Τετάρτη, Δεκεμβρίου 16

Προβιβασμός Ελλήνων διαιτητών από την UEFA


Πολύ θετική είδηση για την ελληνική διαιτησία αποτελεί ο προβιβασμός από την Επιτροπή Διαιτησίας της  UEFA του διεθνούς διαιτητή Χαράλαμπου Καλογερόπουλου και του διεθνούς διαιτητή Ποδοσφαίρου Σάλας Βασίλη Χριστοδούλη σε υψηλότερη κατηγορία.
Πιο συγκεκριμένα, στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαιτησίας αναθεωρήθηκαν οι κατηγορίες διαιτητών ανδρών, γυναικών και Σάλας για το δεύτερο μισό της περιόδου 2015-2016 και προβιβάστηκαν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος από την τρίτη κατηγορία στη δεύτερη στους άνδρες και ο Βασίλης Χριστοδούλης από τη δεύτερη στην πρώτη στο Ποδόσφαιρο Σάλας (Futsal).
Όπως ανακοινώθηκε από την Επιτροπή, στις τοποθετήσεις των διαιτητών ανά κατηγορία λήφθηκαν υπ’ όψιν διάφορα κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων αξίας, επίδοσης, φυσικής κατάστασης, εμπειρίας, δυνατότητας εξέλιξης, γλωσσομάθειας, συμμετοχής σε μαθήματα της UEFA και κατάταξης στη χώρα καταγωγής.
Αυτή η θετική εξέλιξη για την ελληνική διαιτησία έρχεται να προστεθεί στην τοποθέτηση μιας ακόμη γυναίκας (Ανδρομάχη Τσιοφλίκη) στη λίστα διεθνών διαιτητών που αποφασίστηκε πρόσφατα από την Επιτροπή Διαιτησίας της FIFA.
Αναλυτικά η κατάταξη των Ελλήνων Διαιτητών:
Elite Κατηγορία Ανδρών
Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Δεύτερη Κατηγορία Ανδρών
Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Τρίτη Κατηγορία Ανδρών
Αλέξανδρος Αρετόπουλος
Γιώργος Κομίνης
Γιώργος Κύζας
Σταύρος Μάνταλος
Αναστάσιος Παπαπέτρου
Elite Γυναικών
Θάλεια Μήτση
Πρώτη Κατηγορία Γυναικών
Ελένη Λαμπαδαρίου
Τρίτη Κατηγορία Γυναικών
Ελένη Αντωνίου
Ανδρομάχη Τσιοφλίκη
Πρώτη Κατηγορία Futsal
Βασίλης Χριστοδούλης
Τρίτη Κατηγορία Futsal
Κωνσταντίνος Κομματάς
Κωνσταντίνος Κουτσόγιαννος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου