Παρασκευή, Δεκεμβρίου 18

Pre game 4ης αγωνιστικής πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας


Συνέχεια το Σαββατοκύριακο με την 4η αγωνιστική στην Β' κατηγορία με σημαντικούς και ιδιαίτερα αμφίρροπους αγώνες 
Έχουν περάσει ήδη τρεις αγωνιστικές και οδεύουμε ολοταχώς προς την 4η ή απλά μια πριν από την ολοκλήρωση του Α' γύρου του πρωταθλήματος της "μικρής" κατηγορίας και φαίνεται ότι φέτος θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον σε συγκινήσεις, αποτελέσματα και εξέλιξη. Οι Πρόννοι, ο Π.Α.Ο. και ο Εθνικός δείχνουν ένα "κλικ" παραπάνω από τους άλλους, η Έρυσσος έχει μπει δυνατά αλλά έχασε βαθμούς στην έδρα της, τα Ομαλά με δυο συνεχόμενες ήττες έκαναν ένα κακό ξεκίνημα, αλλά κανείς δεν πρέπει να μην τα ξεγράψει. 
Τέλος ο Ηρακλής ξεκίνησε με μεγάλη αισιοδοξία την φετινή χρονιά αλλά σε κύπελλο και πρωτάθλημα δεν τα έχει καταφέρει μέχρι τώρα, αφού έχει 5 συνεχόμενες ήττες, 3 στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο, με αποτέλεσμα να είναι ουραγός και στη συνέχεια μάλλον δύσκολα θα προλάβει την 4αδα.
Γενικά, η 4η αγωνιστική ξεκινάει το Σάββατο με ένα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι με τα Ομαλά να "καίγονται" για τη νίκη απέναντι στην επικίνδυνη Έρυσσο στις Κεραμειές.
Η συνέχεια την Κυριακή, όπου πρώτα στις Κεραμειές, το πρωί, ο .Α.Ο. Κεφαλονιάς σε ένα σπουδαίο παιχνίδι φιλοξενεί τον δυνατό Εθνικό και δυο ομάδες να θέλουν νίκη. Νίκη που όποια την κατακτήσει την φέρνει ένα ακόμη βήμα κοντά στον στόχο της.
Τέλος το απόγευμα στα Τζανάτα σε έναν αγώνα με έντονο τοπικό χαραχτήρα ο ουραγός Ηρακλής φιλοξενεί τον "γείτονα" και πρωτοπόρο Α.Ο. Πρόννων.
Είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα των πρωτοπόρων, όμως επειδή σε αυτά, παίζουν ρόλο και άλλοι παράγοντες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί αν θέλουν να αποφύγουν μια γκέλα που ίσως αργότερα κοστίσει.
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους

α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  19-12-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Σ. Ομαλά - Α.Ο. Ερύσσου
Μαγουλάς
Σπύρος
Μυρσίνιας Γ.
Κώτσης Ι.

2.

Κυριακή  20-12-2015 ώρα:  11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Εθνικός

Μαγουλάς
Σπύρος

Θανάσης Ε.
Χρηστάτος Σπ.

3.

Κυριακή   20-12-2015 ώρα:  15:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. Ηρακλής - Α.Ο. Πρόνοι 

Μενεγάτος
Ελευθέριος

Χρηστάτος Σπ.
  
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
                                
Μόνο νίκη...... Δεν έχουν άλλα περιθώρια απωλειών οι γηπεδούχοι
Επικίνδυνοι οι Ρυσσιάνοι που πάνε Κεραμειές να χτυπήσουν το ματς........
Με ένα πολύ δυνατό ματς ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.
Τα Ομαλά σε έναν πολύ σημαντικό, από άποψη βαθμολογίας παιχνίδι, φιλοξενούν το απόγευμα του Σαββάτου την Έρυσσο στις Κεραμειές.
Οι γηπεδούχοι με δυο συνεχόμενες ήττες έχουν απομακρυνθεί επικίνδυνα από τους πρωτοπόρους Πρόννους και αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι σε περίπτωση γκέλας θα πρέπει να ξεχάσουν πρωτιά στην κανονική διάρκεια, ίσως ακόμη και κάποια από τις επόμενες θέσεις. Έτσι με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα ξαναφέρει αισιοδοξία και χαμόγελα, θα κατέβουν στον συγκεκριμένο αγώνα.
Η Έρυσσος μπορεί στην πρεμιέρα να δέχθηκε μια βαριά ήττα στο Ληξούρι, όμως στη συνέχεια αντέδρασε σωστά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πηγαίνει Κεραμειές για ένα καλό παιχνίδι σε συνδυασμό με κέρδος, κάποιου ή κάποιων βαθμών απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.
Θέση:Γηπεδούχοι  ισόβαθμοι με Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς- φιλοξενούμενοι 3η.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μυρσίνια και Ι. Κώτση.
  
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ  
                                                          
Σπουδαίο ντέρμπι στις Κεραμειές
Η συνέχεια του προγράμματος και η αγωνιστική μεταφέρονται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 20-12 και ώρα 3 μ.μ. στις Κεραμειές, όπου σε ένα σπουδαίο παιχνίδι ο αήττητος μέχρι τώρα Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον Εθνικό Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι πολύ δυνατοί φέτος, αήττητοι και πλέον ανταγωνιστικοί, βρίσκονται σε θέση 4αδας, έστω και αν ξεκίνησαν με -2 βαθμούς το πρωτάθλημα, και στόχος τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να είναι άλλος από το να διατηρήσουν το αήττητο αλλά και να πετύχουν μια νέα νίκη.
Ο Εθνικός από την άλλη, παρότι νέος στα ποδοσφαιρικά τοπικά πράγματα, εντούτοις δείχνει ένα από τα φαβορί, όχι μόνο για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά και γενικότερα του τίτλου!
Είναι μια πολύ καλή ομάδα που συνδυάζει εμπειρία και πολύ νιάτο, παίζει όμορφο ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας και διαθέτει ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνισθεί και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α’ κατηγορία.
Σίγουρα αναμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι που στην εξέλιξη του μπορεί να φανεί ντέρμπι. Και οι δυο θέλουν νίκη για τους λόγους που προαναφέραμε επομένως όλα προς εκεί οδηγούνται.
Θέση:Γηπεδούχοι  ισόβαθμοι με τα Ομαλά- φιλοξενούμενοι .
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Θανάση και Σπ. Χρηστάτο 
  
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝ. - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
                                                       
Η "μάχη" των Τζανάτων......  με πολύ τοπικό χρώμα
Η αγωνιστική ολοκληρώνεται το απόγευμα της ίδιας ημέρας στα Τζανάτα όπου στο τοπικό ντέρμπι των Πρόννων ο Ηρακλής φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και αήττητο «συντοπίτη» του Α.Ο. Πρόννων, σε ένα παιχνίδι που εκτός της κατάκτησης των βαθμών, ρόλο στην εξέλιξη του θα παίξει και το γόητρο, έστω και αν αγωνίζονται ο πρώτος με τον τελευταίο του πρωταθλήματος.
Οι γηπεδούχοι με ένα αρνητικό σερί και ένα 3Χ3, δεν έχουν το ξεκίνημα που περίμεναν και δείχνουν ακόμη να είναι εκτός κλίματος, με αποτέλεσμα για μια ακόμη χρονιά να κινδυνεύουν να μείνουν εκτός τελικής 4αδας.
Για τον λόγο αυτό θα τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στον πρωτοπόρο και ότι βγει από αυτό.
Οι φιλοξενούμενοι με πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και μετά από τρεις αγωνιστικές παραμένουν αήττητοι, ενώ βρίσκονται μόνοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Είναι μια έμπειρη και δυνατή ομάδα με περισσότερες επιλογές και σίγουρα είναι το φαβορί, αν παρουσιαστεί σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες. Θα παίξει για το τρίποντο που μπορεί, σε συνδυασμό άλλων αποτελεσμάτων, να αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες της.
Βέβαια το παιχνίδι κρύβει παγίδες για πολλούς λόγους. Σίγουρα ο Ηρακλής κρατάει… ρόπαλο και θέλει προσοχή!
Θέση:Γηπεδούχοι  - φιλοξενούμενοι .           
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθό τον κ. Σπ. Χρηστάτο.
  
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Αγώνες
Τέρματα
Βαθμοί
1.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
3
4 - 1
7
2.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
6 - 2
6
3.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
7 - 8
4
4.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
4 – 3
       3
-.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3
3 – 4
3
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
3
2 – 8
0
Ο Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2  βαθμούς
  
Η επόμενη αγωνιστική 5η  (9-10/1/2016)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
2.
A.O. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου