Δευτέρα, Δεκεμβρίου 14

N.E.O.Λ: «Επαγγελματική» νίκη (74-63) επί του Κρόνου στο Ληξούρι

TELIKO SHMA NEOL

Η ομάδα μας πήρε μια «επαγγελματική» νίκη επί του Κρόνου με καλή μάλιστα διαφορά, συνεχίζοντας το σερί των καλών εμφανίσεων που συνοδεύονται από νίκες!
Πραγματικά, τρία δίλεπτα ξεσπάσματα στο 1ο δεκάλεπτο (σερί 7-0) , στο τρίτο (σερί 8-1) και στο τέταρτο (7-0) έφερναν τους φιλοξενούμενους να κυνηγάνε στο σκορ. Κι αν και κατάφεραν την πρώτη φορά, να φέρουν γρήγορα στα «ίσα» το παιχνίδι, τη δεύτερη φορά έμειναν πέντε πόντους πίσω και το ξέσπασμα του τέταρτου δεκαλέπτου έφερε τη διαφορά στα τελικά της επίπεδα. Έτσι λοιπόν, στα δύο πρώτα δεκάλεπτα , μετά το αρχικό ξάφνιασμα όπου ο ΚΡΟΝΟΣ βρέθηκε πίσω με 7-0 , υποχρεώνοντας σε time out τον αντίπαλο προπονητή, το παιχνίδι κυλούσε αμφίρροπο, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά εύστοχοι στα τρίποντα και καλοί αμυντικά. Στο πρώτο αυτό ημίχρονο, ο ΝΕΟΛ είχε πρώτο σκόρερ με 10 πόντους και πολύ καλά ποσοστά τον Πυλαρινό. 
DSC_1111
Το ημίχρονο έκλεισε με σκορ 33-32 και όλα έδειχναν ντέρμπι.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, ξεκινήσαμε με πέντε αναπάντητους πόντους , αλλά ο αντίπαλος μπόρεσε να ανταποκριθεί και μάλιστα να προηγηθεί για λίγο με 39-41. Από εκείνο το σημείο και μετά, παίξαμε πιεστικότερη άμυνα, κλείσαμε τους διαδρόμους και παρά την αστοχία του Χρήστου Συνοδινού, καταφέραμε να βρεθουμε μπροστά με 4 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Χρήστος Συνοδινός πήρε το «όπλο» του και με τρία τρίποντα έφτασε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο, ενώ στο ίδιο δεκάλεπτο η ομάδα μας βρήκε σκορ από όλους τους παίκτες μας που βρέθηκαν στο παρκέ. Οι παίκτες του Κρόνου κυνήγησαν αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν και έχασαν τελικά με 11 πόντους διαφορά.
Από την ομάδα μας, πολύ καλός αμυντικά ο Κολοβός πάνω στον καλύτερο επιθετικό του αντιπάλου, ενώ επιθετικά ξεχώρισαν οι Πυλαρινός 15 (3) και Συνοδινός Χρήστος 18 (4). Στήριγμα της ομάδας για άλλη μια φορά ο Παναγής Συνοδινός.
Διαιτητές: Μαρινάκης, Ασλανίδης
Δεκάλεπτα: 15-13, 33-32, 52-48, 74-63
ΝΕΟΛ (Τζουγανάτος, Χάιδας), Αντωνάτος 6, Πυλαρινός 15(3), Συνοδινός Π 13, Αραβαντινός 7, Κολοβός 6, Συνοδινός Χ 18(4), Κλαυδιανός, Παπαγιάννης 5, Μπελίτσης 4, Πρεντάνος, Παριώτης.
Κρόνος Πατρών (Παστός), Ηλιόπουλος 4, Λάμπι, Τόλιας 8 (1), Στεφανίδης 9 (2), Μπούμπαλης 9 (2), Παστός 14 (1), Στρέκλας 12 (1), Κοσκινόπουλος 3, Βασιλόπουλος 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου