Κυριακή, Δεκεμβρίου 20

Δίκαιη νίκη για τον Παλληξουριακό 2-0 τα Φωκάτα (Φώτο)


Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  2-0
                                    
Με δυο γκολ στο τέλος κάθε ημιχρόνου "καθάρισαν" οι "ερυθρόλευκοι"....... Τα Φωκάτα πάλεψαν
Πολύ καλύτερος ο Παλληξουριακός σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη επικράτησε των Φωκάτων με σκορ 2-0, ενώ έχασε και αρκετές ευκαιρίες για ένα μεγαλύτερο σκορ.
Έτσι η ομάδα του Π. Μαρκέτου επέστρεψε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας και αισιοδοξεί για τη συνέχεια.
Τα Φωκάτα με πολύ προσοχή στην άμυνα προσπαθούσαν να αποφύγουν ένα γκολ που θα άνοιγε τις ορέξεις των αντιπάλων της και τα κατάφεραν μέχρι ένα σημείο αφού δέχθηκαν το 1-0 λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 45λεπτου. Και το 2-0 επίσης το δέχθηκαν λίγο πριν το τέλος.
Στο δεύτερο  δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο ΜΕ με τους γηπεδούχους και πάλι καλύτερους να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.
Η νίκη των «ερυθρόλευκων» του Ληξουριού ήταν δίκαιη και έτσι παραμένουν στους στόχους τους. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να δέχθηκαν μια ακόμη ήττα αλλά δεν αλλάζει κάτι στα πλάνα τους αφού και αυτή ήταν μέσα στο.... πρόγραμμα.
Φάσεις και γκολ
Στο 10’ ο Ζάβαλης θα σεντράρει από δεξιά στην περιοχή, εκεί θα σηκωθεί ο Σωκ. Μαρκάτος θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πλάγια από την εστία των φιλοξενούμενων.
Νέα κεφαλιά του Βολνίσκι στο 17’, μετά από κόρνερ του Ζάβαλη, θα στείλει την μπάλα λίγο έξω από την εστία του Καρλή.
Παραλίγο αυτογκόλ στο 19’ από τα Φωκάτα όταν ο Κόμητας θα γυρίσει επικίνδυνα την μπάλα στην περιοχή τους με τους αμυντικούς να μπερδεύονται και τελικά να απομακρύνουν σε κόρνερ. 
Σουτ του Μαυροειδή στο 27’ θα περάσει λίγο άουτ από την εστία του Καρλή.
Κεφαλιά του Βολνίσκι στο 32’ μετά την σέντρα του Ζάβαλη από δεξιά, θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Σουτ του Μαρκάτου από το ύψος της περιοχής θα στείλει την μπάλα και πάλι άουτ.
Η πίεση αυτή των γηπεδούχων τελικά απέφερε καρπούς αφού στο 42’ θα ανοίξουν το σκορ. Ο Κόμητας από δεξιά θα κάνει την σέντρα σουτ, ο Καρλής αποκρούει προσωρινά την μπάλα και ο Σωκ. Μαρκάτος εύκολα θα την στείλει στα δίχτυα για το προβάδισμα και το 1-0.
Το πρώτο 45λεπτο θα ολοκληρωθεί με την εκτέλεση ενός φάουλ του Ζάβαλη και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Καρλή.
Στην επανάληψη η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο θα είναι η ίδια.
Ο Καρλής θα αποκρούσει στο 52’ το σουτ του Κόμητα μετά από την μεταβίβαση του Ζερβού.
Δοκάρι στο 56’ για τους γηπεδούχους σε σουτ του Λούλουδα.
Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν δυο σουτ των Κόμητα – Λούλουδα αλλά και στις δυο περιπτώσεις η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Επιτέλους φάση και για τους φιλοξενούμενους. Στο 61’ ο Αραβαντινός θα δοκιμάσει το σουτ, αλλά ο Καραίσκος θα μπλοκάρει την μπάλα.
Μια κεφαλιά του Πολλάτου στο 68’ στην σέντρα του Κόμητα από δεξιά, θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Τα σουτ των παικτών των γηπεδούχων συνεχίζονταν, αυτή την φορά με τον Ζερβό εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει άουτ.
Νέο σουτ από τον Πολλάτο στο 83’ αποκρούεται από τον Καρλή.
Οι γηπεδούχοι θα διώξουν οριστικά το άγχος από πάνω τους στο 87’, όταν θα πετύχουν και το τελικό 2-0.
Ο Κόμητας με μπαλιά "λουκούμι" θα βρει στην περιοχή τον Πολλάτο που δεν αστοχεί από κοντά γράφοντας το τελικό αποτέλεσμα στο ματς.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Κώτση.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός: (Γ. Θωμάς), Καραΐσκος, Σιμωτάς, Ζάβαλης (88’ Ρεμούντης), Βολνίσκι, Μαυροειδής (46’ Μπράτι), Λούλουδας, Ζερβός, Κόμητας, Τοζάι (62’ Πολλάτος), Αντωνάτος, Μαρκάτος Σωκ..
Φωκάτα: (Μιχ. Αθηναίος), Καρλής, Μάστορας, Μάλσι (88’ Σελένιτσα), Φραντζής, Χρίστο, Πολυδωράτος, Παγουλάτος, Δεστούνης, Κανάκης, Σαλαπάτας (80’ Σκριβάνος), Αραβαντινός (62’ Μερολάι).

Φώτο από το παιχνίδι









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου