Σάββατο, Ιανουαρίου 28

Δύσκολη όσο και σημαντική νίκη για τον Παγκέ στο Βαθύ 1-0 απέναντι στην καλύτερη φετινή Πρόοδο


Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, με αρκετές φάσεις, στο οποίο κυριάρχησαν οι μεγάλες «μάχες» και τα δυνατά μαρκαρίσματα στον χώρο του κέντρου και την Πρόοδο να κάνει το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, στο Βαθύ της Ιθάκης, η τοπική ομάδα γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από τον Παγκεφαλληνιακό.
Οι Ιθακήσιοι έχουν παράπονα και διαμαρτύρονται για μια φάση στην οποία όπως υποστηρίζουν αδικήθηκαν, μιας και ο Μούκα που είχε κίτρινη κάρτα, περίπου στο 78’ θα κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Αρταβάνη. Στην φάση αυτή ζήτησαν την δεύτερη κάρτα που θα τον έστελνε στα αποδυτήρια.
Φάσεις και γκολ
Ο νεαρός Γρίβας θα χάσει την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι όταν στο 3’ θα πιάσει το σουτ από τα όρια της περιοχής και την μπάλα να περνάει σύριζα πάνω από την εστία του Σέσα.
Στο 9’ ο Καρανίκας μετά από ατομική ενέργεια από δεξιά, θα πιάσει το δυνατό σουτ αλλά ο Σέσα μπλοκάρει.
Η απάντηση των φιλοξενούμενων στο 13’ με ένα σουτ του Βουκελάτου και τον Γ. Τσιντήλα να πέφτει στην γωνία του και να μπλοκάρει.
Στο 20’ θα χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι από τους γηπεδούχους. Ο Πρεβεζιάνος θα φύγει από δεξιά και θα βγάλει μια πολύ επικίνδυνη σέντρα-σουτ, ο Σέσα με δυσκολία απομακρύνει, η μπάλα φτάνει στον Καρανίκα που σουτάρει στην κενή εστία για να κόψουν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί. Στην επαναφορά ο Αρταβάνης θα πλασάρει στην κενή εστία άουτ.
Μεγάλη απόκρουση από τον Γ. Τσιντήλα στο 27’, όταν θα πεταχτεί στο δεξί «Γ» της εστίας του και θα πετάξει την μπάλα κόρνερ, στο φάουλ του Μπαζάρογλου.
Νέα ευκαιρία για τον Παγκέ στο 35’ με τον Αρταβάνη να διώχνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας του, στο κόρνερ του Μπαζάρογλου.
Ωραία ενέργεια του Καρανίκα στο 43’ και πάσα στον Γρίβα απέναντι από τον Σέσα, όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Προόδου θα πιάσει ένα αδύναμο σουτ που θα στείλει την μπάλα άουτ.
Έτσι χωρίς σκορ θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και πίεσαν ψηλά χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν το γκολ που ήθελαν και σαν να μην έφτανε αυτό ήταν τελικά αυτοί που το δέχθηκαν.
Μια σέντρα σουτ στο 54’ από τον Καρανίκα θα στείλει την μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία του Σέσα άουτ.
Ένα δυνατό σουτ και πάλι του Καρανίκα στο 60’ δεν ανησυχεί τον Σέσα που μπλοκάρει την μπάλα.
Στο 70’ ο Πρεβεζιάνος με εκτέλεση φάουλ «γεμίζει» στην αντίπαλη περιοχή, εκεί ο Αρταβάνης θα σηκωθεί ψηλά, όμως η γυριστή κεφαλιά που επιχειρεί, θα στείλει την μπάλα πάνω από την εστία του Σέσα.
Ο Μούκα στο 73’ θα βγάλει παράλληλη σέντρα στην περιοχή, εκεί θα πεταχτεί ο Βουκελάτος, χωρίς να βρίσκει στόχο, αφού δεν προλαβαίνει στην προβολή.
Ο Καρανίκας στο 75’ θα φύγει στην κόντρα από δεξιά, αλλά αντί να κάνει το «γεμάτο» σουτ, θα επιχειρήσει μια σέντρα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει πάνω άουτ, από την εστία του Σέσα.
Η φάση που έβαλε φωτιά και σας περιγράψαμε στην αρχή θα είναι αυτή του 78’.
Και ενώ οι γηπεδούχοι έχαναν τις ευκαιρίες ο Ντεντλάλα θα δεχθεί την μπάλα μέσα στην περιοχή με πλάτη στο τέρμα, θα αποφύγει έναν αμυντικό και θα κάνει το σουτ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και το 0-1 της ομάδας του.
Παραλίγο στο 85’ να γίνει και το 0-2, όταν στο κόρνερ από δεξιά του Μπαζάρογλου, η μπάλα θα σταματήσει στο απέναντι κάθετο δοκάρι της εστίας του Γ. Τσιντήλα.
Στο 87’ ο Χίκα θα βγάλει από αριστερά την σέντρα στην περιοχή, ο Αρταβάνης θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα θα φύγει λίγο άουτ από τα δοκάρια του Σέσα.
Νέα ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι θα χάσει στο 89’ ο Μπαζάρογλου όταν στην σέντρα του Μούκα, θα πιάσει μια κοντινή κεφαλιά και η μπάλα αποκρούεται με διπλή προσπάθεια από τον Γ. Τσιντήλα.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο και την κα Κ. Βλάχου.
Οι συνθέσεις
Πρόοδος:(Β. Πρεβεζιάνος), Γ. Τσιντήλας, Τ. Τσιντήλας, Τσάμης, Παπαδόπουλος, Πρεβεζιάνος, Αρταβάνης, Χαϊντάρι (Κωστόπουλος), Χίκα, Καρανίκας, Γρίβας (Αραπογιάννης), Βλασσόπουλος.
Πακεφαλληνιακός:(Θ. Βουκελάτος), Σέσα, Βασιλάκης, Παπαναστασάτος Χρ., Παπαδημητρόπουλος, Μούκα, Ζαμπαύτης, Ντεντλάλα, Αρμάντο, Τριανταφυλλίδης Π. (Μανωλάτος), Μπαζάρογλου (Καππάτος), Βουκελάτος.
**Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του Α' γύρου στις Κεραμειές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου