθμό.
Την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα, αν και προηγήθηκαν 2-0 στο τέλος παραλίγο να πληρώσουν την χαλαρότητα τους μιας και τα Φωκάτα μείωσαν σε 2-1, και στη συνέχεια σε δυο φάσεις λίγο πριν τη λήξη έχασαν ισάριθμες μεγάλες ευκαιρίες να πάρουν έστω τον έναν βαθμό.
Διλινάτα-Φωκάτα 2-1  το γκόλ του Δ. Τζωρτζάτου για το 2-0
Επίσης αμέσως μετά στο ίδιο γήπεδο, όπως αναμενόταν, ο Α.Ο.Κ.Ι. πιάνοντας καλή απόδοση σε ένα μόνο ημίχρονο και χωρίς να ιδρώσει γενικότερα, επικράτησε άνετα του Πυλαριακού με σκορ 4-0. Οι Πυλαρινοί ωστόσο το πάλεψαν αλλά η διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων είναι σημαντική.
Τέλος το Σάββατο στα Τζανάτα ο Παγκεφαλληνιακός επέστρεψε δυναμικά στις νίκες μετά από δυο ήττες και μια ισοπαλία σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επικρατώντας των Πρόννων με το εντυπωσιακό 6-2!!!
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-1
Σε ένα πολύ δυνατό, μάλιστα πολλές φορές ξεπερνούσε και τα όρια, αλλά και μέτριο παιχνίδι Σάμη-Παλληξουριακός στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του τοπικού ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορία αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το τελικό 1-1 που μάλλον να κρίνεται δίκαιο.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΕΚΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  2-6
 
Πέρασε από τα Τζανάτα και τους Πρόννους ο Παγκεφαλληνιακός το Σάββατο το απόγευμα κάνοντας "σεφτέ" στις νίκες και μάλιστα εκτός έδρας πολύ εύκολα όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα αφού επικράτησε των γηπεδούχων με σκορ 6-2!!
Ο Πάγκε ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα  και η νίκη του ήταν δίκαιη και καθαρή.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  2-1
Σε ένα μέτριο παιχνίδι την Κυριακή το πρωί στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα δυσκολεύτηκαν απέναντι στα Φωκάτα και αφού στο τέλος καρδιοχτύπησαν από τις χαμένες ευκαιρίες των αντιπάλων τους πήραν μια σημαντική νίκη με σκορ 2-1 και συνεχίζουν μετά και την 2η αγωνιστική στην πρώτη θέση με τον Α.Ο.Κ.Ι.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.  2-2
Στο παιχνίδι που ήταν και το τοπικό ντέρμπι για την δεύτερη αγωνιστική μεταξύ Οδυσσέα και Προόδου ολοκληρώθηκε με τις ομάδες να "μοιράζονται" γκολ και βαθμούς και σκορ 2-2. 
Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι μιας και οι δύο ομάδες έδειξαν δύναμη και πάθος καθ’ όλη τη διάρκεια του. Από την μια πλευρά ο πολύ δυνατός επιθετικά Οδυσσέας και από την άλλη η πολύ δυνατή ως σύνολο φέτος Πρόοδος.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο.Κ.Ι.  0-4

Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι στο πρώτο του ημίχρονο και μετριότατο στο δεύτερο, την Κυριακή το μεσημέρι στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, ο Α.Ο.Κ.Ι. χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε εύκολα του τυπικά γηπεδούχου Πυλαριακού με σκορ 4-0.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  2-2
Σε ένα πολύ ενδιαφέρον και δυνατό, με αρκετά όμως σκληρά μαρκαρίσματα παιχνίδι, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και στο ντέρμπι της αγωνιστικής, Α.Ε.Κ. και Εικοσιμία μοιράστηκαν τους βαθμούς διατηρώντας παράλληλα το αήττητο, αφού αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2.

Νικήτρια η ισοπαλία αφού είχαμε συνολικά 3
Γηπεδούχοι φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "2" στις νίκες αφού οι μεν φιλοξενούμενοι κατέκτησαν 2 ενώ οι γηπεδούχοι 1 αυτή την αγωνιστική 
Είχαμε όμως και ρεκόρ ισοπαλιών, 3 συνολικά
20 ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, 6 περισσότεροι από την προηγούμενη, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές καλύτερο από την 1η αλλά και πάλι "κόκκινο" αφού είχαμε συνολικά 2 κόκκινες κάρτες από τους "άρχοντες" του Σαββατοκύριακου
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά 24 κίτρινες κάρτες!!!!!!  
Σίγουρα και πάλι μεγάλος ο αριθμός
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Στους 6 αγώνες που διεξήχθησαν, για την   αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
1 νίκη για τους γηπεδούχους, για τους φιλοξενούμενους και 3 ισοπαλίες.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ η 2η αγωνιστική ημέρα ήταν πολύ καλή........ Σημειώθηκαν 25 συνολικά. Δηλαδή 5 παραπάνω από την προηγούμενη.
Σκορ είχαμε και στα 6 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. -Πρόννων, συνολικά 6!!
Στα γκολ επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι που πέτυχαν  16 έναντι 9 των γηπεδούχων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 4,16 ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα αυτή του Α.Ο.Κ.Ι με 10 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα επίσης της ίδιας ομάδας, με παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα είναι αυτή των Φωκάτων με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα,  των Πρόννων με 12 γκολ παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 24!!! 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν καλύτερο αφού είχαμε 2 κάρτες τέτοιου χρώματος.
Στον πίνακα των σκόρερ σε θέση "οδηγού" και μόνος πλέον με γκολ ο Γ. Βουκελάτος του Α.Ο.Κ.Ι. 
Ακολουθεί Κ. Βιτωράτος του Πυλαριακού και στη συνέχεια πολλοί με δυο τέρματα.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
1 - 1
2.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2 - 6
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
2 - 1
4.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ. – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.
2 - 2
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο.Κ.Ι.
0 - 4
6.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
2 - 2
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Βαθμοί
Αγώνες
Νίκες
Ισοπ.
Ήττες
Υπέρ
Κατά
1.
Α.Ο.Κ.Ι.
6
2
2
0
0
10
0
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΩΝ
6
2
2
0
0
3
1
3.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
4
2
1
1
0
5
3
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
4
2
1
1
0
4
3
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
4
2
1
1
0
3
1
6.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
3
2
1
0
1
6
3
7.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3
2
1
0
1
4
4
8.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
2
0
1
1
2
6
9.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
1
2
0
1
1
3
5
10.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1
2
0
1
1
2
3
11.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
2
0
0
2
1
4
12.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
0
2
0
0
2
2
12
Η επόμενη αγωνιστική (3η  25-26/10/14)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
Α.Ο.Κ.Ι. – Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
ΤΑ + & - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Δε θα μπορούσε να μην ήταν στην κορυφή των συν της εβδομάδας, η μεγάλη είδηση με το εντυπωσιακό fairplay του Κώστα Νικολοβιένη στον αγώνα της ομάδας του με τον Παλληξουριακό... Όσα μπράβο και να πεις δεν φτάνουν..... Εμείς το αναφέρουμε όπως ακριβώς στην περιγραφή του αγώνα.... και ας ελπίσουμε οι αρμόδιοι να το δουν σωστά αυτή την φορά αφού είναι μια ενέργεια που χρειάζεται επιβράβευση για να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από όλους!!!!
"Στο 80' είχαμε την φάση που κυριολεκτικά χειροκρότησε όλο το γήπεδο. Δεν ήταν μια φάση χαμένης ευκαιρίας αλλά μια φάση μεγαλείου ψυχής, αθλητικού ιδεώδους και fairplay!!!
Συγκεκριμένα ο Κώστας Νικολοβιένης ενώ μπορούσε να βγει μόνος του και να μπει στην περιοχή του Παλληξουριακού, είδε κάποιον αντίπαλο του τραυματισμένο και πεσμένο στο γήπεδο, έτσι προτίμησε να μη πετύχει ένα πιθανό γκολ για την ομάδα του αλλά να πετάξει την μπάλα πλάγιο άουτ για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Πιστεύουμε ότι η ΕΠΣΚΙ στην γιορτή της να μην ξεχάσει να τιμήσει αυτήν την ενέργεια του ποδοσφαιριστή της Σάμης. Εμείς απλά τον συγχαίρουμε και τον χειροκροτούμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας.
* Στον πρόεδρο των Φωκάτων Νίκο Φωκά για τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο... Ξέρει να διακρίνει τι θέλει, αλλά πολύ περισσότερο τι μπορεί σαν ομάδα. Μάλιστα την Κυριακή το πρωί παρότι έχασε, μας πλησίασε με χαμόγελο και μας είπε αυτά που θέλει και περιμένει φέτος από αυτή... Την παραμονή θέλει ο άνθρωπος και να χαίρονται όλοι το παιχνίδι. Τίποτε παραπάνω... 
Ξεχωρίζει ο Νικόλας!!!!
Στην μεγάλη επιστροφή ενός ποδοσφαιριστή που μας έλειψε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια. Πρόκειται για τον Μηνά Πεφάνη ο οποίος μάλιστα μπήκε ως αλλαγή στο νικηφόρο παιχνίδι της ομάδας του με τα Φωκάτα... Welcome Μinas.....
* Στους "9" ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ. που στο ντέρμπι με την Εικοσιμία ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και κατάφεραν να πάρουν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην μεγάλη τους αντίπαλο!!!!
* Στα πολύ όμορφα γραφεία της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων. Πραγματικά είναι πολύ όμορφα και οργανωμένα.
* Στις ομάδες του Α.Σ.Κ. - Ν.Ε.Ο.Λ. που το Σαββατοκύριακο στην κυριολεξία "σάρωσαν" όπου αγωνίστηκαν. Και ο απολογισμός; Νίκες για το ανδρικό-εφηβικό και παιδικό της Αργοστολιώτικης ομάδας.... Νίκη για το παιδικό της Ληξουριώτικης!!! Μπράβο σε όλους πραγματικά γίνεται πολύ καλή και σοβαρή δουλειά από τους προπονητές σε αυτά τα δυο Σωματεία!!!!
* Στους συντελεστές της ίδρυσης μιας ομάδας ποδοσφαίρου σάλας για πρώτη φορά στο νησί μας. Της "Κεφαλονιάς 2014". Πρόκειται για τους Γιάννη Παρασκευόπουλο και Άγγελο Κουμαριώτη!!! 
Τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Θα επιμείνουμε και αυτή την εβδομάδα στην άθλια κατάσταση των γηπέδων μας... αν και δεν θυμίζουν τέτοια, είναι πηγή κινδύνων για όσους το χρησιμοποιούν... Μήπως πρέπει οι υπεύθυνοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουν κάτι επιτέλους!!!!
* Και αυτή την αγωνιστική στους "μαύρους" που συνεχίζουν και μοιράζουν τις κάρτες σαν κουφέτα........ 2 κόκκινες και 26 κίτρινες σε 6 αγώνες είναι πάλι πάρα πολλές κύριοι.... 
* Σε αυτούς που δεν μπορούν να καταλάβουν τι γράφουμε, πως το γράφουμε, γιατί το γράφουμε και εν τέλει το κακό αποτέλεσμα έρχεται...... από το δημοσίευμα!!! Κρίμα......
* Αυτό που διαβάσαμε σαν ανακοίνωση του Ν.Ο.Α. σε τοπικό site: Λέει λοιπόν ότι ψάχνουν εθελοντές για να δημιουργήσουν ομάδα και να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Α2. Πραγματικά μια πρωτότυπη ανακοίνωση που μόνο στο νησί μας μπορεί κάποιος να διαβάσει!!!!
* Σε όσους έχουν κάνει το "σκονάκι" επάγγελμα...........................
Να πούμε ότι είναι πολύ θετικό που με το ζόρι βρίσκουμε τα πλην της εβδομάδας.... Εκτός και αν εσείς πρέπει να μας βοηθήσεται με  τα δικά σας!!!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
2X2 με εύκολη νίκη 72-59 επί του δυνατού Προμηθέα ο Α.Σ.Κ.
Εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο απόλυτης κυριαρχίας για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, τόσο σε επίπεδο ανδρών, όσο και σε επίπεδο Εφήβων και Παίδων.
Σε  Αργοστόλι, Αρχαία Ολυμπία και Κυλλήνη, τα αγωνιστικά του τμήματα έδειξαν σπουδαία πράγματα και πέτυχαν μεγάλες τόσο σε έκταση, όσο και σε αξία, νίκες. 
Οι άνδρες του ΑΣΚ, παίζοντας με όρεξη και μυαλό, επικράτησαν άνετα του πολύ ισχυρού Προμηθέα με 72-59 πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. 
Βαθμολογία Α2 ΕΣΚΑΗ
Ομάδα
Βαθμ
Αγων
Νικ
Ηττ
Μηδ
Επιθ
Αμυν
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
4
2
2
0
0
115
104
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
4
2
2
0
0
139
123
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ
3
2
1
1
0
62
32
ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
3
2
1
1
0
66
68
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
3
2
1
1
0
119
124
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
3
2
1
1
0
142
133
ΔΥΜΗΣ Α.Ο.
3
2
1
1
0
141
143
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
3
2
1
1
0
93
108
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ
3
2
1
1
0
93
119
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
3
2
1
1
0
130
122
ΠΥΡΓΟΣ 99
2
1
1
0
0
54
45
ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
2
2
0
2
0
89
101
ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π
2
2
0
2
0
119
139
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
1
1
0
1
0
39
40

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
22/10/14
8:30:
ΚΛ. ΑΧΑΓΙΑΣ
ΛΕΧΑΙΝΩΝ ΑΕ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
22/10/14
7:00:
ΚΛ. ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
22/10/14
7:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ. - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
22/10/14
7:00:
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
26/10/14
2:00:
ΚΛ. ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
22/10/14
8:00:
ΕΑΚ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
22/10/14
5:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΙΤΕΩΝ ΕΣ ΠΑΤΡΑΣ - ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΟ Π

ΕΦΗΒΟΙ
30άρες για Καλαφάτη και Παπαδημητρίου και 90-35 το Βαρθολομιό
Ευρεία σε έκταση νίκη πέτυχαν οι Εφηβοι του ΑΣΚ εκτός έδρας κόντρα στο Βαρθολομιό το οποίο συνέτριψαν με το εντυπωσιακό 90-35.
Καλαφάτης και Παπαδημητρίου πέτυχαν τους 60 (από 30 έκαστος) από τους 90 πόντους της ομάδας τους, ενώ όσοι παίκτες συμμετείχαν, έπαιξαν εξαιρετικά και βοήθησαν ώστε να έρθει αυτή η άνετη νίκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νερομυλιώτης – Γιαννακόπουλος
Ημίχρονο: 18-38
Προπονητής: Σάββας Κυριακίδης
Έφορος: Γιώργος Γιαννάτος
ΑΣΚ Λάλης Β.2, Φραγκιάς 8 (1), Καλαφάτης 30 (4), Ντήλ Α., 10 (2), Ντιήλ Ντ., Παπαδημητρίου Γ. 30 (3), Λάλης Χ.2, Μουίκης Γεράσιμος 8. 
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/10/14
4:00:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ
25/10/14
4:00:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΙΓΕΑΣ ΑΟ - Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ
26/10/14
2:30:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΥ ΓΑΣ - ΠΑΝΗΛΕΙ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
25/10/14
5:30:
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΑΓΣ ΣΤΡΟΥΣΙΟΥ - ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ ΑΕ

ΠΑΙΔΕΣ
Επιβλητικοί οι Παίδες στην Αρχαία Ολυμπία 77-35 τον Ολυμπιονίκη
Ανετη νίκη στην Αρχαία Ολυμπία, επί του Ολυμπιονίκη, πέτυχαν οι Παίδες του ΑΣΚ με 77-35.
Όλοι οι παίκτες που χρησιμοποίησε ο προπονητής Μάκης Μαρκάτος, είχαν εξαιρετική απόδοση και βοήθησαν ώστε να έρθει αυτή η άνετη νίκη.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Βλάχος – Σταθόπουλος
Ημίχρονο: 11-32
ΑΣΚ: Παυλάτος, Μέκος, Κουμαριώτης 11 (2), Γιαννάτος 11 (3), Διακρούσης, Θεοδωράτος 16 (2), Ντεράι 4, Ζαπάντης 6, Χατζής 4, Μουίκης Γιάννης 8, Τραυλός 13.
Προπονητής:Μάκης Μαρκάτος
Έφορος: Ράνια Πολλάκη. 
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/10/14
2:30:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
26/10/14
12:30
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ
26/10/14
11:15
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
26/10/14
4:30:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
N.E.O. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΠΑΙΔΕΣ
Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ν.Ε.Ο.Λ., 39-72 τον Υπερίωνα στην Αμαλιάδα
Υπερίωνας - Ν.Ε.Ο.Λ.  39 - 72
Η παιδική ομάδα του ΝΕΟΛ πέρασε νικηφόρα και από την Αμαλιάδα κερδίζοντας εύκολα τον Υπερίωνα 39-72, στα  πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος της Β-ΕΣΚΑΗ.
Σε ένα εύκολο από την αρχή παιχνίδι ο ΝΕΟΛ πήρε κεφάλι στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο με τον Μανώλη Δούλια να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε μη βασικούς παίχτες ξεκουράζοντας τους βασικούς.
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
26/10/14
2:30:
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
26/10/14
12:30
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΚΟΡΟΙΒΟΣ ΑΣ
26/10/14
11:15
ΑΕΘΛΕΙΟΝ
ΓΑΣΤΟΥΝΗΣ ΓΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
26/10/14
4:30:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕ ΠΥ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου