Σάββατο, Δεκεμβρίου 26

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά Αγάπης της σχολής της ARSENAL στην Κεφαλονιά (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γήπεδο Κεραμειών το τουρνουά αγάπης του Α.Ο. Εικοσιμίας και του Arsenal Soccer School. Το συγκεκριμένο και φιλανθρωπικού χαρακτήρα τουρνουά διεξάγεται για 4η συνεχόμενη χρονιά. 
Συμμετείχαν οι ομάδες του Arsenal Soccer School και του Πυλαριακού.
Σκοπός του τουρνουά ήταν η συγκέντρωση τροφίμων  προκειμένου να βοηθηθούν ευπαθείς ομάδες του νησιού μας και να δοθεί χαρά σε ανθρώπους της διπλανής πόρτας που στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, αλλά και τις Άγιες ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τα δυο έχουν μεγάλη ανάγκη.

Παράλληλα με το όμορφο θέαμα των πιτσιρικάδων επετεύχθη και ο σκοπός της διοργάνωσης του, μιας και μαζεύτηκε ένας σημαντικός αριθμός τροφίμων, ρουχισμού αλλά και παιχνιδιών.
Όσα είδη (τρόφιμα-ρουχισμός και παιχνίδια) συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν στο Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης και μέσω αυτού τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη.
Το παρόν στο παραπάνω τουρνουά έδωσαν, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Βαγγέλης Μαζαράκης με  τον αντιπρόεδρο της Ένωσης κ. Θέμη Βαλσαμή. Τα είδη που συγκεντρώθηκαν παρέλαβε ο ιερέας π. Κωνσταντίνος Λιοσάτος. 
Συγχαρητήρια στους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης αλλά και σε όσες ακαδημίες συμμετείχαν με τους αθλητές τους!
Φωτορεπορτάζ από το τουρνουά





































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου