Κυριακή, Ιανουαρίου 29

Δ.Τ. Κεφαλληνιακός 2013


Mε το δεξί ήταν η πρεμιέρα της ομάδας μας για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ1-ΕΣΚΑΗ, όπου  φιλοξενήθηκε την ομάδα του Αγίου Δημητρίου.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους παίκτες του Κ.Α.Ο. να επιβάλουν του ρυθμό τους και με πιεστική άμυνα και τρέξιμο στην επίθεση, να κυριαρχούν στο πρώτο δεκάλεπτο (21-6).
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, μια αδικαιολόγητη χαλάρωση  επέτρεψε στους φιλοξενούμενους με συνεχόμενα σουτ τριών πόντων να ψαλιδίσουν τη διαφορά. Το ημίχρονο βρήκε του Κεφαλονίτες να προηγούνται με 37-24. 
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κ.Α.Ο. βγήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο και με εμφάνιση αντίστοιχη του 1ου δεκαλέπτου άνοιξαν πάλι τη διαφορά. Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους νεαρούς παίκτες μας να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες.
Συγχαρητήρια στην ομάδα μας, όπου έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, στην πρώτη της εμφάνιση για φέτος, μπροστά στο Κεφαλλονίτικο κοινό που, μας τίμησε με την παρουσία του.
Ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα των Αστεριών Αχαϊας, όπου η ομάδα μας θα προσπαθήσει για το πρώτο της διπλό.
Κ.Α.Ο. (Αντωνάτος): Βασιλάκης Γ. 2, Κρητικός Λ. 13(1), Αγγούριας Π. 4, Χατζηχρήστος Γ. 6, Μπλέτσος Γ., Ρεμούντος Σ. 4, Μουρελάτος Θ., Κουμαριώτης Χ. 8(1), Βαγγελάτος Δ. 8, Δαμκαλής Α. 13, Κουγιανός Μ. 10(2), Μπλέτσος Δ. 4
Α.Ο. Άγιος Δημήτριος (Φωτιάδης): Μενέγης 7, Θεοφανόπουλος, Χουρλάκης 5, Παπαγεωργίου 2, Ξένος, Μακρίδης, Γραφιαδέλλης 3, Γκόρτσας 6, Κατσιαούνης 7, Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Χαραλαμπόπουλος 13 (3)
Κ.Α.Ο. - Α.Ο. ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 72 - 43 ( 21-6, 16-18, 18-6, 17-13) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου